![]() |
![]() |
|
|||||||
| Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 2.3.2016.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
imam racunar koji je star vec oko tri ipo godine windws 7 i cuo sam da je moguce da neko ko je dobar u ovom i razumije se oko kompjutera moze da ti pomogne sa svog racunara.pa ako je moguce da mi neko pomogne jer radim skeniranje avast anti virus ali samo mi govori da je neka greska ali je ne ispravlja.opet kazem nisam strucan pa ako je moguce da se pomogne hvala unaprijed.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Član
Član od: 11.1.2016.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
Koja je greška u pitanju? Slikaj i postavi sliku pa ti onda mogu pomoći
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Novi član
Član od: 2.3.2016.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
hvala sto zelis da pomognes danijel al stvarno sam laik i ne znam sta da uslikam,nit znam sta mu je.postao je spor,skeniranjem antivirusom nadje greske ali neznam to popravit jer nema opcija da sam to uradi..tako da nisam siguran sta da uradim.hvala jos jednom a ja cu pokusati da skontam kako da iznesem problem,ustvari objasnim u cemu ne stima.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
|
Program koji ti treba je Teamviewer mada se ja ne bih petljao s tim, napiši kakvu ti grešku izbacuje pa da rješavamo. Očigledno rješenje je reinstalacija Avasta
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| povezivanje, racunarstvo i informatika, virusi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Procena računara | alien | Šta da kupim? | 6943 | 1.2.2026 20:31 |
| Gledanje filmova putem Android telefona? Pomoc hitno | Kobilic | Aparati i oprema | 34 | 13.8.2015 11:24 |
| Pomoc oko odabira konfiguracije i komponenti | LieSerj | ŠDK - Konfiguracije | 10 | 15.12.2013 21:58 |
| Pomoc oko izbora plottera | braca86 | Grafički softver i radovi | 0 | 30.3.2009 17:51 |
| Potrebna pomoc oko High End konfiguracije - Xtreme Gaming - | Mandrak | ŠDK - Osnovne komponente | 2 | 27.8.2008 9:30 |