![]() |
![]() |
![]() |
#601 |
Veteran
Član od: 23.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 79 puta na 50 poruka
|
![]()
Pored kaspijskog mora, protiv nekih varvara (Dahae). Ona istorijska prva bitka je nekako ubagovana, ja napadam tebansku falangu i povlacim se, a oni filipovi ljudi utripuju da je nisam napao i krenu da beze. A ne mozes je pobediti bez povlacenja i jurisa konjice... bag
|
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Ja sam bio prije nekoliko na njiovom forumu i izgleda da rade, bilo je nekih updeatova. Ali ne znam koliko jer nisam mnogo obraćao pažnju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Član
|
![]()
izasao IBFD VII za RTW-BI by Ramon Gonzales y Garcia
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=90653 kao i Rio IV The Dark Ages za RTW-BI by Riothamus http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=56867 pa ko voli neka skida ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Član
Član od: 19.12.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Jel neko Igrao Europa barbarorum?? Da mi kaze da li da skidam posto trenutno igram Realism platinum 1.8 tj da mi kaze sta je bolje?Hvala unapred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Član
Član od: 27.1.2007.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 56 puta na 49 poruka
|
![]()
sta je to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Veteran
|
![]()
Ajde mi pomozite plz.Kako da "nateram" gradove da nepadaju u minus.Rim mi za 5 turnova padne ma 700-
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Član
Član od: 13.9.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 42 puta na 17 poruka
|
![]() Citat:
2.Povećaj poreze. 3.Sklapaj trgovinske ugovore sa drugim nacijama. 4.Gradi luke, pijace i sve što utiče na porast trgovine. 5.Gradi zabavne i religijske građevine (arene,hipodromi,hramovi itd.) kako bi smanjio nezadovoljstvo naroda zbog visokog poreza itd. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dr.antrax na korisnoj poruci: | ||
masteri (12.4.2007) |
![]() |
#611 |
Član
Član od: 19.12.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Mada dovodjenje jos vojnika utice na red u gradu
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Villeneuve na korisnoj poruci: | ||
masteri (12.4.2007) |
![]() |
#613 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.771
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Minusi "po gradu" ne treba da te brinu, jer je tu i uracanat i "vojni budzet po glavi stanovnika", a s obzirom da veliki gradovi nemaju toliko veliki prosek zarade po coveku (jer je trgovina glavni kesolovac, a ne cist porez), dobre su sanse da ce skoro uvek biti "u minusu". Sto ne znaci da ne zaradjuju mnogo para, samo da vecina vojnih troskovi ide iz njihove gradske kase.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku player1 na korisnoj poruci: | ||
masteri (13.4.2007) |
![]() |
#614 |
XXXtreme
|
![]()
sad sam neshto igrao custom battle chisto da uporedim peshadiju i bez obzira koliko ja ne gotivio rim pretorijanci su stvarno jaki...tipa jedino spartanci ili mozda silver shield legionari su tu negde sa njima..definitivno najbolji detalj je bacanje koplja pa uletanje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Starosedelac
|
![]()
Iskreno, ja nisam nesto mnogo igrao vanila RTW, previse su mi smetale te istorijske gluposti.
To sa kopljima je istina, tako su i radili. Meni je na primer interesantno sto su mladji legionari uvek koristili bojne uzvike pre jurisa da bi uplasili protivnika dok se veterani nikad nisu drali. Znali su da to nista ne znaci protiv iskusno protivnika i radili su u "tisini". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Novi član
Član od: 13.4.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
jel moguce nekako, sa expanzijama, da se igra sa srbima, slovenima ili jugoslavijoom?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: next (13.4.2007 u 12:48) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Veteran
|
![]()
Molimte gde si video da 270 godina pre hrista bili Sloveni,Srbi a kamoli Jugoslavija.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Član
Član od: 27.1.2007.
Zahvalnice: 126
Zahvaljeno 56 puta na 49 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 39 puta na 27 poruka
|
![]()
Srbe prvi put pominju Tacit i Plinije
kao pleme koje je živelo u Sarmatiji ( Današnja Ukrajina i Južna Rusija ) negde u prvom veku nove ere. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
barbarorum, europe, factions, frakcije, gold, grci, legije, mod, modovi, patch, platinum, realism, rim, rome, settlement, total war |
|
|