![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Poshto mi se cooler na ti4200 raspada, odluchio sam da kupim novi cooler, ali neshto kvalitetniji(da bi mogao da overclockujem).
do 40 eura bi dao ali se ne razumem bash u coolere pa ako neko zna za neki dobar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
WTF ocjes da kupis kuler od 40 evra za graficku koja vredi 30!?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Imas za 1500 dindzi Titan Eagle koji pasuje vecini kartica.Ali opet i investicija od 20e se ne isplati u tu kartu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
razmishljao sam o kupovini 7800gt ali sam ipak odlucio da sacekam koji mesec za dx10 graficke a 20 eu mi nije neki gubitak posto cu verovatno ovu da stavim na stariji komp koji mi sluzi kao server
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Pa onda Titan Eagle svakako, vidim da hladi dobro dosta jace karte pa ce verovatno i ovu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Što se tiče ventilatora za tvoju grafičku (razlikuj ventilator od kulera; kuler je metalni radijator plus ventilator), to se može naći po kompjuterskim radnjama, za nekih 400-500 dinara. Imaš nekoliko radnji u Balkanskoj ulici u centru Beograda, recimo, u firmi Desk ili firmi Pakom (nadji na sajtovima adrese prodavnica) i slično. Nije to tako retka zverka. To ako ti je na kartici onaj ventilator sa okruglim kućištem. Ako je pak običniji ventilator sa četvrtasim kućištem, taj ćeš još lakše naći. Čak i da nadješ veći ventilator koji možeš da zašrafiš samo s jednim šrafom, i to će ti biti sasvim dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji je vaš najozbiljniji program? | nika100 | Programiranje | 79 | 8.1.2016 15:58 |
Svi koji imaju NEC (bilo koji)... | REDisLAW | Nosači podataka | 42 | 2.6.2006 5:28 |
Koji je cooler najbolji za Athlon Xp | Mr.Eco | ŠDK - Osnovne komponente | 6 | 3.5.2006 22:48 |
AMD ili Intel za Video obradu ? | Robert | Osnovne komponente | 19 | 6.1.2006 22:00 |