![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
XXXtreme
|
![]()
varanje je varanje..da promenish skripte da bi mogao da igrash sa nekom drugom rasom..to da razumemo ali ovo je potpuno nepotrebno i igra gubi draz, barem po meni..
edit: neko nije jadnik ako ne moze da predje igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Narocito sto je naiteresantnije na pocetku kada nije lako.
Posle kad imas tonu gradova i jedinica, osvojiti svet i nije nesto (cak je i dosadno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Veteran
|
![]()
ok. sad cu da krenem sa scipii-ma i osvojicu ceo svet (ili bar pola, sa rimom, naravno). svecano se zaklinjem da necu koristiti nikakve trainere ni sifre (dobro, osim toggle_fow). nadam se da me onda necete smatrati za rtw nooba.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Novi član
Član od: 7.5.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
EJ ljudi ae mi pomozite oko instalacije tog cuda,ja sam instalirao rome total war,i patchovao ga na 1.2,i downlodovao sam RomeTotalRealism_v6_full i namestio u preferences ono sto je trebalo[FIRST_TIME_PLAYED:FALSE]
i jednostavno nece da pokrene....neam pojma sta da radim... igrao sam rome total war,barbarian,i alexandra..... i tek sam skoro cuo za taj mod pa bi da ga isprobam..... PLZ,PLZ ???????????/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Član
|
![]()
Probaj da udjes u Data folder pa/world/maps/campaign/imperial_campaign pa nadjes map rwm i to izbrises....u nekim modovima je to pomagalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Član
Član od: 11.5.2007.
Zahvalnice: 3
|
![]()
Cuo sam da u rome total waru moze unistiti neki grad sa lica zemlje.Ako neko zna nek kaze kako treba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Član
|
![]()
Jel zna neko kako da promenim naciju npr nubija ja sam pokusao u pdf fajlovima ali izbaci eror ako neko zna nek se javi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Član
|
![]()
Ja sam nabavio igru rtw alexander kada krenem instalaciju trazi verziju 1.2 a ja imam 1.0 pa nek neko da sajt za skidanje pacheva posaljite na mejl stefan21991@yahoo.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Ajmo redom.
Prvo nije fino postovat tri posta zaredom u roku od desetak minuta. Trebao bi imat edit dugme za editovanje postova pa ga koristit., ali nije moj problem već moderatora. Ne možeš zbrisat grad sa mape. Jedino možeš da eksterminatuješ stanovništvo kako bi bilo lakše za upravu. Kako misliš "promjeniš frakciju?" Idi na google i tamo traži petcheve za RTW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 | |
Član
Član od: 13.9.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 42 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#691 |
Starosedelac
|
![]()
Da ali on će i dalje biti na mapi. Jedino će sve građevine biti mrtve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Starośeđelac
|
![]()
A i sto bi neko rusio cijeli grad jbt?Pa to ce biti tvoj cim ga osvojis pa opet jovo nanovo sa gradnjom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#694 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.660
Zahvaljeno 11.219 puta na 7.174 poruka
|
![]() Citat:
![]() @Stamenkovic Stefan Ako si pod menjanjem nacije mislio da sve frakcije postanu playabilne, onda u RTW folderu ideš Data/World/Maps/Campaign/Imperial Campaign, pa tu nađeš fajl descr_strat i otovoriš ga u notepadu.Zatim lepo sve frakcije prebaciš pod playable, ali ostavi slaves kao nonplayable...snimiš fajl i voila ![]() Poslednja ispravka: DeCoy (13.5.2007 u 2:39) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Stamenkovic Stefan (13.5.2007) |
![]() |
#695 |
Član
|
![]()
Hvala na pomoci ali sam uradio ono u descr i opet eror i da li zna neko gde mogu skinuti pach v1.3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kameni na korisnoj poruci: | ||
Stamenkovic Stefan (14.5.2007) |
![]() |
#697 |
Novi član
Član od: 21.4.2007.
Zahvalnice: 4
|
![]()
Kako me nervira kada mi neki grad krene u minus i nikako da ga stabilizujem
![]() Na koju foru mogu da ga dovedem u + ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Starosedelac
|
![]()
То што је у минусу везано је за број популације и колики проценат укупне цијене одржавања војске тај град плаћа. Тако да није битно ако иде у минус. Е битно је ако имаш проблема са незадовољством, а већ си све грађевине које побољшавају задовољство изградио. Онда ти не гине рушење барака и штала, евакуација града и чекање да се побуни како би могао да екстерминатијеш становништво.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Član
Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 106
Zahvaljeno 51 puta na 27 poruka
|
![]()
Koliko do djavola ima modova i expanzija za ovu igru, nabavio sam barbarian invasion i alexandra, jel ima josh neki bolji mod?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
barbarorum, europe, factions, frakcije, gold, grci, legije, mod, modovi, patch, platinum, realism, rim, rome, settlement, total war |
|
|