![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#581 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije jos, za par sati, pricaju po cetu da traje do 12 EST, to je do 6 ujutru kod nas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Banned
|
![]()
Sad sam video neke likove koji su lvl 27 mislim oni nisu spavali ova 3 dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
^Mozda ako su igrali PvP i instance, PvE kvestovi mogu da izvuku do lvl 18 max. BTW vrlo je moguce da ce biti jos par beta testova, mozda ce nas ubaciti i u beta test za konzole(osim ako za njih ne planiraju drugi server ). Ja samo hocu da vidim kako ce da odrade Imperial city, steta sto cu morati da cekam final release i walkthrough na YT
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Član
Član od: 8.2.2012.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 43 puta na 31 poruka
|
![]()
Citam ove vase komentare i sve imam utisak kao da nismo isprobavali betu iste igre...
Ja za ovo beta iskustvo imam samo dve reci - tehnicki pakao. 1. Launcher proradio posle 3-4 prolaska kroz "repair" opciju. 2. Kada je proradio launcher, nije radila opcija "create". Posle reseta proradila i ona. 3. U igri sam za ceo vikend vezao 2x po sat (do sat i po) igranja bez pucanja igre, inace je pucala na svaka 2-3 minuta (sta je najcesce bilo praceno sa pucanjem narednih nekoliko pokusaja logovanja dok se na kraju ne ulogujem na sledeca 2-3 minuta igre). 4. Interakcije sa trejderima su cesto (u "gusterskoj" naseobioni (3. instanca) u 99% slucajeva) zaglavljivale na screen gde je trejder u zumu, a interakcija nemoguca, sto povlaci potrebu za log out, nakon cega ponovo slede pucanja prilikom pokusaja da se vratim u igru. 5. Najmucnije iskustvo je bilo pokusaj izlaska iz onog zatvora u prvoj instanci. Ne mogu ni da nabrojim koliko je puta igra pukla bilo tokom onog uzletanja u svetlost, bilo tokom load screena za sledecu instancu. Pa opet muke oko ponovnog logovanja. Na kraju sam prebrodio tu muku tako sto sam pobacao dosta predmeta koje sam nosio u "dzaku" (ne znam da li je to bilo presudno, ali , eto, mene provuklo dalje). 6. Uz sve navedeno, nekako sam se dokopao lvl 6 i trece instance (za Norda to je neko Aragoniansko naselje) i tu mi je definitivno pukao Q da se vise mlatim sa njihovom raspalom betom. Posto cenim da mi masina sigurno nije madju najslabijima ovde (phenom II x6, R9 270x, 4 gb ddr3), kao ni da mi net nije najgrdji (20mb/s dl, 1,5mb/s ul, i ping i jitter konstantno ispod 10), razmisljam da problem mozda nije do OS... Ja sam jos uvek na XP sp3. Da li jos neko od vas koristi isti OS a da nije imao muke sa kojima sam se ja borio citav vikend? |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Član
|
![]() Citat:
To je i bila sustina mog posta, da proverim da li TESO zesce baguje samo na XP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 273 puta na 155 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Goldfinger na korisnoj poruci: | ||
Maximillian XVII (11.2.2014) |
![]() |
#590 | |
Član
|
![]()
Bilo bi lepo da ovo jos neko potvrdi ili ospori, ali kako stoje stvari, Teso je izgleda neigriv na WXP.
Ali to je bukvalno takva razmera nestabilnosti i problematicnosti da je malo verovatno da tu nesto bitno moze da se promeni u narednih 40-50 dana. Pretpostavljam da za one koji ipak rese da kupuju ovu igru nije nebitna info da znaju da je ista sustinski nekompatibilna sa WXP. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Član
Član od: 6.12.2013.
