![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 15.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Sta ako stavim jos jedan cooler na graficku, i to preko orginalnog jer mi se cini da ne radi dobro, a da kupim novi nemam para, a niko nece ni da ga popravi?!
Da li moze da nastupi neki kvar ili problem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
A kako mislis ne radi kako treba!?Nema puno toga sto bi moglo muciti kuler!Da li te ventilator zeza ili sumljas da kuler ne naleze dobro na GPU pa ga ne hladi dobro!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eat, sleep & blink
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Ma krci kada ukljucim komp, ali prestane posle par minuta! temp idle 45, load max 75-85! Da li je to normalno, jer na stranim forumima nailazim na kontradiktorne informacije! Znam da moze i preko 100, ali mnogi tvrde, da je do 75 normalno, a preko problematicno.
Brinem se jer mi graficka vrijedi vise od ostatka kompa, a propisao sam krv da je kupim! Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
To sto ces staviti jos jedan kuler nece pomoci ,jer tvoj problem je u ventilatoru!Mozes ga zameniti(nisu skupi) ili trebas kanuti jedva kapljicu kvalitetnijeg silikonskog ulja u osovinu starog ventilatora,a do nje ces doci tako sto skines zastitnu nalepnicu i pazljivo uklonis gumicu koja stiti srediste ventilatora od prasine i tu trebas malo "podmazati" i neces imati vise problema sa bukom!Veoma lepo objasnjeno za ventilator na CPU,ali mozes primeniti isto i na grafickoj http://www.sk.co.yu/2005/11/skse01.html !Btw moras reci koji model kartice posedujes, jer ovako ne mogu znati da li je temperatura ok,mada kada ovo budes odradio temperatura bi trebalo da bude niza!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
pixelview 6600gt. Hvala na pomoci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Bojim se bilo kakvih komplikovanijih operacija, iako sa njima imam iskustva, jer para za zamjenu nemam.
najvise me brine da bi graficka mogla da pregori pa da se vjesam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 6.4.2006.
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Moj Drug ima Gigabyte 660gt i isto mu je posle nekoliko meseci pocela krcati i covek lepo skinuo kooler PODMAZAO ga i vratio nazad ja ga pitam shta je bilo? on kaze lezaj na grafickoj neshto srao
![]() a temperatura mu je oko 40c meni se cini |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 17.12.2005.
|
![]()
Sredi taj kuler, na memoriju stavi pasivne hladnjake, uzmi pleksiglas (shto tanji), grej sa fenom krivi ga i napravi usmerivache pa cesh da vidish koliko se malo greje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 11.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja sam probleme sa hlađenjem grafičke rešio šesticom 4500rpm sa CPU hladnjaka. Malo je teže pričvrstiti ga, ali sve se sredi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
u krajnjem slucaju nije zgoreg i kuciste drzati otvoreno
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Multi-Boot | bojongo | Operativni sistemi | 32 | 18.12.2009 17:16 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |
Nema titla na TV-u (preko TV izlaza) | marcos | Grafika | 19 | 6.4.2006 11:43 |
USB kabl na HDD Rack? | wraith | Nosači podataka | 1 | 12.3.2006 21:45 |
Pojava gresaka I losih sektora na hard-diskovima | Vlado78 | Nosači podataka | 6 | 2.3.2006 9:37 |