![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Banned
Član od: 23.1.2010.
Lokacija: Jay-Z and Alicia Keys - Empire State of Mind In New York
Zahvalnice: 413
Zahvaljeno 203 puta na 162 poruka
|
![]()
Skidam sada ovaj najnoviji roster i krećem u neizvodljivu misiju da sa Rukijima dobijem EAST
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 795
Zahvaljeno 888 puta na 555 poruka
|
![]()
Ovo je verovatno pitano 100 puta al nisam mogo da nadjem odgovor pa da pitam kako se izvodi Alley-oop?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Starośeđelac
|
![]()
Kod mene se izvodi kombinacijom tastera LB + kvadrat. Ako koristiš gejmped sa brojčanim tasterima, onda je to 5 + 1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Član
Član od: 29.5.2011.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]()
Kao i Nestorovo pitanje i ovo je verovatno 100 puta pitano, ali ne mogu da nađem odgovor. Sa kog sajta besplatno da skinem igru, ali da link radi provereno, a ne kao prokleti torent.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Član
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 23 puta na 20 poruka
|
![]()
Piraterija je zabranjena!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Veteran
Član od: 8.8.2007.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 152 puta na 104 poruka
|
![]()
To nije piraterija. Deko verovatno nece prodavati. Ako nema "lekica" u downloadu onda ne vidim zasto je to piraterija.
Da li je neko probao patch sa 45 classic timova od Hawk23 http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=82925 sa ovim patchom NBA ima smisao (makar za nas starije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Banned
|
![]()
Pa ako nije piraterija što mu ne daš link onda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Veteran
|
![]()
Pazi mafija dokle god se ne postavi za link za download piraterije nema
![]() Poslacu mu link na PM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Banned
|
![]()
Postavi ovde pošto kažeš da to nije piraterija, jedino ako ima lekić je piraterija pa prema tome postavi i videćeš šta će ti se desiti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Veteran
|
![]()
Bice obrisan post i usledice upozorenje. Meni se nece nista desiti
![]() ![]() ![]() @Luka Sledeci put trazi da ti se posalje na PM. Vidis koliko ima advokata ovde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Banned
|
![]()
Ok, nije bitno, da mu postaviš link ovde za download igre banovaće te na nedelju dana sigurno, ali nije bitno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]() Citat:
Postavim da igraju "čvrsto" na Braunu (2), Hilu (3) i Monkrifu (4) (Screen 1). I u svakom napadu imam situaciju kao sa drugog skrina. Neš negde napravi korak i OBAVEZNO neko ko čuva ovu trojicu krene ko zna gde, kao što je to u ovom slučaju Rudi Gej uradio. Bez ikakve potrebe, bez ikakvog smisla, u svakom napadu najbolji trojkaš protivničke (AI) ekipe je KOSTANTNO sam, jer moji AI PLAY TIGHT čuvari lutaju kao bezglave kokoške po terenu. I posle samo tri minuta imam rezultat kao sa trećeg skrina, zbog čega sam i prestao da igram ovu igru. Kad na to dodaš potpuno odsustvo odbrane, neskakanje, prolaženje lopte kroz ruke i tela, dodavanje igraču koji je na dva metra loptom koja pogađa gornje redove publike i slične nebuloze koje se APSOLUTNO NIKAD ne dešavaju protivničkom timu i samo potpuni flegman može ovo da igra...mislim tu na asocijaciju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Starosedelac
|
![]()
Ja igram samo my player i primetio sam jedan idiotsko debilni disbalans koji dosta ruži iskustvo. Naime, teammate rating tj količina istog koja se dobija ili oduzima zavisi od pozicije koju igrate. Tako je kao SF ili PG (SG nisam probao ali verujem da je tako isto) treba da se bukvalno otelite i ne napravite nijednu grešku ili nedajbože da matchup da koš, da bi dobili A+.
Znači bukvalno jednim turnoverom brišete bar 4 dobra poteza. Dok ako ste PF ili C A+ nagrindate do početka treće četvrtine lagano ,al ajde, do kraja garant pa sve i ako imate dosta grešaka. Ja igram na 5, 6 ili 7 minuta kako kad. Kao sf sam mogao A+ da napravim kao starter i samo na 6 ili 7 minuta i to možda 2-3 puta u nešto preko 15 tekmi a tako je i sa PG. Kad završim sa A- to je premija. Sa PF retko kad ispod A+. Stvarno ne znam koja je fora... i da li nekako možda može da se popravi ili zavisi od nečćega... možda nešto ne radim kako treba (sumnjam da je to al ko zna...). Stvarno ne vidim razlog za ovako nešto jer ako nisi PF ili C znatno slabije napreduješ usled bar 30% manje skill poena ako ne i više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Veteran
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 39 puta na 32 poruka
|
![]()
Ja ovu igru igram samo protiv zivog protivnika nemam zivce za komp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Član
|
![]() Citat:
Moje vidjenje toga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Član
Član od: 3.10.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
je l moze neko da mi pomogne posto se ne snalazim najbolje,tek sam sad instalirao nba,ne kontam sta treba da uradim da bi stavio roster da bude normalan odnosno nov,kontam da ima pacheva al bi radije uradio oficaini ali ne znam kako.Procitao sam ovo na prethodnoj strani ali ja nemam u my documentu folder nba i save nigde nemam pojma gde je to :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 | |
Član
|
![]() Citat:
Evo skini ove rostere i prebaci ih u SAVE fajl http://nbaspot.com/viewtopic.php?f=29&t=24503 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Član
Član od: 3.10.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
ok hvala snasao sam se i sa oficialnim rosterom.Ne mogu da verujem da je ovaj 2k12 ovoliko zahtevniji od 2k11 znaci 2k11 sam igrao sve full a ovaj moram da stavim sve na low da bi mogo da igram
|
![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Član
|
![]()
E to vec ne znam,problema nemam uopste