![]() |
![]() |
|
|
#9 | |
|
Član
Član od: 31.12.2017.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 113 puta na 50 poruka
|
Citat:
Inače postoji teorija da je Bethesda uradila to što je uradila sa F76 i Blades kako bi sebi podigla cenu. O detaljima ne bih ovde a o tome se pričalo još pre par godina, nakon samog izlaska F76, jer ima ljudi koji pored gejminga znaju i kako diše korporativni svet. Iako je tada delovalo kao malo verovatno, danas itekako ima smisla kada vidimo šta se upravo desilo. Delići slagalice se lagano sklapaju. I mislim da je uzaludno biti u bilo čijem timu (ovo dolazi od tvrdoglavog Bethesda fana), već treba naprosto uživati u igrama. Šta god Bethesda uradila u budućnosti, to je kompanija koja je napravila Morrowind i samo iz tog jednog razloga imaju moj respekt. Bezveze je da se ljutim na kompaniju iz razloga što ne pravi igru po mojim merilima. Da se ja pitam, danas bi imali Morrowind 5, ali eto imamo Skyrim koji volim i pored svih mana. Inače ne bih proveo hiljade sati u njemu. Fanovi uzimaju sve suviše lično i mnogo su osetljivi, a nekada izađe demo za igru pa vidiš jel ti se sviđa ili ne. I ćao. A danas fanovi bukvalno hoće da rukovode kompanijama. Jedno je zdrava interakcija sa fanovima, ovo danas je sve suviše melodramatično i da budem iskren patetično. |
|
|
|
|
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Windows XP Starfield screensaver @ Windows 7/64 | Devet1 | Operativni sistemi | 4 | 15.8.2013 22:09 |