![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Zasto se bezveze nervirate?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Veteran
Član od: 16.12.2006.
Zahvalnice: 625
Zahvaljeno 459 puta na 219 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Starosedelac
Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 235
Zahvaljeno 379 puta na 261 poruka
|
![]()
čitam temu i prosto ne verujem šta radite...mislim kako to udarite monitor ? pa ja bi se frapiro da se desi nešto mom monitoru. 2 i po meseca sam kopo kanale za moj monitor mislim nemam reči,šta radite...verovatno bi drugačije se ponašali da ste sami kupili tj. zaradili...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Mr.Eco na korisnoj poruci: | ||
LunaticRS (4.3.2008) |
![]() |
#104 | |
Član
|
![]() Citat:
hehehe napisi to u dve recenice i to je to......npr(koga interesuje koliko si imao god kad si razbio plastiku na kojoj ti je stajao .....itd)hehehehehe ja to radim svaki dan ali najgore je bilo kad sam slomi monitor lcd....jbga+ pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Starosedelac
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 1.007 puta na 569 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
Retko igram igre u zadnje vreme a kada igram gledam da budem raspolozen i onako srecan da sednem za komp i da kazem sebi da mi se bas sada igra neka igra. Mahom sada kada igram igram na easy, bas ako mi deluje neka igra extra stavim na normal. To radim bas iz tog razloga da se nebi nervirao i da ne bi izgubio volju da je prelazim.
Online je nesto drugo, ako si ljubitelj neke igre i pocinjes da shvatas da si medju boljima e onda krece problem... Gledam na to da me psihicki ostecuje bilo kakva nerviranja u igrama i iz tog razloga sam shvatio da je to samo igra i da tako nesto nema smisla raditi samom sebi, ako se iznerviram malo jace izadjem iz igre. Nastavim je neki drugi put. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Starosedelac
Član od: 15.6.2007.
Zahvalnice: 463
Zahvaljeno 310 puta na 230 poruka
|
![]()
ja sam gadan kad igram i gubim, bilo protiv botova ili protiv živih igrača. lomim i udaram, lupam, psujem, vičem, proklinjem i zaklinjem. ništa mi nije sveto tada, ni sveci, ni monitor, tastatura pogotovo. često oštrim* miša kad mi ne ide CS, a par puta mi se ugasio HDD jer sam prejako lupio o sto. od tada ne igram igre; odnosno nikakav multiplejer ili slično, jer sam se zamerio sa nekoliko drugara zbog mog jezika. ne igram ih ni inače, iz sličnih razloga. zanimljiva je stvar da me to sve prođe 2 minuta posle izlaska iz igre. glava se potpuno ohladi i ja sam onaj stari. ništa ne može da me iznervira kao igrica.
*ovo ne može da se objasni baš najbolje, treba to videti. 10ak brzih pokreta po podlozi, više divljačkih nebo brzih, čisto da se malo naoštri. ako to ne proradi, onda ga lupam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Banned
|
![]()
Ja se jedino nerviram kad igram kakav tbs ili rts (nemam naviku da pohranjivam). kad te razbiju nakon 3 sata tuče u herojima znaš da se kompjuteru dobro ne piše.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Starosedelac
|
![]()
Moj DualShock2 po prvi put dobio krila uz NFSU,sreca pa je bar na krevet otisao
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Starosedelac
|
![]()
Prekjuce mi se po prvi put desilo da sam stvarno svoj bes iskalio na jadnoj tastaturi... Inace sam jako smiren tip, uglavnom psujem kada me nesto nervira... Posle jedno 2 godine sam resio da odigram neku strategiju, posto sam uglavnom fps orjentisan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Starosedelac
|
![]()
PES 2008...The story continues...
Znate li shta je nerviranje??? Probajte master ligu na top levelu tezine, master liga level na hard i jos sa DEFAULT TIMOM pa chak josh i sa random izabranim timovima po grupama.Igram par sati jednu tekmu pa kad pobjedim snimim...i sta...da igram jednu sezonu 6 mjeseci...ili da ne snimam poslije pobjede pa da budem u drugoj ligi jos uvijek, a ronaldinjo okachio kopachke o klin...7 dana sam pokushavao da pod navedenim uslovima uspjeshno startujem master ligu dok nisam skontao da je to zapravo ne moguce...Svo to vrijeme mnogo sam se nervirao, al' ni jednom mi nije palo na pamet da oprobam izdrzljivost djostika! Poslednja ispravka: LunaticRS (5.3.2008 u 1:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |
Kako da ukljucim mreznu kartu i lan??? | wu-gambino | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 11.9.2007 23:19 |
Deljenje kablovskog interneta: Kako povezati TP-Link TL-WR541G i Thomson Cable Modem? | gosn.prirodni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 31.7.2007 10:41 |
kako da napravim sljedece (portal za vijesti): | alx.iznogood | Internet usluge | 3 | 20.5.2007 4:13 |