![]() |
![]() |
![]() |
#1 | |||||||
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 193
Zahvaljeno 453 puta na 293 poruka
|
![]()
Citat:
|
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kekule Mekule
|
![]()
Kacio je Ongbal na svom kanalu, znaci da valja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Odigrao sam demo na PS5 i
![]() Art style i sveopšta atmosfera odlični, kombat u startu ništa spec u smislu inovacija i težine, light i heavy, uz malo kombinovanja, parry odlično funkcioniše, easy i normal nivo težine, linearno uz malo i nekog retro šmeka po meni, taj prvi Wendigo, ilištatijaznam, boss prilično zabavan... Biće ovo dobra godina za ljubitelje soulskao igara! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Koliko vidim prvi utisci su dosta dobri.Na žalost denuvo je na PC-u, pa će verovatno od nedelje da se krene na soniju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 653 puta na 443 poruka
|
![]()
Koliko je teska igra? Je l’ lupanje glavom o zid bar 10x po bossu ili se moze preci bez previse zivciranja? Razlog zasto jos nisam uzeo Wukong je sto vidim da se ljudi zale da je preteska, ne bih ovde da se zaebem.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Nisam gledao nikakve prelaze ali ono sto je bilo u demou nije bilo toliko tesko.Ne znam za posle.Mada, ako ti je Wukong bio toliko tezak...
![]() Yellow Wind Sage, The Great Sages Broken Shell i Erlang... ovo ostalo... boranija... u drugom prelazu pogotovo... Nadam se da sutra, prekosutra pocinjem sa prelazom, pa cu javiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 653 puta na 443 poruka
|
![]()
Poceo sam demo i presao ga na normal, ali nakon toga presao na Easy jer me i prvi boss olupao bar 7-8x. Nemam zivaca za to. Plus konacno sam poceo GoW prvi put i to na PC-u.
Doduse, lupali su me i u Stellar Blade-u dok nisam naucio patterne za vecinu bossova ali sam shvatio da je mnogo lakse ako te samaraju a na ekranu imas hot android chick. Za sada mi se ne svidja manjak voice actinga, pogotovo od glavnog glumca. Ono sto je dobro je da konacno neka igra na release-u nije raspad gde letis na desktop svako 5 minuta (gledam u tebe, SM2). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Atmosfera je odlicna. Ne volim nesto cell-shaded grafiku ali ovde se odlicno uklopila. Mracan i gotski ambijent i pogotovo okruzenje izgleda odlicno. Koliko vidim svi NPC-evi do sada imaju voice over.Khazan je nem, ali zato blade phantom komentarise cesto i to kroz gamepad sto je odlicno kao iner voice. Bice ovde sigurno krvi, znoja i suza i mislim da nema ozbiljne progresije bez savladavanja pariranja. Igra mi ima i jaku old school atmosferu sa modernom kombat mehanikom sto je odlicno. Nidam bas jos shvatio ali cini mi se da nema uobicajenog fast travela izmedju checkpointa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kekule Mekule
|
![]()
Jel ima ovde nekog RPG-a ili kisela voda kao 95% souls lajkova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Koliko i u svakoj danasnjoj akcionoj rpg igri. Ima levelovanja atributa ali ima i skilova. Stigao sam do prvog bosa u prvoj regiji ppsle demoa i bilo je nekih zagonetki ali za decu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
Za sada, pored Lies of P, po meni jedini dostojan naslov vredan soulslike podnaslova.Jedino što mi ne leži je sistem preuzimanja i rešavanja misija na mapi sa prilično linearnim "nivoima" kao kod Nioha, umesto sistema kakav imaju FS igre i sam Pinokio.Loota skoro da i nema osim prilikom ubijanja miniona i boseva.Vidim da su ga svi po YT-u okarakterisali kao težeg od souls igara, ali za sada baš i nisam ubeđen u to.Kod prvog bosa nakon demoa sam se prilično zadržao jer sam i zaboravio mehaniku nakon igranja demora, ali je već sledeći i njegov spectre pandam pao dosta brzo.Tri tipa naoružanja, skilovi za svaki tip, pa je borba svakako drugačija, bez obzira na dash i na parry.Potrebno je navikavanje na sistem koji igra ima, ali je isplativo svakako.Iako igra prilično liči na neki naslov tipa Genshin Impact s obzirom da je grafika takva kakva jeste ipak je odlična.Zvuk takođe.Sam Khazan je badass...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku m1aden na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (5.4.2025) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|