Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > O igrama uopšte
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.)

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 29.1.2008, 22:10   #101
Haker95
Starosedelac

Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
Određen forumom Re: Kako Obuzdati Bes

Zasto se bezveze nervirate?
Haker95 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.1.2008, 22:21   #102
AkulM
Veteran

Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka

Citat:
Haker95 kaže: Pregled poruke
Zasto se bezveze nervirate?

Ma nek se nerviraju kolko oce, samo je glupo unistavati stvari (lupanje tastature i grizenje misa).
AkulM je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.1.2008, 22:53   #103
Mr.Eco
Starosedelac

Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 235
Zahvaljeno 379 puta na 261 poruka

čitam temu i prosto ne verujem šta radite...mislim kako to udarite monitor ? pa ja bi se frapiro da se desi nešto mom monitoru. 2 i po meseca sam kopo kanale za moj monitor mislim nemam reči,šta radite...verovatno bi drugačije se ponašali da ste sami kupili tj. zaradili...
Mr.Eco je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mr.Eco na korisnoj poruci:
LunaticRS (4.3.2008)
Stara 2.2.2008, 0:39   #104
alex_svabo
Član

Član od: 30.1.2008.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku alex_svabo

Citat:
Spector kaže: Pregled poruke
I da najvece nerviranje i najcesce World of je.... Warcraft

MMORPS igre i moj kratak fitilj nikako neidu zajedno.
Recimo rokamo Iladana u Black templu stignemo do 4 % i sta drugo nego Disconection from server
cupanje kose , skakanje po sobi , uobicajeno
Kazem sebi ma idem u Thunder keep ionako bossovi umiri brze
Kael na 7 % i naravno DC
Kazem dobro necu da raidujem idem da se levelujem uzmem drugog lika i od 1 do 70 levela za nedelju dana super. Sednem jedno jutro za komp odem na server a ono Rollback dve nedelje moj lik samo daleko secanje
E onda je bilo UNINSTALL i nikada vise na privat server.
kako ti covece nije mrsko pisati toliko
hehehe

napisi to u dve recenice i to je to......npr(koga interesuje koliko si imao god kad si razbio plastiku na kojoj ti je stajao .....itd)hehehehehe

ja to radim svaki dan ali najgore je bilo kad sam slomi monitor lcd....jbga+
pozzz
alex_svabo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.2.2008, 0:43   #105
Sun Tzu
Starosedelac

Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka

Citat:
alex_svabo kaže: Pregled poruke
kako ti covece nije mrsko pisati toliko
hehehe
napisi to u dve recenice i to je to......npr(koga interesuje koliko si imao god kad si razbio plastiku na kojoj ti je stajao .....itd)hehehehehe
ja to radim svaki dan ali najgore je bilo kad sam slomi monitor lcd....jbga+
pozzz
Mene... Neka piše čovek koliko hoće...
Sun Tzu je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.2.2008, 0:48   #106
dzambo
Starosedelac

Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka

Retko igram igre u zadnje vreme a kada igram gledam da budem raspolozen i onako srecan da sednem za komp i da kazem sebi da mi se bas sada igra neka igra. Mahom sada kada igram igram na easy, bas ako mi deluje neka igra extra stavim na normal. To radim bas iz tog razloga da se nebi nervirao i da ne bi izgubio volju da je prelazim.
Online je nesto drugo, ako si ljubitelj neke igre i pocinjes da shvatas da si medju boljima e onda krece problem...
Gledam na to da me psihicki ostecuje bilo kakva nerviranja u igrama i iz tog razloga sam shvatio da je to samo igra i da tako nesto nema smisla raditi samom sebi, ako se iznerviram malo jace izadjem iz igre. Nastavim je neki drugi put.
dzambo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.2.2008, 1:14   #107
Neky
Starosedelac

Član od: 15.6.2007.
Zahvalnice: 463
Zahvaljeno 310 puta na 230 poruka

ja sam gadan kad igram i gubim, bilo protiv botova ili protiv živih igrača. lomim i udaram, lupam, psujem, vičem, proklinjem i zaklinjem. ništa mi nije sveto tada, ni sveci, ni monitor, tastatura pogotovo. često oštrim* miša kad mi ne ide CS, a par puta mi se ugasio HDD jer sam prejako lupio o sto. od tada ne igram igre; odnosno nikakav multiplejer ili slično, jer sam se zamerio sa nekoliko drugara zbog mog jezika. ne igram ih ni inače, iz sličnih razloga. zanimljiva je stvar da me to sve prođe 2 minuta posle izlaska iz igre. glava se potpuno ohladi i ja sam onaj stari. ništa ne može da me iznervira kao igrica.

