![]() |
![]() |
|
|||||||
| Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#28 |
|
Član
Član od: 11.6.2014.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 48 puta na 36 poruka
|
Evo i ja sam instalirao Drei Generationen addon,kao i Hamburg addon.Sto se same mape tice,odlicna je,jako lepo odradjena sa puno detalja.Za divno cudo,mapa radi apsolutno besprekorno za razliku od Berlina koji kao sto i sami znate mnogo baguje,a Hamburg deluje dosta detaljnije.A sto se tice samih autobusa koji se dobiju uz Drei Generationen addon,dobri su,pogotovo mi se svidja neki delovi enterijera kao npr. podesavanje sedista na jednom od modela,kako visine,tako i naslona i sedisnjeg dela ali nazalost to nema nikakav uticaj na kameru,takodje mi se svidja displej na najnovijem Euro 6 modelu,isto tako mi se svidja to sto mogu da se otvaraju i rotiraju one plastike za ventilacuju tj. hladjenje i grejanje na Euro 6 modelu.Sami busevi ipak nisu odradjeni kao predhodni modeli iz igre,za nijansu su losije uradjeni,kako spolja tako i iznutra,ali je sve na zadovoljavajucem nivou.Zvuk samih buseva je odlican,i ono sto mi je takodje privuklo paznju i sto mi se svidja su glasovi ljudi u busu.
|
|
|
|
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| bus simulator, der omnibussimulator, omsi 2, omsi 2 bus simulator, omsi bus simulator |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Farming Simulator 2013 | Stranger2 | Simulacije vožnje | 79 | 6.10.2014 11:59 |
| OMSI Bus Simulator | nikolapfc89 | Simulacije vožnje | 25 | 27.7.2013 15:37 |
| City bus simulator 2 (München 2012) | Filip89x | Simulacije vožnje | 6 | 13.1.2013 10:42 |
| Rail Simulator 2: Railworks | =FI=Ghost | Simulacije vožnje | 157 | 17.7.2012 21:59 |
| Ship Simulator Extremes | Stranger2 | Simulacije vožnje | 30 | 15.4.2012 16:37 |