![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 | |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 143 puta na 67 poruka
|
![]() Citat:
Sigal jeste majstor aikida, ako se ne varam. Švarc se nikada nije ozbiljno bavio nijednom borilačkom veštinom. Sigalovi filmovi uglavnom spadaju u B produkciju, dok Švarcovi uglavnom spadaju u A produkciju. Kod trećeg nemam zamerki... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.787
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Gresis ti sine, ovo je bilo poredjenje Caka Norisa i Sigala.
Ispeci, pa reci... |
![]() |
![]() |
#43 |
Starosedelac
|
![]()
@Neuro:
E bre,tebi stvarno otisli nervi...Covek je poredio Stiven Sigala i Chak Norisa.Znas ko je Chak?Onaj sto se pegla sa Brus Liem pa mu ovaj malo pochupa "ljubavni tepih".Kad vidis da je on glavni glumac u filmu znas da ce da bude "mesa ko drva". Po meni je Chak i kultnija i uspesnija faca od gospodina Sigala.a Shvarci je za obojicu ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
|
![]()
Da li ste možda primetili da svaki filmski cover gore pomenutog Stiven Sigal-a liče jedan na drugi, a čovek je snimio xyz filmova.
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 | ||
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 143 puta na 67 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: Neuro (14.8.2006 u 10:46) |
||
![]() |
![]() |
#47 | ||
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
![]() Koliko je dobar Stiven Sigal? Znam da je odbijao ponude nekih drugih majstora borilackih vestina da suoci svoje ucenike sa njihovima, a ni aikido ne uziva veliki ugled kod stvarnih poznavaoca realne borbe ili u ultimate fightu. Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Sto se tice Van Dama - on je trenirao balet i karate(nekontaktni sport). To ne obecava bas previse. Secam se da je jos u 80-tim godinama bio izazivan od nekih majstora borilackih vestina da se okusha sa njima u ringu, sto je on glatko izbegao ![]() Citat:
Citat:
![]() Na kraju, ko su prave face u svetu borilackih vestina? Ljudi poput Gene LeBella koji je snimao filmove sa svim tim zvezdama glumeci negativce itd. (evo nekih njegovih prica), ili Bas Rutten, koji je na zalost glumio u malom broju filmova, uglavnom B produkcija, ali se nadam da ce dobiti sansu u Holivudu kakvu zasluzuje. |
||||
![]() |
![]() |
#49 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.787
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
|
![]()
Jer neko gledao crtanu seriju Family Guy?
Ima tamo jedan lik sto se mnogo pali na Stiven Sigala. |
![]() |
![]() |
#50 |
Novi član
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
ja se mnogo palim na Stivena S.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Citam temu i ne mogu da verujem sta vidim!!
Stiven Sigal prevarant i slabic?!?! Arnold baja?!?! Arnold je glupi meathead koji se ceo zivot bilduje i pije steroide i "vitamincice"!!! Jeste, guverner Kalifornije, ali to je samo zbog medijske paznje. Ja stvarno ne znam kako moze da vodi drzavu. Stiven je majstor aikidoa i ima 7. dan (aj da vidim nekoga od vas to da postigne, obracam se onima koji tvrde da mogu da biju Stivena sa zatvorenim ocima). Mozda malo preteruje u filmovima, ali samo mozda. I jos nesto, Stivena mozete da dirate, ali nemojte da vredjate aikido, a da ne znate o cemu se radi!!!! Treniram aikido vec 8 godina i malo znam vise od mnogih ovde o njemu. Poslednja ispravka: Iris (3.12.2006 u 23:45) Razlog: bez vredjanja |
![]() |
![]() |
#53 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Interesantno kako upravo oni koji smatraju da vladaju borilačkim veštinama nalaze za shodno da galamom i osornošću brane svoje stavove, što je u potpunoj suprotnosti sa pravilama waza-e koju, navodno, veoma dobro poznaju...
Upozorenje za sve - po pravilniku foruma vređanje bilo koje vrste rezultiraće momentalnom akcijom moderatora ili administratora, te vas molim da ne podlegnete želji za prepirkom i ne iskušavate nas... o ovoj temi može opušteno i lagodno da se priča i bez hejta. Uživajte i ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Ali eto, sada polazem za 1. kju, sa 18god. za shodan. Salim se, nisam tolko kratak fitilj ![]() ![]() Nervira me samo kada neki pametnjakovic koji ne zna da broji do deset, ali zna da digne teg od 200 kila 10 puta pocne da prica kako su borilacke vestine glupe i za pi**e. (ovde nije to slucaj ali bilo ih je inace u zivotu) Ne vredi njemu sto je jak kada mogu tu njegovu svagu da iskoristim protiv njega ![]() Aikido takodje ima mnooogo tehnika za instant lomljenje ruku, sto nisam do sada pokusao, ali cik da me neko nepoznat napade na ulici (necu ortacima da lomim ruke ma kolko se mrzeli) ![]() @Iris Znam, jesam vredjao, sorry, overreacted ![]() Procitao sam previse uvreda odjednom. |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Karate je vise napadacka vestina, dok je aikido prvenstveno odbranbena.
Trenirao sam i ja kratko karate u sklopu aikidoa (da znamo i udarce, a ne samo odbranu od istih). Koliko sam ja shvatio nema tu mnogo zaebavanja, udri i razbij glavu, a ne ruke i noge ![]() Najgore je kada neko gleda dok radis tehniku pa kaze da to ne moze da se stvarno uradi, i da oni majstori sve glume da bi uzeli pare ![]() Pa naravno da ne moze da se uradi skolski, ali da vidite majstora u pravoj akciji.... ![]() Ne znam koliko se razumes, Neo, u aikido, ali ajde: Npr. ide napadac jokomen uchi. Skolski bi mu samo uhvatio ruku sa unutrasnje strane (recimo da idem na ikyo) i tom rukom kojom hvatam samo prosao pored glave, a u stvarnosti bu ga odvalio po glavi da me zna gde je, a onda bi mu, dok je tako malaksav, uhvatio ruku i polomio na 2-3 dela ![]() Dok je neprijatelj stabilan tesko je da se uradi, ali posle udarca je vec lakse, a? ![]() A nece majstori da se stvarno udaraju na vezbanju, i zato mnogi misle da je to bezveze ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Iris (12.6.2007 u 23:26) Razlog: pise se "mae geri" |
|
![]() |
![]() |
#59 | ||
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Smirenost & koncentracija su osnove samokontrole koja ti je neophodna da bi pobedio u borbi. Afekat i iživljavanje nad protivnikom ne doprinose tome, ali ti to, naravno, znaš. Samo još da počneš da se pridržavaš toga! ![]() |
||
![]() |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Polazem za prvi kju, a dan posle, za koju godinu.
![]() Ono sto sam napisao je realnost i nije izivljavanje nad protivnikom. Ako polomis nekome ruku za kratko vreme si ga onesposobio da dalje napada , sto je vazno kada se bijes protiv vise neprijatelja. Poslednja ispravka: Iris (4.12.2006 u 1:57) |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Club 3d Gf 6600 Gt 128mb Pci-e | Veseli | Grafika | 8 | 16.1.2006 2:27 |