![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
Pregled rezultata glasanja: Da li ste za vise zena na forumu? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
198 | 90,00% |
Ne |
8 | 3,64% |
Mozda |
14 | 6,36% |
Glasova: 220. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#161 | |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
Joj miline....Samo se takve tesko nalaze |
|
![]() |
![]() |
#162 | |
Mythbuster
|
![]()
Pojma bre vi nemate
![]() Žena koja zna svašta da radi na kompu obično nije specijalista ni za šta... kao ni takav muškarac uostalom...ako radite istu stvar, to je već malo bolje, ali ne i savršeno...umesto toga bolje je poznavati ženu koja je expert za jednu oblast koja dopunjava vašu ![]() ![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#163 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Mythbuster
|
![]()
Pa skoro svaka žena može da se snađe na kompu i da ne radi ništa specijalno
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 39 puta na 27 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#166 |
Mythbuster
|
![]()
Sedmica na lotou, još samo da uplatim listić
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#168 |
Mythbuster
|
![]()
Zna se šta je bolje. Da bude specijalista za jednu oblast, a da sve ostalo zna solidno
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#170 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#171 | ||
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
Šalim se, ja sam svakodnevno u takvom okruženju i ne žalim se... Citat:
plus se i dalje stručno usavršava, putuje i podiže dvoje male dečice sa kojima se svakodnevno druži, šeta, zabavlja... svaki vikend stigne da pogleda barem jednu pozorišnu predstavu, film ili pak neku drugu scensku priredbu sa mužem i prijateljima... u nekim trenucima (???) uspeva da video zapise s putovanja obradi i ušminka a u zadnjih nekoliko meseci svakodnevno pomalo radi i u Photoshopu... normalno koristi računar iako nije neki ekspert... iznenađuje me na primer kako se na poslu kad ugrabi malo vremena lako i bez problema prebaci na učenje (stalno su joj skripte ili neka knjiga pri ruci), pa na photoshop i zapitkuje me i proba svašta, čak sam je isprva proveravao, da li je zapamtila ono što smo probali dan-dva ranije... da ne poveruješ... a radi se o jednoj šarmantnoj, lepoj i privlačnoj prirodnoj plavuši... ala bi se neko jako, jako prevario.... ps nisu ni sve plavuše kao što su nekad bile... |
||
![]() |
![]() |
#172 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#173 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#174 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Pročitao sam ovu temu "u cugu", tj. od prve do poslednje strane odjednom. Razmišljam da li uopšte nešto da pišem ili da kliknem X na Lisici?!
Smorila su me sva prepucavanja i podele na žene sa i bez screwdrivera ruci! Ipak, evo mog malog doprinosa temi koja se širi kao zombiji u horor filmovima. Smatram da podela poslova po polovima više apsolutno ne postoji. Ono što se oduvek smatralo za "mušku stvar" je zalaganjem naučnika potpuno opovrgnuto. Mislim na žene vojnike. Ti naučnici su nešto kao ispitivali i došli do zaključka da su žene bolji vojnici u današnje vreme. Zašto?! Zato što ostaju smirenije u teškim situacijama, bolje podnose bol, današnje oružje je lakše od srednjevekovnih topuza i mačeva, bla,bla,bla... Anyway,prsli smo! Drugi primer ![]() Ovo su bila dva mala primera Njihove superiornosti. Ima ih još...MNOGO! Više uopšte ne delim "korisnike na računara" prema polu. Isključivo prema znanju. Ranije sam imao izvesne predrasude (moja prof. informatike u Gimnaziji je bila antitalenat za komp. Sem programiranja u Pascal-u ništa nije znala. Ni shortcut da napravi). Sada na to gledam potpuno drugačije. Moja devojka (koja pre nego što je mene upoznala nije 2 puta u životu videla komp) sada zajdeno