![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 27.12.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
poozz svima....ovako ja imam laptop dell inspirion4000.i imam s njim jedan problem starija je malo tipa laptopa pIII i ja ga upalim radi sve ok i odjednom sam zakuje i lampice ostanu upaljene i zalede se i one sam znaci sve se zaledi i lampice i slika sve i tako moze raditi 100god nece proraditi.moram ga ugasiti na prekidac cim ga ugasim na prekidac nemogu ga uplaiti cio dan i nekada i dva dana ja njega upalim ono se cuje samo ventilator da radi i lampice blinkaju i on tako odstoji jedno 2 dana i opet upali radi nekada pola sata nekad 1 dan nekad 3 dana i opet isto ali evo vec zadnjih 5 dana me zeza nece upali u dva dana pola sata ak neko ima nes slicno nek mi se javi da probam rijesiti taj problem...mislim da ste me razumili koji je problem...hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 27.12.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
aha ma probao sam vaditi bateriju i neide isto se desava jedino nez to kao da restartam bios..a i duvao sam prasinu...hvala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa Warcraft 3: RoC & FT | wildboy-d[-_-]b- | O igrama uopšte | 6 | 24.9.2007 22:58 |
HDD Problem! Veeeeliki dosadni frustrirajuci problem!!! | paretimpar | Nosači podataka | 6 | 18.6.2007 1:42 |
Gmail "loading" problem | Chester | Internet tehnologije | 12 | 25.10.2006 1:27 |
Problem sa monitorom! HITNO! | uros@3D | Video/TV softver | 6 | 26.8.2006 23:27 |
Problem sa XP-om | vladale | Operativni sistemi | 10 | 21.1.2006 22:11 |