![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu
![]() |
Vrste prikaza
![]() |
![]() |
#61 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
DOOM je propast od filma koga su oni hteli da uplase sa onim bebe!FEAR je mnogo strasniji!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
kako jedan obi wan nije jos gledao 3. deo ajde mi objasni, majke ti... tu nesto ne mirise... najbolji je gebriel najt, i istoimenoj igri(ubacene su filmske scene) savrsena gluma... pa najgori... svi su losi ali slozicu se da od street fightera ne moze gore niti dole, kako god... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Veteran
|
![]()
Spiderman je g0vn0, a najviše bih voleo da vidim Princa na platnu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.759
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Mislim da ova tema ide pomalo off-topic.
Ocu da kazem, kada mislim flimovi po igrama ne mislim na filmove koji su bazirani po stripovima ili tv serijama, a kojim slucajem ima i igra po njima (Spider-man X-men, StarTrec), nego na filmove bazirane na originalnom predlosku iz video igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
information junkie
|
![]()
Bilo bi dobro da kažete i zašto su ti filmovi očajni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Zar postoji tako nesto ?? Najbolji film po igrama ... ja tako nesto nisam jos pogledao , eto jedino mogu izdvojiti "Resident Evil" koji nema bas puno veze sa igrom , drugi deo je blagi uzas. Videcemo sta ce biti sa "World Of Warcraftom".. samo nemoj Uwe Boll da rezira jer odma mozemo poceti sa pljuvanjem .. poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]()
Diablo film
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Veteran
|
![]()
Sta ce ti ovo najbolji? Jedini dobar film po igri je Mortal Kombat, ni Resident Evil nije los i to je to. Tome da nema dobrih filmova po igrama doprineo je, a i doprinece Uwe Boll. Da li je snimljen Soul Calibur?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Banned
Član od: 27.6.2006.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Dada Mortal Kombat....eEheheee...da to je super film i danas sam ga gledao oko 20.06 h.Najgori mi je Rezident Evil 2 i....dok se setim...Ma Bambola film,to je bre...ej bre u blatu,ko je gledao taj zna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Član
Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 152 puta na 83 poruka
|
![]()
Apsolutno najgori: AloneInTheDark...naravno nema pljuvanijeg filma ni ovde ni u svetu...
Najmanje losi: MortalKombat (iako je u sustini shit, po meni bar) i pRezidentEvil... Mislim da definitivno ne moze da se snimi dobar film po video-igri...Jedino ako bi se rezije dohvatio J.Cameron ili R.Scott...ili P.Verhoeven...onda mozda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
Pogledala Silent Hill film - definitivno jedan od najboljih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Veteran
|
![]()
Sillent hill je po meni jedna od boljih ekranizacija igara. Keeps the feeling
Kad smo kod keep the feeling - Pogledah Pirates of the caribbean-Dead man's chest-- Po meni odlican. Zasdrzao smek originala( samo ko ce da ceka sledece leto za treci deo) :} |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Starosedelac
|
![]()
Baš sada videh da u trećem nastavku Resident Evil-a da Ali Larter glumi Claire Redfield sa kojom nema ništa zajedničko. Biće ovo veći krš od oba prethodna nastavka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() @ZDMSkyline-plashio sam se da ce tako ispasti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
![]() Inace slazem se za DOOM, a koja je ekranizacija dobra....neznam, javicu kada je pogledam. ![]() Cekam Princa da izadje, nadam se da ga nece upropastiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Član
Član od: 15.1.2007.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 17 puta na 9 poruka
|
![]()
Silent hill
![]() ![]() ![]() ![]() -Postal(Snimiti film po igri koja ima tako skromnu pricu izazov je i za bolje rezisere od Uvea) -BloodRayne II Deliverance(Ako ste gledali prvi film, nije tesko zakljuciti kako ce izgledati (jos gori) nastavak) Usput, ovde vise ne glumi Kristana Loken ![]() -Far Cry(sama cinjenica da je Bol reziser ovog filma uz apetite publike i njegove reziserske mogucnosti, film ce GARANTOVANO biti katastrofa ![]() Poslednja ispravka: MaxXx (1.2.2007 u 15:25) |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
najgori su bloodrayne,drugi deo residenta i mortal dvojka.
![]() solidni su mortal 1 i resident 1 ![]() A najbolji, mada animirani je Final fantasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]() Citat:
Drugo je Spirits within, koji je koliko je meni poznato radjen nezavisno od igara, i koji je ispao zaista WAAAUU.Kao takav je zasluzio da bude 1 od najboljih filmova koje sam pogledao. Silent hill je za sad "Numero Uno", sto se tiche ekranizacija video igara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Član
Član od: 15.1.2007.
Zahvalnice: 114
Zahvaljeno 17 puta na 9 poruka
|
![]()
Evo jedne zanimljivosti!
![]() Ukoliko mislite da ovo nema veze sa temom, samo kliknite na link, ne morate da prihvatite posao, samo podrzite ovu smelu i plemenitu akciju. Paznja: Da biste aktivirali ovaj link, morate da se registrujete na imdb-u. registracija na imdb. Usput, Mortal Kombat je vrlo lepo uradjen ![]() ![]() Poslednja ispravka: Iris (1.2.2007 u 15:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Zaboravili ste jedan jako los film po igri: Wing Commander. Nevidjeno smece sa solidnom glumackom ekipom, sto je najgore. Samo reci Jirgen Prohnov je dovoljno. Zestoko odstupanje od price u samoj igri, neubedljiva gluma, losi specijalni efekti... Da ne duzim. Nesto sto je izgledalo kao vrlo ozbiljan projekat zavrsilo se kao nevidjena glupost.
A kakve veze ima Star Wars sa filmovima koji su snimani po igrama? I Saw 1 i 2? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolji The BOSS u igrama! | Wolverine | O igrama uopšte | 164 | 9.12.2009 19:36 |