![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Banned
|
![]()
Probao sam sve tri opcije "heroja", i sta reci...moj favorizovani Mag mi nesto kilav, rogue nikad nisam igrao -ali mi ovde deluje najzanimljiviji, ali ujedno i najslabiji....dok je ratnik brutalan (najjaci)-ali i najdosadniji! Nemam pojma koga uzeti
![]() Inace sam igrao samo do prvog glavonje, malo mi dosadno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]()
Kako moze warr da vam bude dosadan. Ima i on odlicne skilove. Da zakuca jednog lika, da se zaleti na vise, a najbolje da uradi whirlwind pa pokosi 10 oko sebe...haos..
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Iceman_37 na korisnoj poruci: | ||
FooFighter (23.2.2011), Vulee (23.2.2011) |
![]() |
#1003 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Ne svidja mi se onaj Fenris; bela kosica, mrsav ko glista, a nosi mac od 60 kila, ima neke tetovazice kako bi ispao cool. Varic, Isabela i Avelin su dobro odradjeni i verujem da ce biti zanimljivi NPC-evi. Sad sam shvatio da se meni DAO svideo, izmedju ostalog, zato sto je forsirao tu neku realnost u fantasy settingu. Ovaj Fenris mi deluje ko skrojen za klince, ne interesuje me uopste..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Veteran
|
![]()
Probah demo i mogu vam reci ovo nije ista igra kao prvi DA, ovo je osakacena igra prilagodjena konzolnim igracima.
Veoma sam razocaran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]()
Jaoo nije valjda da likovi od 1,8m nose maceve od 3m?!?! J****a ih Manga il sta vec? Jos ja hteo preorder. bice ovo "narodna" kupovina pre prave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Član
Član od: 29.6.2006.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 120 puta na 53 poruka
|
![]()
Couldn't agree more!
Posebno me je iznenadilo koliko je Weapon & Shield mreza atraktivna. Narocito su brutalni 'Assault' i 'Scatter' talenti, po efekima a i kako su animacije odradjene. U kecu mi je ovaj build bio ubedljivo najsmorniji za igranje, a ovde ce mi to sigurno biti prvi playthrough. Stoji, ali mislim da ima neko in-game objasnjejne da to kao nije samo kozmeticki, nego je valjda on bio rob, pa su ga vlasnici imbue-ovali liriumom, tako nesto, zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
FooFighter (23.2.2011) |
![]() |
#1008 |
Kekule Mekule
|
![]()
Igrao sa Rogue i Mage i ovaj prvi mi je mnogo zanimljiviji za igru. Combat je dobro uradjen, mada su mogli da targeting urade malo srecnije. Igra bas ne guta igracevu slobodu, Ogrea sam uspeo da odvucem do prolaza (deo pre platoa gde on izlazi) i on i saborci su se lepo ubagovali, on je samo stojao i sporadicno radio charge/rock throw dok su helga i bata isto bili zakucani pokusavajuci da provale kako taktika radi. Takodje kada podesavam taktike i zeznem se moram discard, jer prepravljanje postojece baguje (vidi zadnji meni umesto novootvorenog i ako tek otvoreni prikazuje). Bice dobra igra u to nema sumnje, ali koliko dobra iz demoa se nikako ne moze zakljuciti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Član
Član od: 29.6.2006.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 120 puta na 53 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 | |||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
@nameless1: Fenris stvarno izgleda kao da je bio kod Panjkovića, ali da mi ti nisi to rekao verovatno ne bih provalio i živeo bih u lepoj iluziji. ![]() Poslednja ispravka: Vulee (23.2.2011 u 19:10) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]()
Posle 4 prelaska demo-a sve je u principu OK(osim nekoliko stvari), ali ono sto mi najvise ide na zivce je izostanak izometrijske kamere. Nekoliko puta sam cak i zavrteo scroll i svaki put se debelo razocarao.
