![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
Starosedelac
|
![]()
Zato se treba drzati rs1 . Probao sam konacnu verziju koja je super i vratio na rs1 jel nisam hteo jos u ovoj ranoj fazi da se bakcem sa oem i itd ima vremena . Nesto sam primetio ili mi se cini neznam ko da su malo poboljsali rs1 kad od pocetka do kraj ucitas zadnje instalacione update i zadnje update sa njima , nemam ranijih problema a deluje mi gipkije ,mozda je sve to zbog moje uvezbanosti ko zna.Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Novi član
Član od: 1.3.2009.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ljudi,opet sam zezno nesto...Nije hteo da upali explorer.exe pri boot-ovanju,pa sa morao da ga pokrecem rucno preko Task Managera!Onda sam trazio pomoc na jedno stranom forumu,i preporucili su mi da prepravim nesto u registryu,i sad ne mogu ni rucno da pokrenem explorer!
Probao sam da udjem u Safe mode,isto nece da digne explorer!Isto sam probao repair sa diska,ali ne nadje nijedan problem,probao sam i System restore ali nema nijedne restore tacke! Koristim Vista Home Premium!Imam mnogo vaznih stvari na hardu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Član
Član od: 13.7.2009.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
VISTA je najbolji sistem.....Preporucujem je svakome ko ima dobru konfiguraciju a ne da svakakvi racunari iz 19 veka startuju vistu i zale se da nije dobra,da ima greske,da je prespora......PoZz Svim korisinicaima Viste!!!
Vista za ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I da....SP2 je puno doprineo Visti,svi koji imaju problema sa SP1 mogu da instaliraju Vistu SP2............ . Windows 7 je dobar sistem ali ja cu sacekati zakrpe,Service Packove pa kada budem bio siguran da koristim dobar sistem precicu na Windows 7 ani ne za stalno...PoZz!!! Poslednja ispravka: saleSK (14.8.2009 u 14:25) Razlog: Dodavanje Texta |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
Novi član
Član od: 14.8.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jel mozhe neko da mi kazhe gde mogu da skinem Windows Vista Ultimate SP2 64bit ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
Windows 7 vs Vista VGA game performance Published: August 14, 2009
http://www.guru3d.com/article/window...e-performance/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]() Citat:
Cisto da se zna koji OS je bolji ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Član
|
![]()
Evo i jedan citat sa foruma zadovoljnih Vista korisnika:
Evo da se javim ponovo eto, vec 5 mjeseci proslo i nikakvih vecih problema nisam imao. Ne kazem da nisam imao problema ali sta mi se sve za 5 mjeseci nadesavalo na XPu ovo je BAS NISTA. Po meni, Vista (SP1) je pravi pogodak ![]() Da pocnem od problema, posto ih svi bas vole da navode: 1. Sidebar, e ova stvar je poprilicno bagovita, posle nekih zahtijevnijih igara nekada se vise widgeta skupe u jedan, nekada jedan nestane, kako mu se cefne ![]() 2. To sporo kopiranje fajlova, i bas sam vidio da se puno ljudi zali na to i meni se isto to desavalo, ne zbog velicine nego zbog broja fajlova, nekada mu je trebalo vise minuta da iskopira 10MB fajlova (ali 300+ fajlova) I to su 2 veca problema koja sam primjetio i koje sam se sjetio da napisem ![]() 1. Brzina, vjerovali ili ne Vista uz dovoljno rama je bar 3x brza od XP, ja nijednom nisam defragmentovao diskove koristio neke reg. optimajzere niti cistace, ali ponovo Vista prosto "piči" ![]() 2. Funkcionalnost, puno korisnih alata i raznih drugih stvari koji su ugrađeni u Vistu mogu vam biti veoma korisni ![]() 3. Nema blokade sistema: Vjerujte da za tih čitavih 5 mjeseci korisćenja viste ni jednom ali NI JEDNOM nisam morao da restartujem sistem ![]() 4. Dijagnoza grešaka: Odlučim ja da se ponovim novom zvučnom karticom ali sam htio najjeftiniju jer mi je trebalo samo da ima snimanje zvuka (ova na matičnoj nešto riknula ![]() ![]() 5. Kompatibilnost: Mogu ljudi pričati šta god hoće ali ipak na Visti SVE MOŽE ![]() ![]() 6. Izgled: Aero je stvarno najljepša stvar koju sam ikad probao. Compiz Beryl, OSX (ne znam kako se zove interfejs ![]() ![]() Eto nekoliko tačaka koje ja smatram važnima i koje u ovom slučaju stvarno govore baš koliko visti NE FALI NIŠTA i koje bi trebale da ohrabre korisnike da se prebace na ovaj potpuni sistem koji nije ni malo lošiji od XPa nego je čak i bolji! Ko se slaže ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | ||||
