![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Član
Član od: 3.9.2008.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka
|
![]()
Gde mogu da skinem kasperski za ovaj tel.?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Član
|
![]()
Ne treBa ti AV
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Član
|
![]()
Naravno da ti ne treba..jedini "virus" koji postoji za Simbijan je Curse SMS a i to nije virus nego exploit ... i hard reset ga resava...sta se svi brinu oko virusa za simbijan
VIRUSI ZA SIMBIJAN NE POSTOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A za 6600 .. hm pa i ne verujem..to je toliko star simbijan da tad nije ni bilo u mislima da se napravi virus za simbijan..tako da lazes (no offense) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://kaspersky-anti-virus-mobile-s...ic.com/symbian Dole piše da ga 6600 podržava! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Član
|
![]()
Ja ne kapiram ljude(citaj:debile) koji misle da postoje virusi za simbijan KAD NE POSTOJE,al aj ti to objasni nekome ko je tvrdoglav...
Nebojsa nisi ti mene shvatio..nisam ja rekao da ne postoji KAV za 6600 nego sam rekao da ne postoji virus za simbijan... http://forum.mobilize.rs/index.php?topic=48.0 Postoje "virusi" ali kao sto je Milos (aka X3mE) rekao da su "bezazleni" |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Član
|
![]()
Ne verujem ti zato što sam 6737432984 ljudi čuo da ima jako puno simbian virusa,a jedino od tebe čujem da ne postoje.Čemu onda služe ti programi i antivirusi?Čisto onako da se ima???
Poslednja ispravka: _NEBOYSHA_ (4.1.2009 u 5:28) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Član
|
![]()
Zato sto firme hocedu da maznu neku lovu za original licencu !?
Jedino sto od "virusa" moze da ti "urnise" telefon je nedavno izasli exploit CurseSMS .. to kad primis onda nemas vise opciju SMS/MMS ali se resava hard resetom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Član
|
![]()
Predpostavljam da će mi La.Prestige dati pravi odgovor.On je stručnjak za sve!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Starosedelac
|
![]()
Pa nisam ja neki stucnjak,ali sam imao dosta telefona(skoro svi symbian)pa imam iskustva.Ovako,istina je da postoje virusi za telefon i mogu se uneti na sledece nacine:Internet,Bluetooth,Pa i slika,video klipova i pesama.Mom kumu je crkla Nokia 6120 samo zato sto je skinuo video s youtube-a!Potrebno ti je da imas anti virus u telkefonu,ali zar ga ti ne dobijes uz fon,pogledaj malo!Ja sam uz sve symbian telefone dobijao sivo-plavu ikonicu sa nazivom Antivirus.E sad ne znam da li su ga to oni u servisu ubacili ili fabricki.Ako bas hoces Kaspersky,nije lose imati ga,slobodno ga skini ako naletis na njega.Ako ti treba pomoc zovi me
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku La.Prestige na korisnoj poruci: | ||
Dark_side (6.1.2009), _NEBOYSHA_ (4.1.2009) |
![]() |
#52 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Član
|
![]()
Još jedno pitanje.
![]() Da li su dovoljno jake sluške ili ću morati da kupujem druge? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Starosedelac
|
![]()
Fabričke slušalice za nokiju su extra dobre.A kakve si ti mislio da kupiš,neke Kineske?Samo ti ostavi te,pogotovo ako kupiš crnu N82,ima da te izuju iz cipela kako jak bas imaju.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku La.Prestige na korisnoj poruci: | ||
Dark_side (6.1.2009), _NEBOYSHA_ (6.1.2009) |
![]() |
#56 |
Član
|
![]()
La.Prestige
Jesi imao priliku da čuješ slušalice od k800i.Ako jesi koje su jače?Kod n82 ili kod k800i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Starosedelac
|
![]()
jesam,ječe su.Ali ja stvarno ne vidim ulogu jačine,jedino ako si gluv pa moraš na najjače.Ni jedne slušaice nisu slabe,samo se razlikuju po kvalitetu zvuka.Ako je to pitanje,onda pobeđuje N82.
Poslednja ispravka: La.Prestige (7.1.2009 u 5:01) |
![]() |
![]() |
Dark_side (6.1.2009), _NEBOYSHA_ (6.1.2009) |
![]() |
#58 |
Član
|
![]()
Tebi ako trebaju slusalica..Boze moj,blutut sluske za nekih 80 jura da uzmes...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Član
Član od: 15.12.2008.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 17 puta na 16 poruka
|
![]()
Ja na mojoj Nokia-i N73 imam F-Secure koji sam imao kada sam kupio telefon i nije prijavio ni jedan virus,verovatno zato što ne koristim fon za internet previše...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Član
|
![]() |
![]() |