![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo nama jednog od najozbiljnijih kandidata za igru godine 2007.
U ulozi ste ubice koji se zove Altaďr. Radnja se odigrava u Jerusalimu za vreme Treceg krstaskog rata, mada ce se 10% igre odigrati i u moderno doba. Igra ce izaci a PS3, X360 i PC. Imacete veliku slobodu kretanja i izvrsavanja zadataka i naravno sjajnu grafiku. Akcenat igre je bacen na sunjanje, tako da vas jedan jaci udarac moze ubiti. Za sve detalje, idite na zvanicni sajt: http://assassinscreed.us.ubi.com/age...URL=/index.php EDIT: Radnja ce se odvijati u tri grada: Acre, Damascus, Jerusalem. Poslednja ispravka: Ocelot (14.10.2006 u 20:23) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ocelot na korisnoj poruci: | ||
nikola s (19.3.2010) |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Video sam davno (pre 3-4 meseca) trailer.
Igra stvarno obecava. Ja sam mislio da nece biti na PC. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Prvi put su je pokazali na E3, ako se secam dobro, i tada je bila u najavi samo za PS3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Da, i zato sam to i mislio, ali opet nisam video nigde na sajtu da pise PC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 21.7.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Izgleda dobro.Cini mi se da ce biti dobra prica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ti link za PC: http://pc.ign.com/articles/728/728932p1.html
Ovde imas sve informacije o igri: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/t...4/m/5701064934 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Skoro sam sa drugom gledao klip, lik se nalazio u nekom gradu, skakao po zgradama, bjezao i slicno. Ali, nesto sto nam je najsmjesnije bilo jeste to koliko su prezenteri pricali da se mogu gurati ljudi kroz grad [tako se uopste ne privlaci paznja], sto su i radili. Nema koga nisu gurnuli u gradu, a da se ovi [gurnuti] nisu ni okrenuli. Jos nesto, lik krece da se uhvati za neku ivicu kuce [sada mislimo da ce da se krece u stranu], kad ono on se odbija od zida i skace u vis 3 metra i penje na krov, a kao kruna, to niko sa ulice nije opazio
![]() Ako misle da to naprave realno, morace mnoooooogo da se potrude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
mislim da je ovo neka kopija Princa iz Persije
ali iako je kopija izgleda super ali princ je je nenadmsiv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa, zavisi kako ih je gurnuo. Mislim da je to onaj deo kada bese nekog. E sad, posto su svi usmerili paznju na taj dogadjaj, onda se i ne osvrcu na to sto ih je neko gurnuo lagano. Ali, da ih je gurnuo onako "muski", onda bi se okrenuli. Isto to vazi i za skakanje koje si spomenuo.
@Phoenix Iako ih pravi ista kompanija, nema nikakve veze sa Princom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Kad izlazi?
Srednjevekovni plaćeni ubica + forice princa. Ne mogu da dočekam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 22.1.2006.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 11 puta na 8 poruka
|
![]()
Novembar je odredjen za izlazak,a kako sam citao razvojni tim nece teziti tome da Altair ima super poteze i borbene vjestine kao Princ.vise vuku na realne ljudske sposobnosti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 194 puta na 64 poruka
|
![]()
ovo je neki agent 47 samo u medival vremeplovu
![]() nisam znao da ce se 10% igre odigrati u danasnjici |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.884
Zahvaljeno 1.004 puta na 623 poruka
|
![]()
Igra izlazi za sve sisteme i kontinente- u novembru.
(Gamespot- http://www.gamespot.com/pc/action/as...result;title;2) Sajt igre: http://assassinscreed.uk.ubi.com/index.php System requirements... Je i dalje tajnost; pretpostavljam da bi se nestrpljivi zaleteli i uzeli igru koju mozda nece ni moci da igraju... A mozda stvarno jos ne znaju. Ali pretpostavljam da ce "standardnih": 1GB DDR+, GF serija 7+, i procesor 2500+... biti dovoljni za igranje na low-medium. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Da li ce ova igra izaci i u dx-9 i dx-10 paralelno ili nece biti dx-10 vec normala dx-9?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 26 puta na 20 poruka
|
![]()
Valjda ce raditi na mom ubogom kompu, 8800GTS 320mb, sta ces, ljudi koji formiraju narodno misljenje vec spremaju preorder za GF9000
![]() Ali sto se igra ubila od originalnosti. Znate deco, ubisoft vec nije iscedio princa od persije do zadnje kapi. A narocito nikada nije postojala neka smesna firma po imenu Looking Glass Studious koja nikada nije napravili neki tamo Thief 1 i 2. Boze sacuvaj, prosle godine kad sam skinuo neki intervju o igri, stavili neku devojku (verovatno PR ili komercijalista) da trtlja o razvoju igre. "Pa ubacili smo scene sa poterom jer je to bilo jako uzbudljivo u igrama tipa GTA..." Boze milosti! PS. da bacam hejt po neoptimizovanim konzolnim portovima koji se prave originalni kad nisu, |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Znamo da su PC igrači sve sami intelektualci koji se u slobodno vreme bave svakojakim, nama konzolašima, neobjašnjivim naukama i da bi, kada bi imali uslova, pravili sve hit do hita koje svet nikada nije video. Potpuno vas razumem što vam smetaju ti glupi i neoriginalni konzolaški hitovi, ali budite srećni što i to dobijate.
![]() Poslednja ispravka: Ocelot (17.8.2007 u 21:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]() ![]() Nego, meni to sto je portovana nece smetati. Valjda. Ok smetalo mi je malo kod Lost Planet a ostale portove nisam ni pokusavao da igram. Ali posto je grafika zavidna, prica zanimljiva a junak ove price cool i ne go ko Princ iz Persije, onda dosta ocekujem od ove igre. ![]() Sve u svemu cini se kao jedna od boljih igara. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 7.2.2006.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 122 puta na 67 poruka
|
![]()
Nova desavanja u gaming svetu, novi "sajmovi" nov materijal... pa navalite ljudi
PAX 2007 Demonstration part 1 SD PAX 2007 Demonstration part 2 SD PAX 2007 Demonstration part 1 HD PAX 2007 Demonstration part 2 HD |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|