![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#101 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Sve sto rece pentraksil, potpisujem. O tome i pricam.
Ono sto su radili, radili su sa paznjom, ali nisu mnogo toga i ponavlja se na identican nacin milion puta. To je problem. Cistis mapu, combat izgleda kul ali je sustinski ekstremno prost, ni po cemu revolucionaran. Fokusiras se uvek na jednog protivnika, odaberes stance i cepas jedno dugme. Sve do kraja igre nisu otisli dalje od tutorijala. Hodas za lisicom, do izvora i mesta za meditaciju, mozes misliti. Bambusi jos bili i zanimljivi, tih 2 minuta koliko su svi zajedno trajali. Cak cu reci da su mi neki AC naslovi bolji od ovoga, raznovrsniji su, vise drugacijih aktivnost i protivnika imaju. Jos jednom (i necu se vise ponavljati) - bolje da su napravili film, nego video igru. Da spakuju tu pitku pricicu u sat i po, i taman bi bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 194
Zahvaljeno 456 puta na 294 poruka
|
![]()
Mislim da je ovo ipak krucijalno kod GoT-a u odnosu na jedan Ubi naslov.
Stvarno ne znam po čemu je ovakav jedan Ubi naslov raznovrsniji, kada je od igre do igre bukvalno recikliran, reskinovan i retekstuiran.Ne znam koliko se tastera stiska u ostalim igrama gde je mele borba.Borba je odlična. Pogotovo u duelima sa bosevima, mini bosevima... efektna vizuelno.Ima i rol i parry.Promenu stance-ova.Igra obrađuje borbu samuraja sa mongolima zasnovanu na istorijskim činjenicama.Tražiti ovde čudovišta ili ne znam kakve neprijatelje je kao kukati za slikama u lektiri.Ali tu je i Iki Island koji je malo mističniji od osnovne igre. Sam koncept koji igra ima se ne razlikuje od ostalih OW igara većine studija koji rade OW igre, jer je koncept očigledno prihvaćen takav kakav jeste i definitivno treba napuniti mapu nečim i u tom smislu svakako ima filere koji su od igrača do igrača interesantni ili manje interesantni, ali GoT je toliko dobar da mu čak ni ne trebaju nikakva čudovišta, neprijatelji od pola ekrana i slične stvari. Na kraju krajeva videćemo šta će Ubi da uradi sa svojim Shadows i koliko će on u svom naslovu da iskoristi "mediokriteta" iz GoT-a i ostalih naslova koji obrađuju feudalni Japan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Sve se donekle slazemo. Ja ne kazem da je kombat nuzno los, samo da je prost i da nije za neke posebne hvalospeve, svakom neprijatelju se pristupa isto, nema cak ni da nekima treba da otkrijes foru da ih pobedis. Meni je malo monotono, predugo je bilo.
U AC naslovima si bar imao vise raznih zivotinja da ulovis, u black flag dobre borbe brodovima, istrazivanja po pecinama i pod vodom, u odiseji bossove sa svojim posebnim moveset-ovima, bude razlicitih oruzja... Sve to malo presece rutinu, prija promena. U GoT su cak i zavrsne bitke iste kao sve prethodne. Sa Kanom se boris isto kao i sa prvim protivnikom na kojeg si naisao. Sigurno ima visi kvalitet, ali mi je manje zabavan (od POJEDINIH ac naslova) i to je to, sta cu. ![]() Ali da, ocekujem da AC u japanu bude losija igra od GoT. Probacu bas, pa cemo da vidimo. Valhalu recimo nisam ni 1/4 presao i obrisao sam... Valjda je pitanje koliko si toga odigrao pre nego sto si dohvatio igru slicnog koncepta. Da sam Ghost of Tsushima igrao ranije, sigurno bi mi ostavio mnogo bolji utisak. Nije mi zao sto sam ga presao, samo sam ocekivao vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Starosedelac
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 897
Zahvaljeno 1.188 puta na 638 poruka
|
![]()
Fantasticna igra. Zaista se vide sva ljubav i trud ulozen u proizvod. Igra je prelepa i to ne mislim samo na grafiku, muzika odlicna, prica je jednostavna ali dobro ispricana, likovi su zanimljivi i njihove price interesantne. Cak su mi i sporedni questovi mnogo veceg kvaliteta nego sto sam ocekivao. Borba iako jednostavna, fluidna i zanimljiva.
E sad, mislim da je ovoliko pozitivnom utisku mnogo doprinelo sto sam zbog posla i obaveza igru zaista igrao na kasicicu, pa se i oduzilo. Igrao na PS4 Pro i sve je to utegnuto i fluidno, ni jedan jedini bag ili glitch. Oprezno optimistican za nastavak, mada nemam peticu. E sad, ocekivao sam zbog naslova i svega da je vise akcenat na stealthu nego na krljacini, a ono obrnuto. I stealth je jos jednostavniji od borbene mehanike. Nadam se da ce u GoY to unaprediti. Poslednja ispravka: Bascelik (1.4.2025 u 23:47) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ghost of Tsushima | dex3108 | Konzole | 130 | 18.3.2024 1:43 |
Sniper Ghost Warrior 3 | Žexonije | Akcione igre | 55 | 18.9.2017 23:44 |
Ghost Imaging Laptopa | GameMaster | Prenosni računari | 2 | 12.11.2015 22:13 |
Norton Ghost ? | Captain Jack Sparrow | Aplikativni softver | 43 | 23.3.2009 0:31 |
Ghost 64-bit edition | jozvan_Kg | Operativni sistemi | 4 | 1.12.2008 18:32 |