![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 30.9.2014.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 114 puta na 112 poruka
|
![]()
Pozdrav svima.
Znam da ovo nije kvar, ali sigurno jeste problem. Dakle, nakon instalacije operatiwnog sistema W 8.1, dogadja se da ne mogu uopste kompjuter da probudim iz sleep moda nakon pritiska na dugme za paljenje racunara. Dok sam koristio W7 ultimate, bilo je dovoljno da racunar "probudim" tako sto cu samo stisnuti dugme za gasenje. Da li mi mozete reci sta da uradim, jer ne zelim da se vracam na w7. Dakle, moram da ugasim kompjuter u potpunosti tako sto cu izvuci kabl iz uticnice, vratiti u istu i opet upaliti racunar. Lampica treperi kada je u sleep mogu, ali se ne budi, jos jednom da ponovim. Hvala. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problem sa Windows Explorerom | starsailor | Kvarovi | 9 | 30.4.2012 1:44 |
Problem Hard Disk ili Windows 7 | II R00B II | Operativni sistemi | 2 | 26.3.2012 21:08 |
Umrežavanje Windows 7 sa XP, problem | saxius | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 3.10.2010 14:43 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
PROBLEM: windows detected a hard disk problem | marko94 | Operativni sistemi | 25 | 16.7.2009 14:24 |