*ovo ne može da se objasni baš najbolje, treba to videti. 10ak brzih pokreta po podlozi, više divljačkih nebo brzih, čisto da se malo naoštri. ako to ne proradi, onda ga lupam.
Neky je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 2.2.2008, 1:15   #108
Iilija64
Banned

Član od: 20.9.2007.
Zahvalnice: 181
Zahvaljeno 281 puta na 200 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Iilija64

Ja se jedino nerviram kad igram kakav tbs ili rts (nemam naviku da pohranjivam). kad te razbiju nakon 3 sata tuče u herojima znaš da se kompjuteru dobro ne piše.
Iilija64 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.3.2008, 12:07   #109
King James
Starosedelac

Član od: 20.12.2007.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 709 puta na 309 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku King James

Moj DualShock2 po prvi put dobio krila uz NFSU,sreca pa je bar na krevet otisao 72. trka,6. krugova ja celu trku vodim i pred sam cilj zakucam se u neki kombi i izgubim za 0.91 sekundu I dalje ide tradicija da lupam samo PC dok su konzole bezbedne
King James je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.3.2008, 12:39   #110
muki85
Starosedelac

Član od: 14.1.2007.
Zahvalnice: 862
Zahvaljeno 514 puta na 347 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku muki85

Prekjuce mi se po prvi put desilo da sam stvarno svoj bes iskalio na jadnoj tastaturi... Inace sam jako smiren tip, uglavnom psujem kada me nesto nervira... Posle jedno 2 godine sam resio da odigram neku strategiju, posto sam uglavnom fps orjentisan ... Ortak mi donese C&C Tiberium Wars, i ja kao neiskusan rts playa, krenem lagano da igram... Generalno mi nije problem da naucim shortcut-ove i da brzo izgradim vojsku, ali mi je kontrolisanje vojske jako veliki problem... I tako ja lepo pocnem da igram kampanju sa NOD-ovcima, predjem par misija ne medium, cak sta me je igra jako zainteresovala, s' obzirom koliki sam nepovez... I onda dodju misije kada sam otkljucao mamut tenkove koji su jako dominantni i par misija sam presao za otprilike sat vremena, i onda pokapiram da nisam bas toliko nesposoban, cak sta sam se po prvi put nalozio na neku strategiju... I onda dodje na red zemlja bivse Jugoslavije - Croatia... Verovatno vecina vas zna o kojoj misiji se radi... Probam par puta - mission failed, onda tu misiju stavim na easy - mission failed, i to u najglupljem mogucem trenutku, i onda bum tras tastatura, ulubljeni tab, 1, 2, 3, i ubrzo zatim uninstall. Zato igram crysis cetvrti put...
muki85 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 3.3.2008, 13:15   #111
Gordon Freeman
Starosedelac

Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 712
Zahvaljeno 413 puta na 230 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Gordon Freeman

Citat:
muki85 kaže: Pregled poruke
Prekjuce mi se po prvi put desilo da sam stvarno svoj bes iskalio na jadnoj tastaturi... Inace sam jako smiren tip, uglavnom psujem kada me nesto nervira... Posle jedno 2 godine sam resio da odigram neku strategiju, posto sam uglavnom fps orjentisan ... Ortak mi donese C&C Tiberium Wars, i ja kao neiskusan rts playa, krenem lagano da igram... Generalno mi nije problem da naucim shortcut-ove i da brzo izgradim vojsku, ali mi je kontrolisanje vojske jako veliki problem... I tako ja lepo pocnem da igram kampanju sa NOD-ovcima, predjem par misija ne medium, cak sta me je igra jako zainteresovala, s' obzirom koliki sam nepovez... I onda dodju misije kada sam otkljucao mamut tenkove koji su jako dominantni i par misija sam presao za otprilike sat vremena, i onda pokapiram da nisam bas toliko nesposoban, cak sta sam se po prvi put nalozio na neku strategiju... I onda dodje na red zemlja bivse Jugoslavije - Croatia... Verovatno vecina vas zna o kojoj misiji se radi... Probam par puta - mission failed, onda tu misiju stavim na easy - mission failed, i to u najglupljem mogucem trenutku, i onda bum tras tastatura, ulubljeni tab, 1, 2, 3, i ubrzo zatim uninstall. Zato igram crysis cetvrti put...
E ja zato puko za tastaturu iz dzepa pa kad se iznerviram mogu samo da je gledam mrko....
Gordon Freeman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.3.2008, 3:16   #112
LunaticRS
Starosedelac

Član od: 1.11.2006.
Zahvalnice: 317
Zahvaljeno 77 puta na 63 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku LunaticRS

PES 2008...The story continues...

Znate li shta je nerviranje???
Probajte master ligu na top levelu tezine, master liga level na hard i jos sa DEFAULT TIMOM pa chak josh i sa random izabranim timovima po grupama.Igram par sati jednu tekmu pa kad pobjedim snimim...i sta...da igram jednu sezonu 6 mjeseci...ili da ne snimam poslije pobjede pa da budem u drugoj ligi jos uvijek, a ronaldinjo okachio kopachke o klin...7 dana sam pokushavao da pod navedenim uslovima uspjeshno startujem master ligu dok nisam skontao da je to zapravo ne moguce...Svo to vrijeme mnogo sam se nervirao, al' ni jednom mi nije palo na pamet da oprobam izdrzljivost djostika!

Poslednja ispravka: LunaticRS (5.3.2008 u 1:55)
LunaticRS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Kako menjati boju automobila u photoshopu? freeminder Grafički softver i radovi 16 31.10.2007 17:03
Kako instalirati program na Fedori? dacho Slobodni softver 2 4.10.2007 9:00
Kako da ukljucim mreznu kartu i lan??? wu-gambino Komunikacioni uređaji i umrežavanje 12 11.9.2007 23:19
Deljenje kablovskog interneta: Kako povezati TP-Link TL-WR541G i Thomson Cable Modem? gosn.prirodni Komunikacioni uređaji i umrežavanje 1 31.7.2007 10:41
kako da napravim sljedece (portal za vijesti): alx.iznogood Internet usluge 3 20.5.2007 4:13

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 3:29.