Ovako,
hoću da kupim mobilni, stari mi riknuo. Ja nisam mob-freak, niti me zanimaju fancy ultra-mega-giga opcije, za igre i internet imam kompjuter, ne pada mi na pamet da se zezam na mob. sa time. Ono što mi treba je da mogu da telefoniram, SMS, MMS, i da ima dobar fotoaparat. Znam da telefoni ne mogu dati kvalitet slike kao pravi aparat, ali recimo da je slika dovoljno dobra bar za 800x600, ono sa ekipom kad se nađem, da škljocnem par slika u zgodnim situacijama, da ne moram stalno nositi i fotoaparat sa sobom. I ono što mi je jako bitno, potrebno mi je da telefon ima dobar signal, jer se često krećem i zadržavam u krajevima sa slabom pokrivanošću signala. Kada odem u selo, gde je pokrivenost slaba, recimo ni jedna Nokia (viđao sam od ljudi koji imaju te modele a svraćaju sa mnom tamo) nije imala signal, dok sam ja sa starim Mitsubishi Trium-om imao 2 (od moguće 4) crte (ja sam na 063, a slična je stvar i sa 064 mrežom).
Znači, cena koju trenutno mogu da odvojim je 15000 dinara maksimum, ni dinar preko, a da ima razgovor, SMS, MMS i dobar fotoaparat, da je dobar sa signalom, i po mogućstvu da mogu da ga povežem preko USB-a sa kompom, da ne moram da kupujem i bluetooth prijemnik za komp.
Sve sugestije su dobrodošle, hvala unapred na odgovorima