![]() |
![]() |
|
|||||||
| Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 19.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
Prica ide ovako... Posto sam ispizdeo kada sam video da fenomenalno dizajnirani (a pritom sigurno vrlo kvalitetan) Logitech joypad za PS2 kosta ~15e, a da isti takav za PC kosta dva puta vise, dosao sam na ideju da ga prevezem na PC, kao sto je moj drugar jos pre par godina prevezao joypad za SNES. Ironijom sudbine posle ndelju dana na buvdzi naletim na USB-to-MULTITAP adapter. Pazarario sam ga sa nekim najbudjavijim jpadom za PS i sve to probao na Princu (1,2,3
). Cini mi se da ovo radi odlicno, pa me interesuje kakva su vasa iskustva i jel neko od aktivnijih igraca imao priliku da uporedi ovu varijantu sa jpadom koji je u Logitechu sklepan da radi na PC-ju?
|
|
|
|
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Malo kritike nije na odmet | Covenant | O SK-u uopšte | 77 | 3.7.2006 13:56 |
| Internet uslovi u bloku 1 na NBGD | sssnake | Internet usluge | 5 | 12.2.2006 14:38 |
| Na preklop,bez antene,spoljni ekran,VGA upotrebljiva kamera,mp3 150-160EUR??? | Ilic Marko | Aparati i oprema | 6 | 31.1.2006 19:12 |
| Zasto je slika na monitoru losija nego na TV | Bosko Bozinovski | Video/TV softver | 2 | 18.1.2006 14:21 |
| Slika sa kompa na TV Svideo | komunista | Grafika | 5 | 16.1.2006 23:51 |