![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Ovaj problem mi se javlja na dve konfig. jedino sto im je zajednicko je monitor mada mislim da on nema neke veze sa ovim problemom.
Naime kad pokrenem Call of Duty 1 u glavnom meniju igre nema slova uopste!!! Kada prelazim misem preko mesta gde treba da pise single player, quit itd. cuje se klik ali nema slova nikako. Kako da igram kad nema slova ![]() Isti problem mi se desavao i sa United Offensive ali Call of Duty 2 radi odlicno. Ovaj problem mi se javio samo jednom u Quake 4 ali posle restarta igre nikad vise. Pomagajte!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Jesi li razmislio o tome da mozda trebas da skines patch?
Ako to ne pomogne,onda je do doticnog CD-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Malo omašio deo foruma zar ne
![]() U svakom slučaju za ovako nešto prvi put čujem. Jesi li probao sa drugim drajverima ili svežim DirectX-om. Iskreno ovo mi jedino pade napamet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
nisi nista preciznije rekao o svom hardware-u. ATi+CoD=problemi. pokusaj sa novijim ddrajverima za graficku, mada je verovatnije da ce raditi sa starijim.uostalom obrati se podrsci ACTIVISIONa putem maila, i dobices odgovor za max dva dana. probaj i da reinstaliras igru.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Nije do drajvera ni directx-a ni a ni do cd-a kod druga je radio sa mojim istim drajverima i cak i sa generickim windows drajverima za GeForce i igra je takodje instalirana sa istih cd-ova posle mene.
Probao sam i sa drajverima 77.77 na starom kompu PIII 800Mhz GeForce 2 MX/MX400 i isti problem. Sad je novi (dobro ne bas novi imam ga skoro godinu) komp Sempron 3100 64bit @ 2Ghz 512Mb Kingston i ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo se samo meni desava sa prokletim CoD. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starośeđelac
|
![]()
Jesi pokusao da je patchujes?
|
![]() |
![]() |
![]() |