![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovako....
Kao shjto naslov kaze, kuler grafichke je samo odjednom pocheo da se chuje kao freza...Naime, otishao sma na chas matematike(priprema za prijemni), i kad sam se vratio komp iskljuchen...Ja kao, dobro mozda nestajala struja, izbavcala sklopka ili tako neshto i ukljuchjem komp,i imam shta i da chujem...U pochetku se chuje normalno,i kad digne win krece da drchi nenormalno... Otvarao sam kucishte, nigde nishta ne zakachinje,ochistio sam ga...Skidao sam i kuler grafichke ochistio ga,nigde ne zakachinje, medjutim drchi kao nenormalan.... Da bi se uverio da je do kulera od grafichke, iskljuchio sam ga bio i ukljuchio komp, i naravno bio je tih kao i pre...Plashim se da ne spalim grafu, pa sam ga ponovo ukljuchio i mnogo me zivcira - slusham muziku, a u pozadini iritirajuce zzzuuuuuuuuuuuuuuuu..... Ne znam shta da radim, osim mozda da sam zamenim kuler... Btw. Grafa je Palit 8600GT Sonic + , imam i garanciju,ali kupljena je u BG-u,a ja sam iz unutrashnjosti, pa sad ako postoji neko reshenje koje bash i nije komplikovano,ne bih bash da idme do BG-a zbog toga... Ako je jedino reshenje menjanje kulera, predlozite neki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.639
Zahvaljeno 2.324 puta na 1.526 poruka
|
![]()
Ako je vec u garanciji, iskoristi to. Jos jedan clan foruma, koga licno znam, je imao problem sa Gainward 8600GT, kuler se drao i slika na monitoru mu je treperila u ritmu drecanja... Odneo je grafu u Desk (gde je kupio komp), tamo su mu zamenili kuler i resili mu problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Veteran
|
![]() Citat:
A u BG bih u tom sluchaju morao da odem na par dana, a ja bih hteo ovaj problem da reshim hitno, jer me ovo zujanje,drchanje mnogo nervira... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Nego razmishljam da kupim neki kuler koji mogu da nadjem i da zamenim, sluzice posao ja se i onako ne igram( bar ne sad), a onda kad prodju sve ove obaveze, za jedno mesec dana da odnesem grafu u firumu nda srede to, poshto podleze garanciji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Probaj ponovo da rasturis hladnjak pa kapni jednu kap masinskog ulja na osovinu ventilatora, proveri da se nije slomilo neko peraje na ventilatoru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kao SATA II hoće da radi ali... | ivanza | Nosači podataka | 1 | 25.1.2008 21:32 |
Kuler na Celeronu radi kao fen... | evanghelion | Kvarovi | 9 | 20.11.2007 9:47 |