Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Ostale teme > „Ja, igrač!”
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

„Ja, igrač!” Da li se slažete sa Kuzmom?

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 11.6.2006, 3:40   #141
6am3 Fana71c
Veteran

Član od: 13.1.2006.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 45 puta na 34 poruka
Određen forumom Re: 3/2006 "Agresivne igrice, agresivna deca"

Citat:
Echo kaže:
Igre u opste, stetno deluju na decu, ako se igraju u ranom detinjustvu jer tada deca stvaraju sliku o realnosti i ono sto tada upoznaju to oni dozivljavaju kao realnost. Igrice uopste, mobilne telefone, agresivne filmove treba izbegavati u ranom detinjstvu. Od skora postoje posebni psiholozi koji se bave virtuelnim svetom jer to moze biti veliki problem za generacije koje sada odrastaju na tome..
haha SAD su se znaci tek setili da oforme strucni tim za to...?! a sta da radimo mi koji smo na igrama i slicnom vec ODRASLI?! da duvamo u prste?
6am3 Fana71c je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.6.2006, 23:16   #142
Ghost
Starosedelac

Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
Određen forumom Re: 3/2006 „Agresivne igrice, agresivna deca”

Ма мени ништа не фали
*рафал*
апсолутно ништа
*експлозија*
све је уреду
Ghost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.6.2006, 1:03   #143
mnicic
Novi član

Član od: 12.6.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci

@ljenjstina
slazem se!

a ako bas hocemo, po meni, veoma los uticaj ima pink i muzika njihova neho holivud i metal. a tekstovi ramba amadeusa veoma dobro opisuju situaciju kod nas. a i za metal se ne moze (generalno) reci da ima los uticaj jer ima mnogo stvari koje pevaju protiv rata, ubijanja i mnogih drugih zlocna.
mnicic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2006, 15:28   #144
oluja
Superb Moderator

Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.166
Zahvaljeno 4.236 puta na 1.274 poruka

Crna gora i Pink nisu predmet ove teme. Govor mrznje se nece tolerisati.
Poruke obrisane.
oluja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2006, 22:10   #145
Grimm_SBL
Veteran

Član od: 24.3.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 58 puta na 29 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku Grimm_SBL

Citat:
oluja kaže:

Crna gora i Pink nisu predmet ove teme. Govor mrznje se nece tolerisati.
Poruke obrisane.
Posto cesto cujem izraz "Govor mrznje" na TV, ja bih hteo da mi se objasni sta je to?

Poslednja ispravka: Grimm_SBL (16.6.2006 u 0:19)
Grimm_SBL je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2006, 22:39   #146
pmarinas
Novi član

Član od: 12.6.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

dobro dok sam bila dete nisam igrlala igrice ali gledala sam po 5 horor filmova na dan pa nisam postala nikakav psiho ubica
pmarinas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.6.2006, 1:06   #147
Rocker
Neozbiljni kolega

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
Cool Re: 3/2006 „Agresivne igrice, agresivna deca”

Citat:
Grimm_SBL kaže:
Posto cesto cujem izraz "Govor mrznje" na TV, ja bih hteo da mi se objasni sta je to?
To je ono što je bilo u poruci koju je oluja obrisao. Otprilike, javno prozivanje određenih društvenih grupa i jasno isticanje agresivnog stava prema njima u ovom slučaju ljudima iz CG. Za'ebi to što čuješ na TV, to je ionako samo politčka propaganda. Ja ti ovo govorim kao neko ko se time bavi sa naučne strane (sastavni deo mog studiranja). Pozdrav!
Rocker je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.6.2006, 18:16   #148
3LANCER
Starosedelac

Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka

Igram se skoro po ceo dan i nista mi ne fali. Mozda zato sto sam kao klinac igrao flipere do iznemoglosti?
3LANCER je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 19.6.2006, 1:51   #149
Sarmatian
Starosedelac

Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka

Citat:
3LANCER kaže:
Igram se skoro po ceo dan i nista mi ne fali. Mozda zato sto sam kao klinac igrao flipere do iznemoglosti?
A otkud znas da ti nista ne fali? Bas oni kojima nesto fali misle da im nista ne fali?

To je kao ona fora - pamet je najravnopravnije podeljena, niko se ne zali da je ima premalo...

Of all the things I lost, I miss my mind the most
Sarmatian je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.6.2006, 6:47   #150
nesonjacc
Veteran

Član od: 9.12.2005.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 50 puta na 32 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku nesonjacc

Govor mrznje ti je ono sto je nama SRBIMA kao dobro jutro = razlog zbog cega je izmedju ostalog( a ostalo je prakticna primena istoga) Medjunarodna zajednica Kivna na nas

Evo ko uspe da izdrzi da otslusa Blok odredjene politicke partije( a svi znamo koje) na narodnoj skupstini u kontinuitetu( da ne promeni kanal) u raspravi o bilo kom predlogu bilo cega( ja npr ne mogu koliko god hteo da pratim raspravu)- Kvalifikuje se za ono -I LOST MY MIND ALRIGHT - so i can now receive GENERIC INSTRUCTIONS= I VOTE FOR.....
nesonjacc je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 21.6.2006, 10:59   #151
huligan
Starosedelac

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 42 puta na 30 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku huligan

Ne mora da znaci da ce neko ko igra agresivne igre,zaista postati takav,takav uticaj ima isljucivo okolina,a komp je smao prirucno sredstvo
huligan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2006, 1:06   #152
Mannibalseat
Banned

Član od: 27.6.2006.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
Red face Re: 3/2006 „Agresivne igrice, agresivna deca”

