![]() |
![]() |
![]() |
#1501 |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]()
Čeka mama sa sinčićem tramvaj, a tramvaja ni od korova. Malo podalje njih stoji pandur i takođe čeka tramvaj.
Sin će: "Mama, mama, kad će tramvaj?" Mama: "Sad će sine, samo da ga čika vozač opere." Prođe jedno 5 minuta, tramvaja ni dalje nema. Na to sin opet upita mamu: "Mama, mama, kad će tramvaj?" Mama: "Sad će sine, samo da se tramvaj malo prosuši." Prođe jedno 5 minuta, tramvaja ni dalje nema. Na to će opet sin: "Mama, mama, kad će tramvaj?" Mama: "Sad će sine, samo da ga čika vozač ofarba." Na to će pandur: "Sad je naš'o da ga farba?!?!?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1502 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1503 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Kako se zove balkanski brend igracaka automobila?
Bugaro __________________________________________________ ♥ Da li ste uključili? http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858 Poslednja ispravka: SirDuck (18.7.2007 u 1:53) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
sezdesetpetogodisnjakinja pita svog doktora da li ce doziveti osamdesetu:
- Da li pusite, pijete alkohol? Ne, ne konzumiram ni droge... - Da li vodite aktivan zivot, sa puno smeha, okruzeni velikim brojem ljudi, odnosno, da li ste izlozeni bilo kakvom stresu? Ne, povucena sam. Druzim se sa svojim mackama. - Da li jedete masno jelo, rostilj ili slatkise? Ne, neodgovara mi teska hrana. Jedem iskljucivo salate i zitarice. - Da li vodite aktivan seksualni zivot? Ne, zivim sama. - Pa zasto vas je onda briga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 | |
Član
Član od: 9.2.2007.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 13 puta na 9 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: De-Lux (18.7.2007 u 13:28) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Stoji ciga sa vrecom na autobuskoj stanici i dodje jedan gospodin i stade kraj njega. Sedne gospodin na onu vrecu, a ciga mu rece:
- Pazi na jaja! A gospodin upita: - A otkad se to nose jaja u vreci?! A ciga: - Ma nisu jaja nego bodljikava zica! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Trudim se da obavestim članove o izbrisanim porukama koliko mi vreme i volja dozvoljavaju
![]() Ako vam poruka "misteriozno nestane", a ne dobijete objašnjenje, znate šta je u pitanju ![]() A sad, dosta je bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.883
Zahvaljeno 1.000 puta na 621 poruka
|
![]()
puze dva pijana coveka prugom kad iz suprotnog pravca nailazi voz... jedan od njih ce: "super, evo ga lift".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Udario se neki klinac po prstu i otisao kod lekara. Lekar mu kaze:
• Nista strasno, evo ti sprej, pa isprskaj prst kad te zaboli i prestace da te boli. Istina, bice ti neko vreme malo ukrucen. Ode mali kuci onako sa ukrucenim prstom, kad ga ugleda njegov deda: • Sta ti je to, sine? Isprica mu mali pricu o bolnom prstu i spreju koji ukrucuje, a deda ce na to: • Daj ti meni taj sprej, a ja cu ti za uzvrat kupiti bicikl. Mali mu da sprej, kad ga ujutro cekaju i bicikl i skuter. • Dobro deda, za bicikl smo se dogovorili, al' otkud skuter? • E, skuter ti jutros kupila baba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Starosedelac
|
![]()
Sedi mačka na ogradi i puši neku vutru. U tom prolazi baba i kaže:
• Pisss, maco! Mačka samo podigne dva prsta i kaže: • Peace, baba! - Kako se zove vrtić za rome ? - Cicigan Poslednja ispravka: Mrka Kapa (20.7.2007 u 3:15) Razlog: brrr... crno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1511 |
Starosedelac
|
![]()
Navalio jedan mucavac da ga prime da radi kao trgovac, ima i skolu i sve… gazda se neckao jer mucavac bas nije za trgovca, ali pristane da ga uzme na probu. Jednog dana ostave ga samog u radnji. U neko doba seti se gazda da proviri kroz spijunku da vidi kako se ovaj snalazi. -dobro, tttto je onda sssssilk i udica… …dinara, jjjos nnnnesto? NE? A nnnna sta cete da okacite taj ssssilk? Na prst? AAAAAajte molim vas, pppa trebace vam sssstap. A kkkkako mislite da pecate? -pa stanem i spustim udicu u vodu. -eeeee pa zzzar vam nnnije zzzzao da pecate u pppplicaku? TTTreba vam dobar bbbbblinker, da zzzabacite do pppola reke. -dobro, daj i taj blinker. -i ssssta onda sa tako dobrim bbbblinkerom ddda stojite na ooooobali? bbbbolje da pecate iz cccamca sa sssredine rrreke. …. -Momak, izvini, nisam verovao u tebe, ali svaka ti cast - primljen si za stalno. Covek dode da kupi silk i udicu a ti mu prodas i stap i blinker i camac i motor i ciradu i gumeno odelo i dupli rezervoar i kompas i sta sve ne. -Izzzvinite sssefe, ali on nnnije dosao da kkkupi uuuudicu. -Ne? Nego? -Ttttampone. Pppa ssam mu rrrekao “sssta ces kkuci kad ti zzzena ima mmmmenzes, bbolje idi na ppppecanje”.