samnom sklapa komp i čisti i podmazuje ventilatore. Često bolje i od mene (manja joj je šaka pa može da je provuče kroz 3.5" slot na kućištu kad drugačije ne može nešto da se uradi). Pored toga mi redovno brlja po Inbox-u (čuvena ženska ljubomora ![]() ![]() ![]() Šta sam hteo da kažem čitavom ovom pričom?! Likovima: Ne povlađujte ženama kad, jer se vrlo lako može desiti da postanu mnooogo bolje od vas pa da onda vi njih pitate za savete! Takođe nemojte da ih zezate i da im se smejete. Sačuvajte malo viteštva u sebi. ![]() Damama: Svi mi koji smo ovde smo tu zbog kompjutera i civilizovanog druženja. Ovaj forum nije neko "No girls allowed" bratstvo. Neka vas ne pogađaju izjave pojedinaca kako vam je mesto u kuhinji i kako su vam nova Philips pegla i veš mašina sav hardver koji će vam ikad biti potreban. Dobrodošle na forum i prijatan vam boravak! ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | ||||||
Član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 39 puta na 27 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
Mislim, lako je napumpati ženu steroidima i napraviti od nje testosteronsku mašinu koja konkuriše muškarcima u trčanju, skakanju, pišanju u dalj i brijanju brade... ali, šta PRAVE žene stvarno žele? Citat:
pa, da vidimo hoće li u sledećih 50 godina žene biti dominantne, a ne samo na jednom takmičenju. Citat:
ali sport i nauka definitivno nisu te oblasti. Mislim, naučnici su uzeli i lepo izračunali da će uskoro žene biti brži sprinteri od muškaraca. Kako su stigli do tog proračuna? Lepo... uzeli ljudi koliko su brzo trčale žene i muškarci pre 50 i pre 30 godina i sada. Pa su videli da su današnji muškarci ( top atletičari ) u proseku brži od svojih očeva i dedova za nekih 2 sekunde na 100 metara, A videli su i da su žene ( top atletičarke ) u proseku i do 7-8 sekundi brže od svojih majki i baba. Te su olako došli do zaključka da će tom tendencijom "ubrzanja" žene kroz 20 godina biti brže od muškaraca. Naravno, da su još malo računali, došli bi do zaključka da će kroz 100 godina, po toj "tendenciji ubrzanja" žene uskoro prestići brzinu zvuka ![]() Citat:
sa tvojom profesorkom informatike... obe su ženskog pola, i.... ? Te tvoje generalizacije su smešne. Recimo, ti si muško... i patrijarh Pavle je muško, i Željko Ražnatović Arkan je muško. Dakle? Citat:
Mada, ako sretneš neku militantnu lezbejku, možeš i batine da dobiješ ako se ponašaš "viteški", a neka druga devojka će te zbog toga poljubiti. |
||||||
![]() |
![]() |
#176 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Pa spravljanje jela i peglanje nisu nikakve necasne stvari, sta ja da im radim kada se bolje ( i duze) od muskaraca snalaze u tome. Sta da im radim, kada ih ne mrzi, ko sto nas mrzi? |
|
![]() |
![]() |
#177 | |
Novi član
Član od: 5.2.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#178 | |
Mythbuster
|
![]() Citat:
hehe, sad mi pade napamet Blackadder: Right, Baldrick. Where's the manuscript? Baldrick: You mean the big papery thing tied up with string? Blackadder: Yes, Baldrick. The manuscript belonging to Dr. Johnson. Baldrick: You mean the baity fellow in the black coat who just left? Blackadder: Yes, Baldrick. Dr. Johnson. Baldrick: So, you're asking where the big papery thing tied up with string belonging to the baity fellow in the black coat who just left is? Blackadder: Yes, Baldrick. I am. And if you don't answer, then the booted bony thing with five toes at the end of my leg will soon connect sharply with soft, dangly collection of objects in your trousers. Now for the last time, Baldrick, where is Dr. Johnson's manuscript? Baldrick: On the fire. Blackadder: On the *what*? Baldrick: The hot, orangy thing under the stony mantelpiece. ![]() Poslednja ispravka: Sasa (20.2.2006 u 4:28) |
|
![]() |
![]() |
#179 | |
Darth Moderator
Član od: 15.10.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|