Citat:
Sarmatian kaže:
A otkud znas da ti nista ne fali? Bas oni kojima nesto fali misle da im nista ne fali?
To je kao ona fora - pamet je najravnopravnije podeljena, niko se ne zali da je ima premalo...
Of all the things I lost, I miss my mind the most
Ma nisi vidis je sve! Ne znam ljudi,mm mnogo niokocega ali zanimljivo je to sve-mada ja licno citam [sad posle 7 godina srednje]pa se i kontrolisem zao mi je sto ambicije nisam filozofske da i ja dzoram pa me ovo ne bi toliko interesovalo,foruma je O>K for now,treba citati..jjjooooojj ..pa onda reci-sve je to psihijatrija ne znam,svaki covek za sebe-bicu neutralan po ovom pitnju!!! p.s.Ako me neko napadne odabracu stanu....maadaaaa..ni tad,BIce ovo i posle nas,treba citati i ty naci spas,ali.....WHAT

Poslednja ispravka: oluja (4.7.2006 u 1:51) Razlog: bold txt
Mannibalseat je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.7.2006, 18:01   #153
iurisvulgaris
Banned

Član od: 1.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka

Citat:
huligan kaže:
Ne mora da znaci da ce neko ko igra agresivne igre,zaista postati takav,takav uticaj ima isljucivo okolina,a komp je smao prirucno sredstvo
Pa ako se neko igra na PC-iju po ceo dan onda su video-igre njegova okolina i određuju njegovo buduće ponašanje.Ako se neko igra dnevno pola sata ili jedan sat onda je normalno uticaj video-igara mnogo manji.Čak i kada nisu agresivne video-igre negativno utiču jer odvraćaju čoveka(ili dete) da se ostvari u realnom životu,a lična neostvarenost rađa agresivnost.
Citat:
nesonjacc kaže:
Govor mrznje ti je ono sto je nama SRBIMA kao dobro jutro = razlog zbog cega je izmedju ostalog( a ostalo je prakticna primena istoga) Medjunarodna zajednica Kivna na nas
Evo ko uspe da izdrzi da otslusa Blok odredjene politicke partije( a svi znamo koje) na narodnoj skupstini u kontinuitetu( da ne promeni kanal) u raspravi o bilo kom predlogu bilo cega( ja npr ne mogu koliko god hteo da pratim raspravu)- Kvalifikuje se za ono -I LOST MY MIND ALRIGHT - so i can now receive GENERIC INSTRUCTIONS= I VOTE FOR.....
Tu frazu “govor mržnje” su izmislile nevladine organizacije,a u stvarnosti to ne postoji,nego je dobro nešto tako izmisliti da bi se mogla dizati dreka po medijima.Nisu naši poslanici toliko loši,kada se uporede sa onim tajvanskim i korejskim i njihovom sveopštom tučom u parlamentu,koja je nekoliko puta prikazivana na našim medijima.Mora da su korejski poslanici mnogo igrali video-igre u mladosti,to je kod njih počelo znatno ranije još početkom osamdesetih.Pošto znamo da je u Koreji najpopularnija igra Starcraft,inače ne naročito nasilna,a onoliko se biju u skupštini,šta li bi tek radili da je najpopularnija igra neki FPS.
iurisvulgaris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.7.2006, 13:05   #154
fedore
Član

Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku fedore

Citat:
iurisvulgaris kaže:
Pa ako se neko igra na PC-iju po ceo dan onda su video-igre njegova okolina i određuju njegovo buduće ponašanje.Ako se neko igra dnevno pola sata ili jedan sat onda je normalno uticaj video-igara mnogo manji.Čak i kada nisu agresivne video-igre negativno utiču jer odvraćaju čoveka(ili dete) da se ostvari u realnom životu,a lična neostvarenost rađa agresivnost.
Ne oblikuju necije ponashanje u smislu da bude agresivan prema okolini ako igra GTA, to su gluposti, za drugi deo, da moze da vodi u asocijalnost se slazem.

Citat:
Tu frazu “govor mržnje” su izmislile nevladine organizacije,a u stvarnosti to ne postoji,nego je dobro nešto tako izmisliti da bi se mogla dizati dreka po medijima.
Prosto je iritantno videti kako pricash o stvarima o kojima blage veze nemash, "govor mrznje" nisu izmislile nevladine organizacije, vec je to ustavno nacelo koje svaka zemlja na svetu ima inkorporisano u svom ustavnom aktu, a glasi slicno ovome: da se zabranjuje raspirivanje verske, rasne, politicke, etnicke i dr. mrznje i netrpeljivosti.

Citat:
Nisu naši poslanici toliko loši,kada se uporede sa onim tajvanskim i korejskim i njihovom sveopštom tučom u parlamentu,koja je nekoliko puta prikazivana na našim medijima.Mora da su korejski poslanici mnogo igrali video-igre u mladosti,to je kod njih počelo znatno ranije još početkom osamdesetih.Pošto znamo da je u Koreji najpopularnija igra Starcraft,inače ne naročito nasilna,a onoliko se biju u skupštini,šta li bi tek radili da je najpopularnija igra neki FPS
Juzna Koreja gde je popularan Starcraft, ima u poslednjih par godina brzi ekonomski rast od Japana. Prema tome porediti njih i nas, njihove politicare, mentalitet, strategiju privrednog razvoja, je kao porediti Hajat i neku seosku staju gde habitava stoka.

Kapiram da imash 1X godina, pa tvoje neznanje donekle razumem.
fedore je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 18:36.