![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 19.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav!
Kupovinom polovnog laptopa kupio sam i nekoliko manjih problema. Naime, Sony Vaio PCG FR415M jaste starija ali za to vreme (2003g) jaca masina (2.8intel,512,40, Ati128). Drajveri koje sam dobio za njega su namenjeni starijim operativnim sistemima *win2000/NT, i cini mi se prave ove probleme: Posle instalasije XPa 1.Na novijim programima iz Steinberg Muzicke produkcije ne radi Tuch pad! ![]() 2.Rezac je radio do reinstalacije Windowsovog XPa, Proces narezavanja tece bez problema ali Blanko disk ostaje blanko i posle rezanja! ?? Na nekim sajtovima ljudi resavaju ovakve probleme downloadovanjem novijih drajvera. Mnogi instaliraju nove verzije firmware drajvera za svoje modele, ali ja moj model nisam pronasao a citam da moze da izazove probleme ukoliko FIRMWARE UPDATE nije kompatibilan sa MODELOM. Ukoliko neko zna nesto vise o updatu drajvera i da li to moze da resi ovakve konflikte.. HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Zahvalnice: 6
|
![]()
Da budem skroz iskren prema tebi:
sto se tice touch pad-a ja ga nikad ne koristim (mnogo je udobnije sa obicnim misem (bezicni je extra stvar za laptop-ove)) tako da - kupi obicnog misa i ne boli glava Sto se tice rezanja svi su mi pricali da samo treba da instaliras neku noviju verziju Nero-a (a i ja se slazem sa njima). A i znas sta: Win XP je napravio znas vec ko, pa se mi svi molimo Bogu da radi nasa masina sa Win XP-om (j....a) , a trebalo bi da op. sistem radi na svakoj ispravnoj masini. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Zahvalnice: 0
|
![]()
Eh, hvala, ali ipak problem resist.
Naime, sto se tice rezaca, pukla guma! I posle instalacije nekoliko razlicitih programa za narezavanje, updata drajvera i firmvera za taj MODEL, posle kupovine laser cleanera i tih sr... nistaa ne pommaze. Dakle, rezac je mator, iskoriscen i reze jako plitko. Zakljucak: Malo koji software, resava bolest hardweara. Malo je bolesti, psihosomatske prirode. Cak sam pokusao da razgovaram sa rezacem, i u jednom trenutku je i progovorio sledecim recima: "Gospodaru, umoran sam i star. Molim te ili be zameni novim, ili mi kupi brata u obliku eksternog USB rezaca". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Light Painter
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 109
Zahvaljeno 136 puta na 63 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
laptop za graficki dizajn | cyberserbia | ŠDK - Prenosni računari | 0 | 6.9.2006 13:31 |
Laptop + nema struje? | ixnay | Prenosni računari | 10 | 7.7.2006 10:03 |
treba mi laptop sa serijskim portom | olujnik | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 18.2.2006 10:05 |
Zracenje mobilnih telefona | Pantelija | Aparati i oprema | 13 | 8.2.2006 21:55 |