![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.009
Zahvaljeno 4.075 puta na 2.445 poruka
|
![]()
Neko bi stvarno morao da bude dokon da spijunira prosecnog internet korisnika
![]() A da ne postoji potpuna privatnost to je potpuno normalno. Setamo se po najvecoj mrezi informacija i jos zahtevamo privatnost, ma ajte ![]() Nemam privatnosti ni kad idem u biblioteku, kod lekara, na faks... Niko mi nikad nije dozvolio da se bilo gde upisem i bilo sta uradim bez identifikacije. Nosimo mobilne telefone, vozimo registrovane automobile, uredno se ponasamo pri policijskoj legitimaciji... A na ulici, svi mogu da gledaju u mene bez restrikcija! ![]() Otkud nam onda pravo da zahtevamo apsolutnu privatnost na internetu? ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Postoji velika razlika izmedju apsolutne privatnosti i prava fb-a da proda tvoje privatne podatke privatnim kompanijama koje su zainteresovane za to
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Mozda im to pise u onom uputstvu koje niko ne cita kad se registruje
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
V.I.P. Programiranje
|
![]()
Čitao sam TOS Facebooka i nešto ozbiljno sam primetio:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#685 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.009
Zahvaljeno 4.075 puta na 2.445 poruka
|
![]()
Pa eto, svelepo pise u "ugovoru"
![]() Ja sam inace prakticno prestao da koristim svoj profil jer ne mogu vise da se nerviram zbog glupih zahteva sa svih strana i "zabavnih" aplikacija i... ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Starosedelac
|
![]()
E sad je problem ubediti milione ljudi sirom planete da ne treba da kace sve sto stignu na FB... mogu misliti koliko njih bi npr. skocilo sa mosta da im se ukine Facebook profil, ili uopste da nestane Facebook.....
![]() Ne znam sta ima toliko zanimljivo na FB-u da tamo visis 3 sata ... osim ako ne igras neku Flash igru ![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Starosedelac
|
![]()
[opaska]Ako s nekim nisi u kontaktu duze vreme, ili ga nisi video to je po svemu sudeci zato sto ti taj neko nije interesantan
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Vidim da ta grupa ima preko 70.000 članova, pitam se samo koliko ih je naselo ne neke "promocije" koje su im admini slali preko poruka?
I kako tim ljudima padaju na pamet tako glupe ideje, a još imaju preko 50k članova? Zar je toliko teško da se nekome objasni da takve grupe nedonose dobro već loše nalogu na FaceBook sajtu? |
![]() |
![]() |
#692 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2008.
Zahvalnice: 610
Zahvaljeno 434 puta na 256 poruka
|
![]()
Ama ljudi su retardirani. Lepo je naznaceno u USLOVIMA KORISCENJA da ima "dajete podatke na tacnu". E sad sto ljudi ne citaju, to je drugo.
BTW, svake sekunde 300gb podataka u CERNu se dobije ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Postoje neko vreme i one grupe na facebook-u koje su namenjene ljudima da se "istresaju" tj. da iskazuju svoje nezadovljstvo situacijom u zemlji i ostalim stvarima, kao i grupe koje pozivaju na udruživanje i organizovanje raznih pobuna i mitinga, bilo to politički ili ne, i u zadnje vreme povećava se broj takvih grupa. Čuo sam da su pojednini članovi i admini tih grupa pozivani na informativni razgovor od strane mup-a, Jeste da imaš mogućnost slobode izražavanja ali moraš da vodiš računa šta i gde pišeš, jer ipak "Neko nas posmatra"
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Predrag Stankovic na korisnoj poruci: | ||
--ComputerBoy-- (27.2.2010) |
![]() |
#695 |
Starosedelac
|
![]()
Pa sigurno je neko prijavio taj sadrzaj ...
|
![]() |
![]() |
#696 | |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Citat:
Lako je pozivati se na demokratiju i pod izgovorom slobode govora se iživljavati nad nekim ili nečim. Lako je upotrebljavati govor mržnje, ne treba ti ni malo truda niti mozga... |
|
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#697 |
Deo inventara foruma
|
![]()
^ Upravo tako sam i mislio, mada pojedini ljudi u nedostatku boljih rešenja ili nemoći da bilo šta promene, tako i na taj taj način se "olakšavaju" iako su svesni da time neće moći ništa da promene niti će to da zaboli nekoga kome je namenjeno, nego neka svako razmišlja za sebe i o svojim postupcima
|
![]() |
![]() |
#698 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Veteran
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
|
![]()
A šta ako je ovo sve što mi navodimo još jedna istina kao i smak sveta 2012. Mi tu pravimo silne teorije zavere i razne pretpostavke a ustvari tu nema ničega. Čak i da se ispostavi da je ovo ovako kao što mi pričamo to nije ništa, još mnogo ranije su ljudi prihvatili mobilne telefone sa kojih su takođe mogli da prikupljaju podatke, i dan danas se koriste pa nikom ništa, najgora stvar koja može meni lično da se desi od prikupljanja tih podataka je stizanje milion i milion poruka elektronskom poštom ili običnom poštom u vezi stvari koje volim, eto primera kompjutera. Da nam kontrolišu misli ne mogu, a i da mogu šta bi radili sa milionima zombija. Trpali kod sebe milione koje već imaju, jednostavno nije logično. Stavite prst na čelo i razmislite zašto bi sve ovo radili da ste na njihovom mestu. Jedino objašnjenje je da gde mi vidimo zavere tu ne postoji apsolutno ništa.
Ovo je moje mišljenje i moje viđenje svega.Ako se ne slažete samnom ja vas i ne teram, samo vas molim da ovo ne preraste u svađu. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
drusto, drustvene mreze, društvene mreže, facebook, imate li profil, microblog, myspace, profil, profile, social networking, socijalne mreze, socijalne mreže, socnet, twitter |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koju tastaturu imate i kakvi su vaši utisci o njoj? | Beagle | Ostale komponente | 157 | 27.3.2019 22:12 |
Kad restartujem komp, promeni mi se Color Profil - na Samsungu 223BW | Mali Veseljak | Grafika | 0 | 25.4.2008 18:05 |
Da imate para kao Bill Gates... | _RaZoR_ | Brbljaonica | 25 | 13.8.2007 15:04 |
Koji HD ready TV imate | LebronMVP | Video/TV softver | 25 | 11.8.2007 1:26 |