Spoiler za Moja reakcija:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]()
Čini mi se kao da niko nikad u životu nije igrao neki demo. Vidiš kakva je grafika, pomalo kakav je gameplay i to je to. Kome se ne sviđa to neće je igrati, kome se sviđa, on će da je "kupi" i to je to.
Lično, posle sve one priče o "Masefektizaicji", ja sam prijatno iznenađen. Jeste da mi ide na ganglije to što Hawke warrior sa teškim oklopom skakuće kao kengur, vitlajući teškom mačetinom kao da je perce, a da je Rogue Hawke mešanac Džekl Čena i Blejda (skakanje, seckanje i mlaćenje nogama je urnebesno, bar meni), ali da izgleda efektno - izgleda efektno. Suludo nerealno, ali efektno. Baš zbog brzine izvođenja koristio sam SPACE više nego u bilo kojoj makljaži u DA:O (ne bukvalno). Što se glasovne glume muškog Hawke-a tiče, meni ne smeta, ali kad se čuje Kejt Malgru kao Flemet, prosto se zapitaš zašto bar za glavnog lika nisu našli nekog "muževnijeg" ili harizmatičnijeg. Ne verujem da puno košta angažovati Džejms Erl Džonsa ("Luke, my son, I am your father...") ili, ako su već hteli da Hawke zvuči kao pompezni englez, onda bi Džon Kliz bio kao stvoren za to. Iako sam se žalio na onaj šareniš ikonica za specijalke, ispade da je tako mnogo preglednije nego u kecu, gde mi je trebalo silno vreme da uklavirim za šta koja služi i da, često, u žaru borbe, omašim ono što sam hteo da pritisnem ili postignem. Ovde mi je sve, nekako, "leglo" brzo i prirodno. Mada mi je trebalo vremena da ukapiram kako se HEAL-uje, jer sam se pitao kao da ubacim HEAL POTION-e iz inventara koji ne postoji?? Što se grafike tiče, kad sam nasvirao sve na maksimum, izuzev i dalje prilično "robotolikih" likova, sve ostalo je mnogo detaljnije i daleko lepše izgleda nego Origin(al). Sa DX11 (izgleda da ga ima u demou, sudeći po vatri), onim ambijentalnim kakosevećzove, 8xAA i 8XAF igra izgleda baš dobro. A i arhitektura grada mi se baš svidela, bar ono što se moglo videti. Ako je priča dobra i ima bar 40-ak sati igranja, onda vredi pojuriti ovo iz inostranstva, ispašće mnogo jeftinije nego uzeti kod naših derikoža (45€ je kod nas). Mada, lično, nekako više očekujem da će Witcher 2 biti mnogo bolja igra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 512
Zahvaljeno 933 puta na 531 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.691
Zahvaljeno 704 puta na 490 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Jesu, ako je u pitanju patuljak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
A možda da daš svoj doprinos? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2010.
Zahvalnice: 315
Zahvaljeno 420 puta na 238 poruka
|
![]()
vulee,znash ne morash da odgovarash na svaku kritiku svakog komentara na ovoj temi
![]() kako se tebi dopao demo? da li ti se deshava da every time you press a button something awesome happens? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | ||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Što se tiče ovog drugog: http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=864 Citat:
![]() Al' si našao koga da porediš... Aj poredi ga sa Varricom, pa da vidimo ko ima više dlaka. ![]() Zbog Geraltove detaljnosti su svi ostali NPC-ovi najobičniji klonovi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Banned
|
![]()
I ...da li imate definitivnu odluku za prvi prelazak (sorta heroja)???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dragon age, rpg |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dragon Age: Awakening | Goldfinger | Role-Play | 285 | 11.2.2012 14:38 |
Dragon Ball online | VladarTame | Mrežne igre | 4 | 26.2.2009 2:38 |
MSN - pomoć | Pedinho | Aplikativni softver | 3 | 4.12.2008 16:45 |
Metalci spasavaju princezu | Covenant | Cvet kompjutera | 28 | 12.10.2007 16:09 |