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Ti bash ne odustajesh? Imash li nameru za promenu da postujesh neshto korisno, osim hvalospeva vec prezhaljenoj Visti? Iz citata se vidi da lik koji je to pisao ima tehnichko obrazovanje na nivou moje babe (i to one iz sela Milatovici, uzhichka ga je vec preshishala):
Citat:
Ovo shto sledi je dobro: Citat:
Citat:
![]() ![]() A to da Visti ne fali nishta je posebna pricha, mozhe se utvrditi i po broju korisnika koji poseduju isti na sistemu. koji direktno pokazuje koliko je prelazak na Vistu bio koristan: Citat:
Summa summarum - koliko god se ti trudio da smarash sa hvaljenjem Viste, ljudi su vec ovde vishe nego informisani o situaciji, manama i korisnim chinjenicama u sistemu. Niti pomazhesh bilo chime (da bar ima neka tehnichka stavka u tim postovima), niti cesh postici bilo shta poshto sam terash inat vishestruko vecoj populaciji na forumu koja shvata gde se Vista trenutno nalazi, pogotovo posle izlaska Windowsa 7 koji ima toliko cenjeni DirectX 10 (da, ove zadnje 4 rechi su bile sarkazam). I vishe od toga ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Doomche na korisnoj poruci: | ||
DonCorleone91 (15.8.2009), saleSK (18.8.2009) |
![]() |
#1489 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Nema potrebe da pokusavas nas ubedis da je vista bolja od sedmice. Jeste potpun sistem, ali je 7 jos "potpuniji" , on je u sustini vista ali jos vise sredjena.Daleko od toga da je los, ali jednostavno se sad pojavilo nesto bolje.Zamisli da imas Service Pack 4 za vistu.To ti je sedmica.Konacno sve sredjeno i ispeglano. Ja sam koristio vistu oko pola godine ali nisam trebao, samo zbog tog poremecenog kopiranja fajlova.Islo je sporije nego na XP-u koji je bio natrpan svakakvim glupostima i 7-8 meseci nije defragmentovan. I jos nesto: Kad je Doomche ostavio XP iza sebe zbog Win7, onda znas da je to stvarno dobar OS. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jedina ispravna stvar je to sto je saleSK kupio original Vistu i doprineo da cika Bili i u Srbiji zaradi neke devizle
![]() ![]() Raspitaj se na vreme tamo gde si kupio Glistu, pardon Vistu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
V.I.P. Test Drive
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.787
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Član
|
![]() Citat:
A sto se tice Cika Billa on je 30 milijardi dolara dao deci bez roditelja,deci koja nemaju sredstva da zive...Bila je emisija o tome,i sam je rekao da koristi Windows Vista Ultimate SP2 sistem.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 | |
V.I.P. Test Drive
|
![]() Citat:
![]() Time shto si ovo kopirao sa drugog foruma i mislio da je ovo validan komentar na kvalitet Viste si sam pokazao koliko znash o njoj. Nikoga necesh uspeti da ubedish spamovanjem. Poslednja ispravka: Doomche (17.8.2009 u 16:38) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma pusti ga Doomche, i uživaj u Windows 7 kao i što i ja uživam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uz Windows 7 zezamo krizu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
Član
|
![]()
Nastavite da zezate krizu,pozz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Član
Član od: 28.3.2009.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 32 puta na 29 poruka
|
![]()
SaleSK, prebaci se na W7 i doziveces potpuni aero dozivljaj. Windows 7 rules!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 |
Član
|
![]()
E ovako,narucio sam Windows 7 Ultimate i sticice mi kad izadje Finalna verzija,za sada koristim Windows 7 7600 sa aktivatorom,svidja mi se sve,brz,dobar,super....ali bih imao da vas pitam nesto....Zasto nema Security Update-a za Windows 7?Da li da se nadam Update-ima?
PoZz ![]() Poslednja ispravka: saleSK (18.8.2009 u 12:31) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa to ti je ultimate. To je isto finalna verzija. PA nije to ko vista pa da se moraju krpiti problemi. Nema tu puno problema. izađe update sa vremna na vreme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
vista final, windows vista |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dual Boot između Windows XP i Vista RC1 sistema | Kostarum Rex Persia | Operativni sistemi | 5 | 26.12.2008 22:05 |
Service Pack 2 nedođija! | holodoc | Operativni sistemi | 50 | 19.11.2006 17:14 |
windows Vista! | Master Neo | Operativni sistemi | 316 | 5.11.2006 17:35 |
windows Vista theme pack | Master Neo | Modovi | 1 | 6.12.2005 20:09 |