![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Član
Član od: 28.10.2014.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
imao sam ja neki mod za 60fps
uglavnom znači ništa spec ne bih dobio da odigram nekad ponovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Član
Član od: 28.10.2014.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
ma meni je samo krivo što mi je trebalo sto godina da podesim da mi lepo radi sa mišem i tastaturom, da sam znao da će izaći ne bih se drndao sa time i sa modovima za 60fps i rezoluciju
a rdr2 sam igrao odavno |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Član
Član od: 5.6.2020.
Zahvaljeno 11 puta na 8 poruka
|
![]()
Ne snalazim se u revolveraškim dvobojima u ovoj igri na PC-u. Znam da se koriste klikovi miša samo ne znam u kom momentu da stisnem desni a u kom momentu levi klik i skoro uvek me protivnik ubije.
Vidim na Internetu i na Jutjubu da se dvoboji u RDR kecu smatraju bolje odrađenim nego u dvojci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Veteran
Član od: 4.3.2011.
Zahvalnice: 405
Zahvaljeno 644 puta na 321 poruka
|
![]() Citat:
Inace, mali off topic, u Steam temi sam pisao da nisam mogao kupiti jer su odbijali karticu, pa morao sam doplatiti 10e i onda je proslo. Odlicna je igra skroz, krenuo sam je malo, al idem odraditi GTA V na 100% pa se vracam onda da menjam RDR 2 i RDR ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Žexonije na korisnoj poruci: | ||
Malik Tintilinic (27.11.2024) |
![]() |
#86 |
Član
Član od: 5.6.2020.
Zahvaljeno 11 puta na 8 poruka
|
![]()
Zamerka ovoj igri je što stelt uopšte ne funkcioniše u njoj.
Npr, kada idem u lov na glave i hoću da pobijem bandite pre hvatanja glavne mete, čim jednog ubijem letećim nožem svi ostali odmah me zapucaju iako nisu bili blizu njega. To je baš bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Veteran
Član od: 17.7.2010.
Zahvalnice: 801
Zahvaljeno 503 puta na 255 poruka
|
![]()
Hvala sto su se konacno setili nas PC igraca, ali posle remek dela koje je bio RDR2 u svakom smislu(grafika,prica,svet...) ovo je suvisno....umesto da su iskoristili hype talas pa kad je izlazio RDR2 da nam daju i 1 pride da zaokruzimo pricu(tada bih bio spreman da kupim i 1 i odigram zajedno posto sam 1 igrao oko sat vremena kod drugara na Xbox360 )... Hvala ali RDR2 ostaje jedini RDR za mene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 304
Zahvaljeno 1.497 puta na 1.034 poruka
|
![]()
Ne da nije suvišno nego baš suprotno. Kao da kažeš imamo GTAV, ne trebaju nam prethodni delovi uopšte pošto su lošiji sa mehaničke strane. Što više kvalitetno odrađenih portova igara koje nisu imali svoj debi na PC to bolje, samo što je ovde problem cena koja je previsoka za toliko staru igru. Da su stavili 30e ovo bi se prodavalo neuporedivo bolje po meni, uzeo bih je i ja lično, ali 50 je već bezobrazluk tako da sad čekam da padne na 15.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uopste nije problem sto se ovo konacno naslo na PC-ju, podrzavam i uvek je dobrodoslo.
Ali, kao sto ste i rekli, bezobrazluk je sto je ovo 50 evra...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Veteran
Član od: 17.7.2010.
Zahvalnice: 801
Zahvaljeno 503 puta na 255 poruka
|
![]() Citat:
Poredjenje RDR1 i 2 za nekog ko nikad nije igrao igru, mislim da nema smisla, prvi deo koliko god pomerio neke granice, drugi je podigao na par nivoa iznad, posle svog cekanja bukvalno su mogli da naprave remek delo 2(ali se to kosi sa principima minimum effort max profit koji svi danas furaju), pa da uzmu engine za 2 i sve sto su usavrsili u odnosu na 1 i da naprave RDR1 u engine-u RDR2, da zadrze pricu ali izmene mehanike, grafiku itd..... Da ne bude a pametujem, igru kupio, probao i refund, moj licni utisak je da ne ide. Cena je tek posebni bezobrazluk za igru koja ima ovoliko godina i izuzetno uspesnog naslednika, RDR2 sam kupio za iste pare day3 od izlaska. Sto se tice kvalitetnih portova, nisam ni tu bas nesto odusevljen, cini mi se a mozda i gresim da su obecali da ce portovanje biti neuporedivo lakse sa novim arhitekturama(PS4/5 i Xbox) medjutim zahtevnost odlazi u nebesa, developeri sve manje rade na optimizaciji svoje igre Day1(cast izuzecima), a kvalitet koji se nudi je smesan(uvek nesto manjka(opet cast izuzecima) Poslednja ispravka: dulezmaj (5.12.2024 u 11:33) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Red Dead Redemption 2 | dex3108 | Akcione igre | 1960 | 17.9.2024 22:40 |
Red Dead Redemption 2 | Exia | otpaTci | 0 | 18.10.2016 15:11 |