![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]()
Pedagoški pristup, samo polako s klincima sumnjivi su mi oni, sumnjivi.... Samo polako, onako strarački uz oganj da im pričamo priče starostavne dok klinci viču uglas: nemoj da njaške fosilu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
svi ljudi imaju neku svoju muku, neko veću, neko manju... meko može s njom da se izbori a neko ne... da te ne gušim, molio bih te za jedan odgovor: Pošto sam učestvovao u gornjim porukama, zanima me gde si mene smestio u ovim tvojim glasnim razmišljanjima? Mogu ti i objasniti zašto me interesuje, ako te uopšte zanima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ponosni Eipixovac :)
|
![]()
Imam 15 godina, i pocinjem da se usmeravam, da razmisljam shta hocu od zivota... I misljenja drugih ljudi mi sigurno pomazu u tome... Zato hvala svima koji se ne ********aju, nego govore smisleno, primereno i sa dozom humora koja je normalnim ZIVIM ljudima potrebna...
Hvala josh jednom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
|
![]()
Upravo.Velika vecina se ovde samo pros*rava.Imaju 25-30 godina i oni ce kao nekog da uce.Pravite decu pa njih ucite,a ne smarajte ovde ako vam je bas toliko stalo do danasnje mladezi.Svi klinci su ludi ali ce postane nesto od njih.Pa kad ste vi postali matori smaraci oni bar mogu i to.
Poslednja ispravka: Magneto (17.2.2006 u 16:26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 39 puta na 27 poruka
|
![]()
Dabogda vas sve stavili u Big Brother zajedno, da se pokoljete
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
|
![]()
@Jaguar:Genijalno.Bas ih cistio Luger za tu priliku.
@ParoPrebijacUTaxiju: Naravno da se osecam prozvanim.Ovde kao pricaju ljudi koji su uradili nesto u zivotu.Ja sam samo pokazo sta su uradili.I da bi im bilo bolje da cure a ne da kake po danasnjim "klincima". Ja ne smatram sebe matorcom.I ko bre moze sebe da smatra iskusnim(mislim o zivotu,naravno,a na sta ste vi pomislili...) sa 25 godina?I jos ovde da kuka kao leeeleee al smo matoriiiiii.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Meni se sve vise cini da sam sa 14-15 god. bio zreliji nego sad.
![]() Sta reci sem da covek moze da bude potpuno zreo sa 14. a nezreo sa 40 god. Poslednja ispravka: Magneto (17.2.2006 u 16:26) |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Prosto za ne poverovati - počelo je kritikovanjem određenih tema i poruka, da bi se i ova tema pretvorilia u inkarnaciju potpuno iste stvari. Svađa i naprasni izlivi besa prestaju ovog momenta. Prekidaj(te) sa govorom mržnje i optuživanjem bez grama osnove.
Neki ljudi mi stvarno nikad neće biti jasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Senio®
|
![]()
Mislim da je pravi tok i smisao ovoj temi pokušao da da i donekle uspeo KumRuzvelt ako se zanemare ovi besmisleni izlivi besa i par drugih zalutalih poruka...
čovek je pokušao da nađe neki smisao i da izvuče neku korist od provedenog vremena uz računare na ovom forumu, hteo je da kanališe energiju i snagu nas članova... prema tome, ne vidim šta je tu loše... čak i neka neartikulisana energija je energija, samo je treba pravilno iskoristiti... plus ne verujem da oni koji je ispoljavaju osećaju neko zadovoljstvo zbog toga...možda malo, trenutačno, iako su u suštini zbog toga još više nesrećni i besni... baš zbog loše potrošene energije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Mythbuster
|
![]()
Sve je to lepo, ali ja i dalje uopšte ne razumem čemu ova tema. Ako neko ima lepu i konstruktivnu ideju, zašto lepo ne postavi temu o tome, pa ako ima interesovanja za istu, to će zaživeti. Nema potrebe da razglabamo o tome da li tako nešto treba ili ne treba da postoji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Senio®
|
![]() Citat:
ali ovde su neki ljudi iskazali želju a drugi su im pružili podršku, dali im malčice podstreka... pa nek razmišljaju, nek se potrude, široko im polje, videće se šta će uraditi... navijam za njih... dok su drugi pokazali samo da poseduju energiju, malo neartikulisanu i destruktivnu, buneći se i slično ali energija je evidentna... ja verujem i u njih... možda iznenade i budu čak i bolji... videćemo, nikad se ne zna. mislim da iz ovih razloga tema nije beskorisna... mislim da su ciljevi svima približno isti samo je sve pomalo stvar temperamenta i sl. ps ipak moram dodati, verujem u onu narodske: da sporija voda breg roni... da sila valja drvlje i kamenje... (možda ovo sa drvljem i kamenjem nije najadekvatnije, ali razumemo se zar ne) sve u svemu bila bi ovo gore jaka i prava ekipa u nekom projektu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Član
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
E vala Simke, svaka ti cast na pedagogiji!
![]() Mislim da, kad bi bilo vise ljudi punih ljudi imali strpljenja i razumijevanja kao ti (mada si ponekad i tezak, samo da znas ![]() Nevjerovatno mi je da vidim covjeka tvojih godina koji je zadrzao optimizam, zdravo rezonovanje i ispravne, otvorene stavove... Mi mladji smo jos uvijek zadojeni inercijalnim entuzijazmom, jos uvijek ne poznajemo stvari u svoj njihovoj punoci... Ali opet, takvo je vrijeme da se isuvise brzo otrijeznimo i dobijemo pljusku od gosn Zivota. I naravno, nakon toga slijede izlivi neartikulisanog bijesa i bespomocnosti, ogorcenosti i blage paralize.Buntovnistvo sa i bez razloga, sistemi pokusaja i pogreske... Heh... vjerujem da ti mnogo ljudi ovdje potajno zavidi na unutrasnoj snazi. I treba! ![]() P.S. Sad ce da mi kazu da sam slihtara ![]() Poslednja ispravka: Simke (18.2.2006 u 15:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senio®
|
![]()
izbacio sam samo jednu reč iz tvoje poruke...
nekako mi ne ide sa tvojom povezanošću sa primorskim vilama... a plus ovako ima više opcija kuda je ova zemlja pomalo otišla... ili ne bi otišla... težak, možda bi tačnije bilo reći komplikovan... ponekad i previše... ps šta te briga šta će ko misliti iliti reći ako si mislila ono što si napisala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]() Citat:
![]() Neartikulisana i destruktivna energija mora svuda da postoji - ali znaš da energija mora stalno da prelazi iz jednog oblika u drugi... ![]() ![]() Navijam za tebe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Senio®
|
![]() Citat:
Simpatično si sročila prvu rečenicu, dopada mi se ono: sada imamo tebe - našeg novog moderatora... drago mi je što me osećaš kao deo celine, tako treba da bude... nadam se da će me teko identifikovati i većina članstva... ja sam samo član kao i svi uostalom na ovom forumu a moderator je obaveza i čast... zajedno ovaj forum možemo napraviti mnogo jačim i boljim, sigurno neće biti lako... ali ako se potrudimo i dobro saradjujemo onda ćemo uspeti, svakako... energija + pamet + iskustvo + još par potrebnih elemenata i mogu se stvoriti čuda... ljubav je samo riječ i ništa više ljubav se isto čita i piše ruka u ruci je već nešto sasvim drugo... još jednom hvala na podršci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Daj prestanite, rasplakaću se.