Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Sportske simulacije
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 9.2.2009, 17:28   #521
Shonkas
Banned

Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 1.248
Zahvaljeno 618 puta na 468 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Shonkas
Određen forumom Re: NBA 2k9

A koji put bi odgovorili -kako se izvodi Alley-Oop ??
I ima li negde PATCH ??
Inace na XP mi ova igra imala 70-80 FPSa ,a na Visti 35-50 ?!
Sve bi bilo jasno,ali ostale igre imaju isti FPS...samo ova...hmmm
Shonkas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.2.2009, 4:19   #522
AcMilan91
Starosedelac

Član od: 8.4.2008.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 24 puta na 21 poruka

Citat:
NastyB kaže: Pregled poruke
Ovde imaš sve što ti treba:

http://forums.nba-live.com/viewforum.php?f=94

Probaj ALBYS REALISTIC ROSTER 5 (ne 5,5)...po meni su najbolji...

hvala evo sad skidam sad cu da probam

ljudi kako da namestim kontrole za joystick sa playstationa 2

Poslednja ispravka: AcMilan91 (10.2.2009 u 5:00)
AcMilan91 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.2.2009, 13:12   #523
elcobra
Član

Član od: 13.8.2007.
Zahvalnice: 169
Zahvaljeno 93 puta na 29 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku elcobra
Post Re: NBA 2k9

Citat:
Shonkas kaže: Pregled poruke
A koji put bi odgovorili -kako se izvodi Alley-Oop ??
I ima li negde PATCH ??
E majke mi, to mi nije palo na pamet dok sam igrao bas bih voleo to nekako da izvedem na tastaturi, jel zna neko....?
elcobra je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.2.2009, 19:44   #524
AcMilan91
Starosedelac

ljudi evo moji utisci:svidja mi se kako je realnost uradjena i sve to ali toliko fora ima i finti da to ne moze niko normalan da upamti i zato me je razocharala igrica kontrole su veoma lose nervira me to...pola onoga iz tutorijala ne mogu da uradim...btw igram na ps2 joystick-u !
Stara 10.2.2009, 21:13   #525
Steve O
Član

Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 31 puta na 26 poruka

Ispravljam ono prvo sto sam rekao o igri. Igra ne da nije nista posebno, nego je blagi uzas. Evo sad zadnju utakmicu protiv Sunsa, oni imaju procenat trojki 26/28. Gde je to normalno? Skakao im ja ili ne skakao oni stalno ubadaju. Sta god su sutnuli, dali su kos. Sakil O'nil ima sa slobodnih bacanja stoprocentan ucinak. Ova igra jeste bolja od NBA Live, ali NBA Live je dno dna tako da to nije pohvala. Sve u svemu, jedno od najvecih sportskih razocaranja koje sam u poslednje vreme odigrao. Jedino sto mi se svidelo u igri je nacin na koji su dvorane uradjene, tj. atmosfera. Takodje, fora ima zaista dosta, ali za foru ti treba jedno tri sata dok je shvatis, a za to vreme ti protivnik sipa koseve kao iz rukava. Hajde sto im je stoprocentan ucinak kada im ne skocim u blok (sto je takodje nerealno), ali oni jednostavno ne mogu da promase pa makar im sa svih pet igraca skocio u blok. Stvarno ne vidim oko cega se podigla tolika prasina zbog ove igre, kao da je izmisljena topla voda. Verovatno su je PC gameri precenili jer su nas mucili vec dugo, dugo sa onom EA-ovom katastrofom. Znam da ce sad mnogi osuti paljbu po meni, ali ja sam samo izneo svoje misljenje o igri.
Steve O je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.2.2009, 21:56   #526
goodlikesweeper
Veteran

Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka

^Jedno malo pitanje:Sa kojim slajderima igras?Default sjalderi su arkadni uzas,sto je vecini igraca poznato.To jeste mana,ali kakve ima veze ako mozes ocas posla skinuti neke realnije sa interneta i uciniti igru skoro savrsenom?Ima svojih mana,ali nije strasno nista...
goodlikesweeper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.2.2009, 22:03   #527
Steve O
Član