- UPOMOC!!!! Upravo me je silovao neki Crnogorac!!! - Pa otkud znate da je bas Crnogorac? - Morala sam sve sama da radim. Poslednja ispravka: Corwin (20.7.2007 u 11:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Idu dve zene ulicom, jedna nosi torbu od skaja a druga od BBC-a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.883
Zahvaljeno 1.000 puta na 621 poruka
|
![]()
Dva pirocanca rucaju u luksuznom restoranu, kad pred kraj obroka jedan pozva konobara: "Alo, pa kakav je ovo nacin, sta ce musica u mojoj supi!? Ovo je necuveno!..." Konobar im se duboko izvinu i zamoli ih da oproste, a kuca naravno casti sve to su pojeli i sto ce pojesti... Nista, Pirocanci teska srca ostase u restoranu, nabokase se i polako krenuse kuci... Tek ce onaj koji se zalio konobaru: "A gde cemo na veceru? Imam jos jednu musicu."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Doživi čovek brodolom i viče "Ijao nadrljao sam!"
Ispliva onda na pusti otok i kaže: "Hvala ti Bože što si me spasio!" Međutim, vidi on domoroce oko sebe i kaže: "E sad sam nadrljao!" A s neba se čuje: "Nisi, uzmi prvom koplje i ubij poglavicu!!!" On uradi kako mu je Bog rekao i tek će Bog: "E SAD si nadrljao!!!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Starosedelac
|
![]()
Gledao Mujo fudbal na televiziji, kad doleti Haso kod njega i pita ga:
- Jel` ti to gledaš utakmicu? - Da. Haso sjedne pored Muje i počne da prati utakmicu… Komentator: - Lopta je udarila u prečku i odbila se u korner... A Haso će na to: - Jel` Mujo, jel prečka onaj u bijeloj ili u plavoj majici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
Zadnje reči jednog PC-a...
..."Starting Windows 95 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Starosedelac
|
![]()
A koje su prve reci PC-a?
Don't install Windows... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Q: What's the best way to accelerate a PC?
A: 9.81 m/s2 ________________________________________ Customer: "I'm running Windows '95." Tech: "Yes." Customer: "My computer isn't working now." Tech: "Yes, you said that." ![]() __________________________________________________ ♥ Da li ste uključili? http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12858 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Pođe Ciga sa Cigankom preko reke, ali nema ni mosta ni skele... Ciga
zagazi malo u vodu, ali boji se, pa ne sme dalje. Nešto kasnije naiđe neki čovek, pa poče da hrabri Cigu, ali ne vredi. Na kraju, kaže taj čovek Cigi: - "Hajde, ja ću da te prenesem." Ciga pristane. Dok ga je čovek nosio kroz vodu, Ciga mu se uveliko zahvaljivao, pa će na kraju: - "Ti si, bre, neustrašiv!" Ovaj će na to: - "Nisam, bojim se automobila i pasa." U tom stignu na drugu stranu. Vrati se čovek po Ciganku. Podigne je i krene kroz vodu. Ona lepa i zgodna, pa čovek poče da je pipka. Gleda Ciga s druge strane, ali ne zna šta će. Odjednom viknu: - "Ej, bre, di-dit, av-av!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 140 puta na 39 poruka
|
![]()
Kaze cerka majci da je zatrudnela, a ona je pita:"Pa gde ti je bila glava?", a ova odgovara:"Pod volanom"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
jokes, vicevi, zabava |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Sve što niste znali o Čaku Norisu... | millancche | Cvet kompjutera | 983 | 30.6.2013 23:25 |
Smešni, interesantni tekstovi o raznim geek temama | NjegovaWisost | Cvet kompjutera | 286 | 20.2.2010 13:18 |