![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
uzeh sinoc da sredim neki komp koji je prso, pa nije mogao ni da se ukljuci... instalirao windows, pa poceo i sa driver-ima (koje sam skinuo sa oficijalnog sajta za plocu ASRock K7S41GX, posto ljudi za koje sredjujem komp nemaju cd sa driver-ima) i sve je islo ok dok nisam poceo sa instalacijom audio driver-a... pri kraju njegove instalacije mi iskoci "Found New Hardware" dijalog i zatrazi mi da na netu trazi driver. Posto mi trenutno komp nije bio prikacen na net, ja odbijem i pokusam da nadjem driver medju skinutim, ali ni jedan ne odgovara... pogledao u device manager-u, a on tu komponentu ne prepoznaje tj. oznacava je kao unknown... odoh zatim na "sound and audio devices" gde mi javlja da nema audio device-a, ali mi takodje prijavljuje da su svi driver-i instalirani i da sve radi kako treba?!?!?!
reko, ajde da sa svog kompa nakacim net na ovaj (adsl preko rutera), ukljucim kabl u mreznu i komp izbaci neku poruku, u fazonu, "net ce vam biti ogranicen ili nece raditi, bla bla bla...", i potom ceo komp zakuca... pokusao sam da to premostim ubacivsi svoju mreznu, ali mi sad i za nju trazi driver?!?! ima li neko neku ideju sta bi ovo moglo da bude i kako da resim ovaj problem??? pretpostavljam, da je problem u driver-ima, ali nisam 100% siguran, a i ako jeste u njima problem, nemam pojma sta sledece da radim, sem da menjam celu plocu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 22.7.2008.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Hmmm instaliraj black xp v 8.0,zavali se u stolicu i pijuckaj kafu dok on sam sve odradi ;-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]()
Nisi skinuo odgovarajuce drajvere za tu plocu, ocigledno, zato ti ne radi ni zvuk, ni mrezna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Toshiba A210-128 - Problem | pantadv | Prenosni računari | 9 | 19.1.2009 12:20 |
Problem sa RAM memorijom! | zdravko77 | Operativni sistemi | 22 | 7.4.2007 11:24 |
kako iskljuciti zvuk u browser-u(ie,ff) | sokratbg | Operativni sistemi | 4 | 5.3.2007 0:49 |
Problem sa UPS-om... | Climhazard | Kvarovi | 0 | 27.2.2007 4:37 |
Problem sa Audigy SE karticom | dejan1980 | Zvuk na računaru | 22 | 28.6.2006 13:15 |