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
Ortak je imao isti problem pod 1 i 2 a na win 7 je. U petak je broj 3 meni bio cest. Broj 4 se i meni desavo i provodio sam dosta vremena u q zbog reloga dok nisam naucio svetu /reloadui komandu. Cesta pucanja imo je jedan stranac ali u lvl 12 instanci Aldmeri dom. Ne pitasmo ga za sistem... E sad probo sam i nordovsku zonu na kraju i svaki ali svaki q do negde 5tog lvla pratio je relog. To u kombinaciji sa /reloadui me je drzalo na ivici nerava. Mislim da nije bilo reloga moj crnjak elf bi bio dupli lvl. ![]() Tesko da moze da se utvrdi da li je bas do sistema jer je kolicina problema/bugova toliko neverovatna bila. Bio sam u nekoliko closed beta i ne pamtim bugovitiju od ove - kazem beta ovo je precesto izgledalo kao alfa i ponasalo se kao takva. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Blesava(c) na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#592 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Ja na Win 7 x64 nisam imao nikakvih problema sa pucanjem igre...mozda ima veze sa drajverima za graficku (dan pre bete sam instalirao 14.1 (mantle ) )
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dreamfall na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#593 |
Novi član
Član od: 22.3.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 4 poruka
|
![]()
bolja alternativa za reload ui je bila otvaranje mail-a (onog u igri)
![]() Nego jedno off topic pitanje: jel ima neka dobra online prodavnica koja ne koristi 1$=1e posto je gmg poceo sa ovom tupavom praksom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Član
|
![]()
More kolko sam puta otkuco reloadui postalo je podsvesno, nagonski dok bi otvaranje maila podrazumevalo ukljucivanje mozga makar i na delic sekunde!
Mada vidis dobro je i to znati! ![]() Za preorder nem pojma nisam nikad nista preorderovo a i sa online prodavnicama sam slab. Jedino sam kinguin koristio za swtor i vidim da imaju i eso preorder - vidim menjajuci valute cena je u usd i u eur razlicita. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Novi član
Član od: 9.3.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Sve u svemu nije losa igra. Nisam imao osecaj da igram Skyrim i isto tako nisam spreman da platim celu igru + mesecnu pretplatu. Ok bi bilo da se plati igra ili da se placa mesecna pretplata, ne svidja mi se dovoljno da bi placao oba.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I meni je normalno sve radilo na win 7 x64, jedino sto se nekad cekao que za login i ono zaglavljivanje kod trgovca i sto su pojedini qvestovi bagovani pa sam morao abandon pa ponovo ispocetka ali nikad nije pukla igra ili bilo sta slicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |||
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Odlican video. Da nije ovih preorder gluposti mozda bih i kupio, odigrao mesec - dva i obrisao. Ali zaista su sa ovim potezom us*ali sve sto su mogli... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Član
|
![]()
Stvarno fin video. Zna covek da napravi uvod u video - fina mu metafora. Nazalost bojim se da ce ga iskulirat 90% ljudi kojima nista od ovoga sto je pricao ne dolazi do mozga zbog lvla zatupljenosti i "fanboyisma"...
Sto kazes mozda bih i uzeo poput mnogih (dodjes, vidis, ispucas se, uninstall) ali stvarno mesanje rasa po paktovima u igri koja daje akcenat na 3-faction-pvp je previse za mene. Lore-wise, pvp-wise. Nekako mi je ta podela i davala onaj socijalni element, faction pride, identitet i tsl. Aj za imperijalca bih i progutao (nisko sinko nisko - da samo se redjaju). Sto kaze neko u komentarima na youtube - necu more da mi horde nordova vriste po aldmeri dominionu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Starosedelac
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 112
Zahvaljeno 618 puta na 438 poruka
|
![]()
Ono šta je meni smešno je to što je bio potreban taj Imperial Collector Edition da bi 5udi počeli da ***** zbog ESO i da kukaju kako je igra loša...a moglo se videti da je sigurna propast davno pre toga. Samo je trebalo imati malo zdravog razuma i objektivnosti, i nešto mozga da sabereš 2 i 2...
Ali ne...gomila igrača je ćutalo i gutalo exkremente kojima je hranjeno, ložeći se na slavu Elder Scrolls serijala, i tek kad su popili taj šamar počeli su da dižu glas. Alo...šta se desilo sa gamerima, gde su nestali standardi? I budimo realni, pola 5udi koji su se naložili zbog ESO je naloženo zbog Skyrima..."stara garda" koja pamti i igra Dagerfall i Morrowind se verovatno odavno ježila na prikazano... Hoću da kažem, prvo - gamerima su drastično opali standardi i to je loše...drugo - kakva publika, takvu su igru i ponudili. A ako još neko sumnja da će ESO slavno da propadne...nek sedne i razmisli. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Morca na korisnoj poruci: | ||
Krilce (12.2.2014) |
![]() |
#600 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 3.391 puta na 2.038 poruka
|
![]()
Neće ESO propasti - previše je to jaka franšiza. Kad prodaja opadne prilagodiće svoj biznis model nekom B2P ili F2P modelu sa akcentom na ingame transakcije i tako će da opstaju na tržištu godinama (nešto slično kao GW2).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls V - Skyrim | Obtainer | Role-Play | 7988 | 17.6.2024 12:00 |
online anti virus scan | wog326 | Zaštita | 11 | 4.9.2010 18:33 |