![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo pre neki dan sam se opkladio sa profesorom hemije,da ako mi hakuje profil na fejsu dajem mu 100e..E sad citao sam na nekim forumima da ako poseduje moju email adresu(i onaj id,a neki mogu iz bez tog id broja)moze da mi hakuje profil...E sad ja sam promenio email na fejsu,tj sad mi je registrovan na drugi mejl,pa vas pitam,jesam li se sad zastitio?hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa sada ako je profesor baš pravi haker onda nisi.
Ako je neki tamo što krade lozinke preko email-a onda jesi. I podesi da ti niko od prijatelja ne vidi email adresu. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku miša topola na korisnoj poruci: | ||
Predrag Stankovic (26.5.2010) |
![]() |
#83 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ono on ne zna ni ono sto predaje,al opet sam u tripu da moze da mi hakuje profil(jbmi se za profil,nego za pare ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Član
|
![]()
E pa ko te terao da se kladis onda ali ti profa verovatni misli da te hakuje sa onim fake programima za hakovanje facebook ali nikad se nezna mozda se covek stvarno razume tako da ti budes siguran uradi sledece:
1.Izbrisi facebook account Pa da ga vidim kako ce da hakuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Član
|
![]()
Koliko se ja sećam jedan od najpoznatijih hakera je rekao da je najčešći način za 'hakovanje' nekoga ljudski faktor, tj greška.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Deo inventara foruma
|
![]()
90% ''hakera'' se oslanja na keylogger-e. Samo pazi da ne kucaš tamo gde ne treba i da ti je šifra/pass u alfanumeričkom formatu i ti si gotovo siguran.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#88 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kada je poslednji dan da ti ukrade profil?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Kakav je to profesor koji u slobodno vreme hakuje FB naloge svojih đaka? Neki manijak?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dan kad bude imao vremena kaze on,kao sad nema taj program,al kad ga nabavi krece u pohod...
Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Član
|
![]()
Da se ne zove možda Ivan Miović Štrasni, mamu mu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Član
Član od: 12.2.2010.
Zahvalnice: 108
Zahvaljeno 46 puta na 43 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: alexandar87 (25.5.2010 u 21:16) |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku alexandar87 na korisnoj poruci: | ||
Predrag Stankovic (26.5.2010) |
![]() |
#94 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Član
Član od: 12.2.2010.
Zahvalnice: 108
Zahvaljeno 46 puta na 43 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Veća opasnost je od onih koji imaju načina da se povezu sa tvojim kompom i da izvuku kukije i keš browsera (što je poželjno da se često briše) i druge podatke što bi mogli da iskoriste da izvuku tvoje login detalje, da se to ne bi desilo potreban je dobar firewall Što se tiče brute-force attacka na facebook i na e-mail sa odredjenim bot programom, mislim da od toga nema ništa jer postoji tu dobra zaštita, najpre Captcha, a zatim i zaključavanje. Ja sam tako sa fake profilom napisao da dajem nagradu od 100e onome ko uspe da uhakuje moj profil i dao sam login email, na gmail-u sam u opcijama za reset pasword-a kao opciju za reset postavio reset password-a preko broja telefona, kad neko zatrazi reset meni u sms poruci od google-a stigne kod koji treba da ukucam da bi resetovao password, i tako stiglo mi je jedno 30-ak sms-ova od google-a |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Predrag Stankovic na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#97 |
Član
|
![]()
Za manje od pola sata, trojici ortaka sam provalio sifre.Posto ih znam vec duze vreme tacno znam sta vole npr. fudbalski tim,igraca,pevaca...i obicno je to neka sifra.To sam uradio cisto iz dosade i nisam im nista dirao samo sam im posle reko da promene pass.Pa Vi kojima je to zanimljivo i koji se lozite na to,probajte tako ako hocete nekom prijatelju da saznate pass.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
![]()
Iskreno, ja znam nekoliko sifara od brace/sestara/drugova/drugarica, ali ni u ludilu im ne bih uradio nesto ruzno.
I ne shvatam sta imaju od toga ako nekom uhakuju profil, najozbiljnije. Moze samo da napise neku glupost na status da ga izblamira ili da se preko chat-a isvadja sa nekim. Ne vidim nikakav drugi gubitak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Član
Član od: 24.12.2009.
Zahvalnice: 21
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Evo ja sam bas pre nekoliko nedelja 'hakovao' facebook nalog nekoj klinki sto je kacila moje neke slike itd..
Ja nisam mogao da verujem koliko je ona glupa ![]() 1. Znao sam njen mail, kliknuo forgot my password na facebook.com, otisao na gmail gde je imala nalog i tu isto kliknuo forgot my password 2. Ukucao ona slova..valjda se to CAPTCHA zove ![]() 3. Mail od te male je bio karate.X@gmail.com gde je X njeno ime ![]() 4. E sada biser ..Sigurnosno pitanje: Koji sport najvise volim ? bubuahuhauhauahhaahhauhauhuahuhuahhauauh Posle sam joj rekao sifru za mail ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ja sam isto tako jednog dana pokusavao da provalim sifre nekim mojim prijateljima, i rezultat je bio sledeći:
- na 8 njih sam provalio facebook lozinke - na 3 prijatelja sam provalio email lozinke - na 4 prijatelja sam provalio sigurnosno pitanje na email-u Naravno nisam nikome ništa lose ucinio i rekao sam im da promene to, jedino sam se logovao preko tudjeg naloga kad mi je trebalo da report-ujem nesto Nego to je manje bitna stvar, interesuje me kako funkcioniše opcija "Security Question" na facebook-u, tj kako doci do nje, ukoliko vam neko upadne na account, promeni lozinku, promeni email ili lozinku na emal-u kao i security question na email-u. Tad je tesko dokazati svoj identitet , i tada se jedino moze pokusati preko opcije My account has been hacked - If you cannot send or receive emails from your login email address, click here
Tu će te ostaviti novu email adresu na kojoj vas mogu pronaci i popuniti ostatak forme ![]() Zatim će vam stići email na tu adresu gde ce se od vas traziti da "nekako" potvrdite svoj identitet, E sad šta dalje i kako doći do sigurnosnog pitanja, to treba da otkrijemo Poslednja ispravka: Predrag Stankovic (28.5.2010 u 12:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
facebook, sifre |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Core 2 OC | Dusan_BG | Overklok | 3329 | 24.10.2017 11:44 |
Gitare i računari... | Wolverine | Brbljaonica | 1116 | 3.3.2016 23:12 |
Život na Marsu? | Ice-Man | Brbljaonica | 149 | 26.11.2008 0:26 |
Pojava gresaka I losih sektora na hard-diskovima | Vlado78 | Nosači podataka | 6 | 2.3.2006 9:37 |