![]() |
![]() |
![]() |
#881 |
Član
Član od: 21.7.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Kod telekoma 1mb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Blah, instaliram danas CS 1.6, nisam igrao od 2003/04, uđem na neki slovački server i krenem malo da igram, sreća pa mi je survivor mapa poznata malo, taman napravim 7/7 score u nekih 10-ak rundi i banuju me iz čista mira... jedino ako nije zbog pinga, imao sam konstantno 110+ a ostali 30-40...
Uglavnom skontao sam da se igra sad krša nekih novih mapa koje treba proučiti offline... |
![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Starosedelac
|
![]()
Verovatno je zbog ping-a... Trulo je kad svi lepo igraju a ti "seckaš" po mapi...
![]() Imaš dosta naših servera, preporučujem ti Rikosher i FragNation... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Veteran
|
![]()
Imam problem sa CS 1.6 koji radi(ne radi) na mom XP 64bit.
Jel moguce uopste da radi na XP 64bit? Imao sam problem da ga pokrenem u prvo vreme jer mi je javljao error koji kaze memory less than 15mb. To sam uspeo da resim (nasao neki file na netu) ali sad je jos jedan problem. Kada pokusam da pokrenem server izbaci mi error "Unable to load authentication library, Exiting..." Ima li nekog resenja za ovo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Član
Član od: 13.10.2008.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E imam neke probleme sa CS 1.6 molio bih vas da mi pomognete! Kada udjem u igricu sve je normalno i lepo radi prvih 5 minuta i onda pocinje problem. Kada igram protiv botova pocinje da mi irica ide sve brze i brze mnogo brzo trci, kliknem jednom on ispaki 5 metka i tako slicno i botovi se mnogo brzo krecu! A kad igram na net pocne da mi koci i isto tako brzo da puca! Ja sam mislio da je zbog PINGA ali nije ping mi je 20! Moio bh vas ako znate da mi pomognete da resim ovaj problem na primer ako ima neka sifra ili postavka da se to sredi ! POMOZITE!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako imas AMD procesor i to X2 skini AMD DC optimizer.
Meni je pomoglo oko ubrzane igre, ne CS-a konkretno ali mi je pomoglo u svakom slucaju. http://www.amd.com/us-en/assets/cont.../DCO_1.1.4.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Novi član
Član od: 6.10.2008.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Jel zna neko postoji li skin za cs 1.6, da kada bacim dimnu bombu (o5) dim koji ona ispusta bude crven??? ako neko zna sajt odakle ima da se skine neka postavi. Unapred hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Član
|
![]()
Da li mozda neko zna da mi kaze swe AMX kontrole jer imam admi na ali neznam bas swe amx kontrole a preko su mi potrebne! Ako vec hoce da mi pomogne molio bih ga i da mi ukratko objasni koja je komanda za sta! MOlim vas pomozite!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Starosedelac
|
![]()
posalji mi PP-om e-mail ili msn
pa cu ti posaljem mrzi me da kopiram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Član
|
![]()
Jer zna neko gde mogu da nadjem swa AMX uputstva za CS 1.6 jer imam CW server a neznam swe kontrole!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Novi član
Član od: 20.10.2008.
Zahvalnice: 4
|
![]()
Pozdrav svima.
Imam jedno pitanje,koje me dugo muci. Dok igram CS,nemam Chat... ![]() Znaci mogu da pisem,ali kada izbacim taj text,ili neko drugi kada pise pise mi Cstrike_Chat_All i tako svaki put? Da li neko moze da mi pomogne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Starosedelac
|
![]()
Lepo uninstaliras CS.Uzmes iz faila c:/program files/valve obrises sve ostatke
i opet instaliras.To bi trebalo da resi problem...5 minuta posla |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |