![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 181 puta na 133 poruka
|
To je samo jedan od problema koji je ostao nakon sto sam skenirao komp svim mogucim antivirusima,trojancima itd...
Odradio sam i registry fix sa nekim programom koji je nasao oko 400 problema,medjutim,osim povremenog restarta (posebno kada sam na netu),najvise mi ide na zivce to sto kada na desktopu kliknem desno dugme misa kompu treba 5-10 sekundi da otvori prozor (properties).... Ima li iko predstavu o cemu se radi? Bdw net konekcija je cable ako je to bitno.... Hvala unapred...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Starośeđelac
|
Jesi li siguran da nisi sta poremetio u registry-ju?Problem bi najverovatnije resio reinstalacijom sistema,ali to ostavi za kraj ako nista ne pomogne.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Starosedelac
|
Nisam siguran jer je taj komp "popravljalo" vise "strucnjaka" u nekoliko navrata tako da nisam siguran sta su mu sve radili...
Znaci,glavni problem je restart kada je otvoren neki browser (uglavnom je opera u pitanju). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Član
|
Vise razlicitih strucnjaka kazes i ni jedan nije uspio nista samo su ga i malo jos pokvarili ako imam pravo.
Mozda ti se nesta na kompu ne podudara mislim ne slaze se ako imas neke programe koji se ne podnose trebas i to da provjeris jer to moze da koci citav sistem. I jel ti antivirus nasao neki virus u tvom kompu. I jos mi nije jasno kako si uspio da ga skeniras trojancima to si napisao jel da!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Starosedelac
|
Ma kakvim trojancima,mislim,dobro znas sta sam hteo da kazem
Znaci koristio sam ad-aware,spyboot snd,avg,ewido,kaspersky.... Nijedan nije nasao apsolutno nista.... Sto se konflikata izmedju programa tice,ne verujem da je to u pitanju a i zasto bi se restartovao samo na netu? Pomislio sam i da je problem u hardveru ali on se NE restartuje kada radi u nekom zahtevnom programu,znaci to sam manje-vise iskljucio kao mogucnost... E sad,probao sam sa nekim specijalizovanim programcicima (ne pamtim imena) koji su prijavili c/win/sys32/kernell32 kao sumnjiv??? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Član
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Reinstaliraj Win. Najbrže i najefikasnije rešenje. Da ne poveruješ
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
Pazi,komp nije moj nego mog tasta koji zivi u Bg-u a ja sam iz provincije pa sad pokusavam da sredim coveku komp jer odlazim kuci popodne a ovi nazovi strucnjaci po gradu su mu totalno rasturili komp verovatno jer se covek mnogo slabo razume u isti a neophodan mu je zbog posla... Za reinstal mi ipak treba malo vremena kojeg trenutno nemam.... |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|