![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Član
|
Pravio sam dosta ranije slicnu temu ali nisam nasao odgovor. Mozda sada neko moze da mi pomogne. Kako da namestim GPRS za benq s82? Jako mi je bitno, ajde ako neko zna neka napise, bio bih veoma zahvalan
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
Sve ovisi koju mrezu imas.
Pozoves Call centar i trazis da razgovaras sa operaterom. Kada te proslede(verovatno ces morati malo da cekas) trazi podesavanja za GPRS nakon cega ce ti oni poslati poruku koja ce najverovatnije imati opciju save.Ti sacuvas i ona ti promeni GPRS podesavanja. Imas podesavanja i na internet stranicama operatera: Podesavanja za Telenor:http://www.telenor.co.yu/?page=103 Podesavanja za Telekom:http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22450 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Starosedelac
|
Ili će ti reći da nazoveš sa drugog telefona pa da na svom podešavaš...
Ali koliko se ja sećam, prošli put si rekao da si nosio mob u Telekom radnju i nisu uspeli da podese... Probaj opet... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Član
|
ma zvao sam i iso u njihove poslovnice ali nisu znali kako da ga podese. Pa reko mozda je nekom uspelo
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
|
Ajde nije valjda da od svih forumasa jedino ja imam ovaj model telefona, ajde ako je nekom uspela da ga podesi neka mi napise podesavanja
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Starosedelac
|
'Ajde postuj sve "opcije" koje ti se nalaze u meniju za podešavanje GPRS veze... Možda tako uspemo nešto...
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| BENQ FP93V monitor | Kolossos | Grafika | 3 | 20.10.2006 16:08 |
| Benq Siemens S82 | Maximuss | Aparati i oprema | 0 | 20.10.2006 0:08 |
| Benq FP72V | Starke | Grafika | 8 | 8.9.2006 19:30 |
| Zvezda je rodjena - BENQ DW1655 | Cleric | Nosači podataka | 58 | 5.8.2006 13:41 |
| Manji problem sa DVD rezačem Benq DW1640 | Kostarum Rex Persia | Nosači podataka | 3 | 17.2.2006 0:35 |