![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Član
Član od: 3.9.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 74 puta na 58 poruka
|
![]()
pa valjda imas opciju u neru ili u kom vec programu rezes da namestis brzinu rezanja...msm da to nema veze sa diskom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 199 puta na 141 poruka
|
![]()
evo, pokušao sam dupli restart kao što je cheva preporučio, i zaista prikaže mi se stari ps logo, ali neće da učita igru... izgleda da je do medijuma, pošto je cd-rw... ko će ga znati, možda moj ps2 čita dvd-rww, al neće cd-rw, tako da sam trknuo po jedan cd-r upravo
ni brasero na ubuntu, ni poweriso na win mi ne daju da režem na manje od 10x ovaj cdrw, ista situacija sa ovim cd-r što sam upravo kupio. sad ću da probam sa cd-r medijumom, pa javljam šta je bilo... edit: majke mi moje poludeću. neće ni sa cd-r, isti slučaj, kad upalim konzolu, izbaci mi da biram između memorijske kartice i diska, a kad uradim dupli reset, izbaci mi stari ps logo, pa samo crno... jel ima neko ideju šta je ovo, ili da jurim emulator? oću da pređem prva 4 tomb raidera ![]() Poslednja ispravka: ed_hunter (16.1.2011 u 20:19) |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Po stoti put, za rezanje koristite ImgBurn. Jedno sto puta je pominjano vec
![]() A i ja isto imam 9 hiljada i nesto seriju (90004, da budem precizan), i ni ja ne mogu da pustam PS1 igre ![]() ePSXe (emulator za ps1) radi pod linuxom, evo linka: http://www.epsxe.com/download.php Za bios moras sam da se snadjes (guglaj) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Član
|
![]()
da li rezes sa iso fajlova?ako da da li rezes isto kao sa ps2 igrama? mada malo mi je cudno sto ti ne da da rezes na manje od 10x...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Starosedelac
|
![]()
ne rezao sam sa mdf fajla, i to pod windowsom pošto linux ne barta sa tim formatom najbolje, mislim konvertovao sam ga ja u iso pod linuxom, i narezao lepo, ali da bih bio 100% siguran da je ok narezano rezao sam u windowsu.
a šta fali power iso programu, ja smatram da je odličan za rezanje i baratanje image diskovima. znači ipak na mojoj konzoli ne rade psx naslovi. baš sam se smorio. možda na kraju uposlim voodoo3 da odigram stare tomb raidere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Starosedelac
|
![]()
Meni to mdf to ISO zna ponekad da se zezne, da se izgube subchannel podaci i onda nece da butuje igru. Ali u svakom slucaju, ja sam pokusavao na mojoj konzoli na svaki moguci nacin da pokrenem PS1 igre, i nece nikako. Sad, mozda je to do mog chipa ili nesto.
A savetujem ti da igras Tomb Raidere preko emulatora, jer ce da izgledaju mnogo bolje kad se nabije visoka rezolucija, s obzirom da su verzije za PC zakovane za 640x480 valjda, neka me neko ispravi ako gresim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Član
|
![]()
ako rezes mdf onda ga mountuj preko daemon tools, idi copy dvd u programu za rezanje....nemoj da konvertujes u iso....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Starosedelac
|
![]()
da, i ovaj program koji sam koristio za konvertovanje mdf u iso mi izbaca poruku kako će se možda izgubiti neki podaci ako je igra u pitanju, zato sam i rezao u windowsu...
nego, na netu sam nšao još neki emulator, psx se zove: http://psxemulator.gazaxian.com/ koji je bolji? epsxe ili ovaj? vidim da je epsxe za win novija verzija nego za linux, a ovaj psx ima iste verzije za linux i windows edit: jel mene neko zeza? epsxe je samo 200kb. wtf? edit2: uposlio sam moju 3dfx lutku za tomb raider na kraju, ne mogu da se mlatim sa emulatorima, hvala svima Poslednja ispravka: ed_hunter (17.1.2011 u 2:36) |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 621
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]()
sad si me zaintrigirao.
