![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Dakle, kao sto i ime kaze radi se o test animaciji eksplozije, jer sam hteo da vidim sta moze da se izvuce iz max-ovog default volume effects-a fire.
Recite mi kako vam se dojmi, sta bi joj dodali i oduzeli. Ko zna. mozda uvaj kadar i ubacim u uvodnu animaciju shootera na kojem radim. 1.7MB http://www.mysharefile.com/v/4111641...ozija.wmv.html Evo i screenshot-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
information junkie
|
![]()
Da li je ovo ono što sam već video? Ako jeste da ne skidam zato što znam da si odlično uradio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
U svakom slucaju, hvala na pohvalama. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
При крају звезде нешто чудно нестају...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To je zbog kompresije, nisam nesto imao vremena da mnogo podesavam. U principu, to je i zato da bi file bio sto manji, te vama olaksalo skidanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Update, a vi vidite kad ce te da komentarisete
![]() http://www.mysharefile.com/v/6434793...ija_3.wmv.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]()
Super odradjeno.....
Mogao si malo da odaljis kameru od eksplozije i da usporis trenutak kada se eksplozija desava...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.160
Zahvaljeno 4.228 puta na 1.270 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
information junkie
|
![]() Citat:
![]() Meni deluje savršeno odradjeno, sem modela broda koji je uništen. To je onaj isti iz one "hyperspace jump" animacije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 14.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 14 puta na 2 poruka
|
![]()
Odlična je animacija, posebno timing i kretanje kamere. Jedino fire effect malo kvari sveukupan utisak, možda bi mogao da mu smanjiš gustinu da ne bi odlazio skroz u belo. Eventualno, ako te ne mrzi, možeš da pokušaš da eksploziju odradiš pomoću particlesa, ili možda da ih dodaš kao fire/smoke trail ovim delovima broda koji se razleću. Prava stvar bi jasno bila neka kombinacija sa afterburnom(plugin-om, a ne dodatnim potiskom :) ... da ne bude zabune), naravno ako možeš da ga se dočepaš i naučiš da ga koristiš :) Neki camera shake ne bi bio na odmet, mada to je već stvar ukusa. Ovo je za prvu verziju, update nisam stigao da pogledam.
Poslednja ispravka: void* (23.5.2006 u 13:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hvala na sugestijama, sve cu razmotriti:
*void nemoj da skidas drugu verziju, jer je svetlost jutra docekala treca verzija ![]() http://www.mysharefile.com/v/4698777...ija_4.wmv.html Screenshot: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
sto bre koristis ovaj budjavi wmv 9 kad imas lepo xvid ne mogu da procenim ovo lepo. I kad vec koristis wmv onda skini WMP 11 i koristi WMV 9 AP tj WMV 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zato sto nisu svi nabudzeni kodecima. Znam da sam jednom liku poslao animaciju u dvx (ffdshow valjda) i nije mogao da je gleda.
Nije mi jasno sto mislis da ne moze da se proceni. Nije najbolji rezultat, ali sta je tu je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
|
![]()
Jedan savet. --- Maxov Fire efect je inicijalno losh za izradu ovakvih stvari( ili ti bilokakvih drugih)
Nabavi AFTERBURN 3.1( plugin za MAx) sa kojim mozes fenomenalno odraditi exploziju( dodushe legalno je malko mnogo skup) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
Hm ovo je malo bolje....
Ali jedno 3s pre eksplozije zaledis vreme(mislim da se uspori da 4s pre eksplozije potpuno stane), onda da na kuminaciji eksplozije uzmes pa odaljis kameru i napravis rotaciju kamere tako da kada pustis vreme da nastavi da ide kamera bude u polozaju broda pre eksplozije..... To je moje misljenje, inace sto se tice grafickih delova mozda da onu vatricu u toku ekplozije uradis malo bolje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Ово већ лепше изгледа. Слажем се са Tevom јер некако нема правог доживљаја експлозије.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
information junkie
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
To je zapravo prilicno lako izvesti i znam sta Teva hoce da kaze. Hoce efekat poput matrix-a. Rotiranje kamere dok je scena staticna, ali ja niposto necu tako nesto ubaciti (mozda zbog teve napravim i takvu varijantu). U principu ljudi najvise vole da se istovremeno animiraju i kamere i objekti, sto je pogresan princip. Ja cu gledati da kamere budu sto vise staticne, sa naglim rezovima i jako dinamicno izanimiranim objektima. Posebno kada se radi o scenama borbe. void&nessonjac: Znam sta je afterburn ![]() Mozda izaberem oba, ko zna. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]()
Ne mora bas Matrix efekat, hocu da kazem da moras da napravis bolji utisak eksplozije....
Tako da se uzivi ovaj sto gleda.... Da deluje mocno.... To bi mogao da uradis i ako malo odaljis kameru i napravis da eksplozija duze traje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kud' se dede Test of time | bobi | Stare igre | 79 | 11.12.2006 5:31 |
Test mašina 1 & Test mašina 2 | Anak1n | Tekstovi u SK | 29 | 14.5.2006 10:48 |
online internet test, i neki otvoreni portovi | bebeys | Internet tehnologije | 0 | 28.4.2006 14:59 |
Test hladnjaka 6/2005 | 3MaJ | Tekstovi u SK | 1 | 16.3.2006 3:46 |
System fail CPU test | maks | Osnovne komponente | 11 | 22.1.2006 23:15 |