![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam Mali Problem Oko, Gledanja Filmova, I Programa Preko Tv Kartice.
Desava Mi Se Da Mi Se Slika Zamrzne Sekundu Dve, Ima Li Iko Pojma Sta Mozeovo Da Bude. Pocne Da Trukira Npr. Da Da Da Pa Krene Normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Leadtek 2000 xp expert, ali i kad gledam filmove u bs playeru i drugim plejerima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 31.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kojprocesor imas, meni se to desavalo sa mojim leadtek-om RM edition pri gledanju programa na max. rezoluciji pa sam morao da klokujem masinu sa 1200 na 1500MHz ali od kada sam instalirao novi software koji je izasao u januaru sve ide glatko i na 1200MHz.Medjutim meni se cini da ti imas problema ili sa masinom koju imas (ako je u pitanju nesto starija tipa pII) ili sa nekim virusom koji crpi procesorsku snagu i zbog toga ostale aplikacije trpe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Veoma čest problem na Leadteku ako imaš stare drajvere. Skini najnovije drajvere sa oficijelnog sajta ali vodi računa da upotrebiš program koji služi za kompletno uklanjanje starih drajvera pre toga.
Ako to ne pomogne ja koristim jednu staru dobro proverenu foru ako si malo tanak sa resursima. Odeš u Task manager i procesu koji ti predstavlja tvoj program za gledanje (pretpostavljam da je WinFast u pitanju) postavi SetPriority na AboveNormal i samo kaži da se slažeš sa upozorenjem XP-a da to može da izazove nestabilnost sistema. Normalno da XP ne da komp na kome radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
pomoc!!! (komp se sam resetuje...) | nino | Kvarovi | 26 | 10.1.2007 17:47 |
hitno pomoc e 730 | zverko | Igre za mobilne telefone | 3 | 7.2.2006 13:09 |
pomoc oko komponenti | Milena | Šta da kupim? | 26 | 15.12.2005 15:56 |
Pomoc vezana za kernel na linuxu | charchfeno | Slobodni softver | 7 | 15.12.2005 2:11 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |