![]() |
![]() |
![]() |
#1441 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]()
Inace jedan savjet (iako ocigledan ja sam zaboravio ukljuciti jer sam htio vidjeti ako izgleda), obavezno ostavite unit flags da se vide u MP. Sada sam izgubio od lika (costly enemy victory) jer sam odjednom bio okruzen sa svih strana jer nsiam vidio unit flags zbog line of sight. I missile je skoro pa beskorisan, mada light infantry nije za odbaciti. Prvu bitku u MP sam dobio zbog 2 sakrivene Hastati jedinice kojima sam napao iz zasjede.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.762
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Veteran
Član od: 12.6.2009.
Zahvalnice: 179
Zahvaljeno 89 puta na 54 poruka
|
![]()
Evo fixeva za vecinu gresaka koje se javljaju.
http://forums.techytohelp.com/index.php?topic=2217 Ja mogu da posvedocim da pokretanje igre u window modu i disable dx11 fiksevi funkcionisu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 | ||||
Veteran
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
|
![]()
Počeo i ja večeras da igram malkice. Za sada mi deluje kao kec samo sa kozmetičkim razlikama. I naravno borbe su prebrze.
Nervira me što su sve pretvorili u minijaturne simbole i to simbole koji me ne asociraju ni na šta... Moram da učim šta je šta a nemam vremena... Korisnički interfejs nije konzistentan. Dok su ikonice u jednom stilu i uklapaju se u staro dobe, pop-up prozori i oni layeri su više iz "iPhone doba"... To mi non stop upada u oči i kvari šanse da se uživim. Citat:
I da li ima možda da se podešava broj ljudi u jedinici? Za sada igram prolog i jedinice mi deluju mršavo. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Hehe, talenti su uklonili unit multiplier iz fajla preference tako da niko ne moze da poveca broj vojnika po jedinici. A pre izlaska pricali u intervju kako ce moci da se duplira broj vojnika ako se promene neke stvari bas u tom fajlu. Ja jos uvek nisam ni igrao MP. Prvo, ne mogu da se nateram da igram kad mi samo jedno graficko jezgro radi. Tek kad poprave to. Drugo, bez nekog moda da pisu brojevi umesto health bara za jedinice isto mi se ne igra MP. Tako da cu za sada samo da pravim ove tutorijale pa cu kad izadje patch u petak, i nadam se novi drajveri da igram MP. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci: | ||
Stranger2 (5.9.2013) |
![]() |
#1446 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Jel ima zaintersovanih za 2vs2 ( small funds ) zezanje veceras? Nemam volje da igram kampanju dok ne izadju novi drajveri + patch(evi).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Ja sam za.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Veteran
Član od: 20.11.2011.
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 184 puta na 116 poruka
|
![]()
I ja sam za, slobodan citav dan (osim narednih pola sata - 1 sat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Deo inventara foruma
|
![]()
O boze sta sam sad procitao.
Ukapirao jedan lik zasto igra pocne dodatno da koci kad se drzi Space da se vidi kretanje jedinica. Zato sto umesto kao u Shogun 2 da kad se pritisne Space da se na zemlji pokaze 2D slicica gde ce da dodje koja jedinica i koji vojnik, u Rome 2 se prekopira cela tekstura svih vojnika, ceo 3D model, samo sto izgledaju kao duhovi. Tako da kada se drzi Space igra mora da radi duli posao i zato koci. Ja stvarno ne razumem na kakvim su to oni iz CA racunarima igrali, pravili i testirali ovu igru. Jer niko ziv takav komp nema u svom domu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra se jako cudno ponasa kada su u pitanju performanse. Kada sam prvi put probao igru islo je nenormalno sporo, sada idem na extreme i igra sljaka OK imajuci u vidu onu katastrofu od pocetka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Veteran
Član od: 9.10.2010.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 108 puta na 78 poruka
|
![]()
Ma znao sam da će biti problema, odma se videlo na onom klipu sa e3.
Tada se videlo da igra koči prilično i nikome u CA nije palo na pamet da bi možda trebali da preduzmu nešto povodom toga(rekli su da su terali igru na i5 i grafičkoj srednje klase). Aj da kažemo da se nisu zanimali da optimizuju igru, ali je neoprostivo da nisu grafičke gličeve i sitne bagove rešili na vreme. Mogli su i demo neki pustiti pa da se šalje feedback o problemima dok ne izađe igra. Igru od juče nisam palio, čekam peč ili nešto ne mogu da se nerviram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
http://forums.totalwar.com/showthrea...2%80%9D-option Ako ne ukljucis unlimited video memory igra ti sama smanjuje podesavanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Član
Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 237
Zahvaljeno 56 puta na 41 poruka
|
![]()
Takodje cekam taj magicni pec valjda ce da bude igriva posle toga -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Član
Član od: 3.3.2013.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
dali zna neko odprilike kad sutra izlazi patch ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.658
Zahvaljeno 11.205 puta na 7.167 poruka
|
![]()
Steam obično patchuje igre oko ponoći po našem vremenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
Starosedelac
Član od: 12.9.2009.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 807 puta na 347 poruka
|
![]()
Ne znam kakav je gejmplej, ali igra ni priblizno nije zanimljiva za gledanje kao R:TW.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Deo inventara foruma
|
![]()
"Here are the patch notes for Total War: ROME II Patch 1 (due for release on 06/09/2013):
For additional information on improving graphical performance visit this thread. • Higher average frame rates with out-of-the-box settings (more conservative settings) • Fix for DirectX 10.0 Lighting issue reported - environment map wasn't being created leading to black reflections. • Fixed a sunken Samothrace temple complex world wonder on the Campaign map. • Fixed defender being able to create encampments when involved in a combined battle. • Added some localisation fixes to audio packs in French, Russian, Italian, German and Spanish. • Fixed lock up in Multiplayer Campaign battles when a desynchronisation occurs. Players are now notified of the desynchronisation, and the battle ends. • Fixed Multiplayer Campaign battle "overrun" prompt, which was not being shown to a player if they were a reinforcement and the other player was spectating. • Fixed corrupt loading screen when changing to fullscreen / windowed mode after a battle, and then going into another battle. • Fix for Multiplayer Campaign host being unable to move the camera in campaign, after reloading a save game on some rare occasions. • Safe guards added to prevent a very rare crash in coastal assault battles. • Fix for game lock up during end turn sequence / Celtic AI faction turn in single player campaign. • Improved AI use of walls on Athens large settlement battle map. • Improvements to Auto-resolve balancing in Single Player and Multiplayer Campaign modes. • Aligned ship unit upkeep costs with land units - made mercenary ships more expensive and non-mercenary ships cheaper. • Fixed slow turning rates for transport ships. • Improved civil war balancing in relation to campaign difficulty. • Fixed vehicle ground pipes, to prevent Siege Towers becoming immovable when they are left empty during the Deployment Phase of a Siege Battle, then units were moved into the Siege Tower when the battle has started. • Fixed bug when ramming sideways into moving ship, which caused the ramming ship stick to target and strafe along with it in battles. • Reduced the chance of Naval units sometimes clipping through the ground or harbours / ports during Port Assault battles when attempting to disembark. • Fixed issue where armies would be stuck in Muster stance and could not exit that stance in Campaign modes. • Fixed case where spies could get stuck on top of fleets in Campaign modes. • Fixed rare post battle lockup in Campaign modes. • Improved unit pathfinding in Barbarian village battle maps (fixed no go zones). • Fix for Multiplayer Campaign lock up when the player was reinforcing an AI ally who was victorious in battle, causing the player to become stuck with no victory / continue / exit battle user interface functionality. • Fix for cultural influence bonus from the Shrine of Neptune building • Fix for “Zone of Controls” of hidden armies being visible to both players in head to head Multiplayer Campaign mode on mouse-over. • Assorted minor fixes to city battle maps. • Fix for "Rome Wasn't Built in a Day" achievement failing to unlock when its requirements were met in some situations." Mozete cak za beta patch da se prijavite. Original at : http://forums.totalwar.com/showthrea...1-Beta-Testing |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#1459 |
Član
Član od: 29.3.2013.
Zahvalnice: 237
Zahvaljeno 56 puta na 41 poruka
|
![]()
Nista ne sredjuje sad sam probao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2010.
Zahvalnice: 783
Zahvaljeno 1.223 puta na 731 poruka
|
![]()
Pa kad jos nije izasao.
Je li ko uspio sa onim set target na kampanji da napane grad a da mu saveznik ne blokira siege i stoji tu do beskonacnosti a ti ne mozes da napanes ili se pridruzis opsadi sto je glupo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
campaign, rome, screenshot, senat, total war, war |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Medieval II Total War | DukeofSerbia | Strateške igre | 1963 | 19.4.2023 14:53 |
Rimska država u video igrama | Red Wing | O igrama uopšte | 29 | 29.5.2021 15:24 |
Rome Total War Alexander | _Maximus_ | Strateške igre | 33 | 22.6.2007 19:46 |
Upomoc imam problem (Rome total war) | groefdracula | O igrama uopšte | 14 | 7.7.2006 0:49 |
Rome Total War problem | NjegovaWisost | Strateške igre | 5 | 28.3.2006 22:35 |