![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
![]()
Ukoliko bi voleli da malo ulepšate patike vaših igrača, ovde ima vrlo jasan i jenostavan tutorijal. Sve što vam posle treba je EGS shoe patch 5.0, UltraEdit (hex editor) i Hades Editor (ima na istom sajtu gde i tutorijal). Skrivenih patika ima na tone i ne zna se koje su lepše. Inače, kad provalite foru sa 7, 8, 9 i 10 stringom posle FF FF FF, probajte da, recimo, na 7 stringu upišete 04 a na devetom 0B ili 0C ili 0D, ima more patika kojih nema na spisku iz tutorijala. Deluje da je komplikovano, ali je, u suštini, veoma jednostavno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Član
|
![]()
a od onog EUROLEAGUE patcha nece biti nishta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]() Citat:
http://euro2k9.comuv.com/index.php Trenutno prvo prave sedam timova(posto ne postoje alatke pomocu kojih bi zamenili NBA time evroligaskim)i taj patch sa 7 timova izlazi verovatno sledece nedelje,mozda i veceras ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Uros12 na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (26.4.2009) |
![]() |
#626 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Veteran
|
![]()
Jel se desilo nekome da nba zabaguje, u smislu, pre par utakmica u franšizi, pobedio sam Čikago. Sada kada odem da vidim rez piše da sam izgubio. Ako saberem poene svih igrača, imam više nego čikago, ali piše da su me u 4oj čet dobili 18-0.
![]() I sad u power rankings piše da imam izgubljenu. Nije sad neka frka, ali jel ima leka za takve stvari, ili će da mi se dešavaju randomly. Postaviću kasnije scree, da vidite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Novi član
|
![]()
Hehe.. To bi ja mislim potražnja za NBA 2k9 bila takva, da ne bi više ni bilo validnih kopija
![]() Uglavnom, ukoliko i bude patch-a za Evroligu, NBA 2k9 kao i cijelokupni tim 2k će drastično prednjačiti na odnosu svog konkurenta Ea Sports. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]()
E jel zna neko kako da izvedem alley op?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Starosedelac
|
![]()
^ Kad ides u kontru drzi sprint,onda pusti to i brzo pritisni post up+pass.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Starosedelac
|
![]()
Ja sam izvalio dva nacina za alley oop...
Prvi je taj sa post upom... Tj kada ti zahtevas od igraca da ti baci na alley oop, tacnije, kada preuzimas kontrolu nad drugim igracem... I drugi kada bacas na alley oop... b5 + pass... Obe varijante zahtevaju savrsen tajming... Inace ce da bude klasican pas, ili u drugom slucaju, lob-pass... |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Novi član
Član od: 4.5.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Meni nesto nema muzike neznam sto. Ali igrica je stvarno dobra mnogo me odusevila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Starosedelac
|
![]()
2k9 igram od vremena kada se pojavila, i mogu reći da sam se bač naigrao, odigrao mnogo sezona, što sa originalnim postavama klubova, što sa fantasy draft modom. Igra je odlična, ali mi je postala malo dosadna, pa sam počeo naravno da se malo bakćem oko pečeva. Probao sam skoro sve živo, ali mi je retko kad uspevalo da sve radi kako treba, da mi je dobar roster, i da mi slajderi odgovaraju, pa sam rešio samo da odradim ruster pošto stvarno nemam volje da ručno trejdujem igrače. Zato i aploudujem ovaj fajl, da bi pomogao i ljudima koje je ovo mrzelo da rade. Ovo i nije bač neki peč, skinut je sa Alby's-ovog pakovanja svega i svačega, koji mi jednostavno nije odgovarao, što zbog bagova, što zbog njegovog favorizovanja Bostona
![]() Evo linka Posle skidanja, sve što treba da uradite je to da ovaj fajl, u slučaju Xp-a iskopirate u C:\Documents and Settings\user\Applications Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves, ili u slučaju Viste u C:\Users\VAŠ JUZER\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K9\Saves, i posao je gotov što se tiče instaliranja. Napominjem da u Vindouzu, moraju biti uključeni Show Hidden Files And Folders, da bi se ovo odradilo. Normalno pokrenite igru, i odmah po učitavanju idete na load, lodujete ovaj ruster fajl, i Voila! Uživajte. P.S. Billups vodi Denver u finale zapada protiv Lejkersa. ![]() Dymatize Iso 100 FTW! Poslednja ispravka: muki85 (5.5.2009 u 1:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Starosedelac
|
![]()
Makia roster je bolji...Bar je meni bio,posto na taj Albysov se nisam mogao navici nikako
Poslednja ispravka: King James (5.5.2009 u 14:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Član
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 165 puta na 84 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Starosedelac
|
![]()
Bogme,Lakersi poduvase od Houstona,i to kuci...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Član
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 165 puta na 84 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Deo inventara foruma
|
![]()
jel zna neko kako da menjam imena igraca u igrici?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Novi član
Član od: 5.5.2009.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() ![]() |
![]() |