popodne ću baš da isprobam , imam jednu 50004, jednu 77004 i jednu 90004 , da vidim na kojoj će da radi, da li je verzija konzole u pitanju, tj. bios, ili čip ... da nisu ederi uradili kao sa trojkom izbacili taj neki čip da bi bila jeftinija proizvodnja, i sada ne rade igre od dvojke. Ne bi me čudilo, da su zbog mesta i uradili tako nešto, jer je kod 9ke ispravljač struje unutra u konzoli, i mehanizam za laser je tu, a onolicko kućište, tako da joj je ploča stvarno smešno mala ..... Javljam šta sam uradio .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Starosedelac
|
![]()
da, kod moje je ispravljač unutra, što me je oduševilo kad sam kupovao... sad sam video da i nije baš sjajno sve
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Član
|
![]()
cek zar nisu oni na ovoj najnovijoj verziji izbacili podrsku za psx igre?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Starosedelac
|
![]()
i ja se plašim da je to.
e jesu pajseri realno... baš ću da pogledam dokumentaciju koju sam dobio uz konzolu da li su naglasili da ne postoji podrška za psx igre, jer je to stvar koju treba naglasiti s obzirom da je ranije postojala i da kupci očekuju tako nešto kada kupe konzolu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Član
|
![]()
znam da na najnovijoj verziji ne mozes da instaliras freemc boot,ali nisam siguran za psx podrsku...mada sve je moguce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Starosedelac
|
![]()
Na mojoj 90004 Free Mcboot radi bez problema. Nesto ne radite kako treba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Starosedelac
|
![]()
Može da se instalira na njoj, i on će raditi na drugim konzolama ... a na 9kama će raditi samo ako su čipovane .... može start preko CDa, a može i magični pokret, koji je meni otkrio WhenDarknessFalls ....
![]() ![]() ![]() ![]() Ali to opet ne rešava pitanje PSXa .... Skinuo sam baš Tomb Raider, ali neće da ga nareže .... sad mora tražim nešto drugo da skidam .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Član
|
![]()
magicni pokret?
![]() ![]() btw ja imam 7004 ali sam cuo da na 9004 ne moze ako nisu cipovane...nego meni u zadnje vreme soni nesto nece da ucitava diskove...ustvari nece da ih zavrti.tek kada pritisnem poklopac onda ucitava,ali samo kad pritisnem prstom po obodima,jer ako stavim nesto tesko opet nece....da li je moguce da su se izlizali oni stapici sto ulaze u zljeb kad se zatvara poklopac |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Starosedelac
|
![]()
Drzis trougao dok se butuje konzola
![]() ![]() Za necipovane konzole ne znam, ja imam cip ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Starosedelac
|
![]()
Nečipovane neće.... kod mene bila jedna u sredu, doneo lik na čipovanje, 0A ili 0B , dakle proizvodnja prva polovina 2010 ... i reko, ajd da probam pre nego što ode na friziranje, i nije htelo .... probao sam sa par kartica, i ništa ....
A prekosutra mi se vraća, imaće čip, pa ću da probam opet. Ako sada radi, dakle definitivno mora da ima čip, a sad da li ćeš sa diska ili trougao .... Ali, dobro, opet bar koristiš USB igranje i plejer, ima zašta može ... evo upravo sam skinuo i režem metal gear solid 1, pa ću kasnije da probam .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Starosedelac
|
![]()
moja konzola čipovana, ali nisam uspeo da nateram free mcboot da radi, to sa trouglom nisam probao. jel probao neko da igra igre sa eksternog hard diska? kako to radi? da li mora baš hdd ilii može i brzi usb? to bi mi bilo baš ekstra, kad bi mogao da nateram da radi, da ne trošim laser
![]() edit: daa i metal gear solid 1! i to mi se igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
playstation 2, ps2 |
|
|