![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
Za par dana treba da mi stigne ovaj kuler onaj sa NT oznakom sa zelenim led ventom,e sad mene brine da li ce bez problema da stane,nelegne na plocu biostar ta790gx a2+ ili ce mozda morati da se smrigla polira ili kako vec se ravna baza..e sad ja trenutno cekam jos procesor da malo padnu cene pa da vidim sta ce da uleti od porcesora na tu plocu ciljam neki phenom II najverovatnije x3 710 ili neki od nadolazecih phenoma x2 i x4 ako padne cena dolaskom novih am3 procesora,pa me kopka posto zelim da isprobam zalmana i ima mounting kit za s939 na kome sam ja trenutno mislim se da ga postavim nakratko na njega da radi dok ne nabavim procesor neki.sta vi mislite,da li neko ima ovaj kuler i kakvi su mu utisci o njemu kako hladi i ostalo? Takodje koju pastu da uzmem uz njega radi maximalnog ucinka,kontam da je ocz freeze dobra a i cena joj je povoljna,ali ipak bih tu da cujem misljenja i preporuke
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Može li kuler ovako? | Mirko78 | Ostale komponente | 4 | 18.2.2009 20:19 |
| Kuler za Palit 8600GT Sonic+ | next | ŠDK - Grafika | 23 | 1.8.2008 8:13 |
| Kuler grafichke se chuje kao freza | next | Kvarovi | 6 | 8.6.2008 15:01 |
| tezina coolera (zalman CNPS9700 NT) | sasha vukelic | Osnovne komponente | 10 | 9.4.2007 21:18 |
| DFI Nf4 Ultra Infinity chipset kuler... | RaLe | Osnovne komponente | 21 | 11.1.2006 14:22 |