Nisam menjao nista slajdere, je l' mozes da mi posaljes neki link da ih skinem.
Stara 10.2.2009, 22:14   #528
AcMilan91
Starosedelac

sta su slajderi?
Stara 11.2.2009, 0:26   #529
goodlikesweeper
Veteran

Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka

Citat:
Steve O kaže: Pregled poruke
Nisam menjao nista slajdere, je l' mozes da mi posaljes neki link da ih skinem.
Odes vamo pa nadjes 2k9 podforum:

http://forums.nba-live.com

Imas vise razlicith verzija,citaj komentare pa odluci koja ce ti biti najbolja.Inace,cesto dolaze sa updatima za roster,playbooks...cine igru mnogo realnijom,a time i boljom...

Poslednja ispravka: goodlikesweeper (11.2.2009 u 1:43)
goodlikesweeper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.2.2009, 13:27   #530
Extreme Player
Član

Član od: 24.12.2006.
Zahvalnice: 316
Zahvaljeno 108 puta na 50 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Extreme Player

Citam i smejem se nekim vrlo glupavim izjavama vezanih za ovu bogovsku igru...
Kako kaze ona narodna:"Prvo skoci pa reci hop"...
Extreme Player je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.2.2009, 15:42   #531
Borowatz
Veteran

Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 78 puta na 55 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Borowatz

Citat:
NastyB kaže: Pregled poruke
Ovde imaš sve što ti treba:

http://forums.nba-live.com/viewforum.php?f=94

Probaj ALBYS REALISTIC ROSTER 5 (ne 5,5)...po meni su najbolji...
Zašto su rosteri 5 bolji od 5.5? Ja sam mislio da ih stavim zbog novih trejdova. Jel to imaju neki bug?
Borowatz je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.2.2009, 17:22   #532
Steve O
Član

Citat:
Extreme Player kaže: Pregled poruke
Citam i smejem se nekim vrlo glupavim izjavama vezanih za ovu bogovsku igru...
Kako kaze ona narodna:"Prvo skoci pa reci hop"...
Gde bogovska majke ti??? Sto se tice slajdera, tu sam pogresio, priznajem, ali i dalje stojim iza toga da je ova igra losa, igrao sam NBA 2k7 i 8 na ps2 i obe su meni dosta bolje od ove. Ipak, svako ima pravo na svoje misljenje, mada mislim da je na sveopste balavljenje za ovom igrom uticao i prelaz sa NBA Live-a koji bolje da ne komentarisem.
Stara 13.2.2009, 3:09   #533
AcMilan91
Starosedelac

ljudi ja kad sam skinuo slidere i rostere nesto mi zabada igra zbog cega to?
Stara 13.2.2009, 9:10   #534
NastyB
Banned

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka

Jedan mali savet za one koji počinju Asocijaciju: Još pre prve utakmice u sezoni stavite nekog pleja u TRADING BLOCK. Zašto? Posle probanja silnih rostera i slajdera primetio sam da Utah Jazz ima jedan priličan problem: Kirilenko, Okur i Buzer imaju ogromne plate, dok Deron Vilijams ima oko 5 miliona, ali već u sledećoj sezoni njegova plata je preko 14 miliona. Što znači da moraju da se otresu ili njega ili dvojice od ove trojice, inače probijaju hard cap (da ne pominjem da Harpring i Korver, zajedno, imaju skoro 11 miliona plate).
Želeći da počnem novu asocijaciju (default post-patch rosteri), hteo sam sa nekim od 3 najlošija tima po rejtingu (Memphis, New York, Sacramento) te je prevagnulo to što je Memphis ipak u finansijskom plusu. Postavio sam Lowry-ja u trading block i sačekao da mi Juta ponudi Vilijamsa i Najta, te sam ih pokupio. Zatim sam Vilijamsa, bezvrednog Vokera (9 miliona plata sa rejtingom 71), i Miličića (7 milki, rejting 69) utrapio Bullsima za Rouza, Hajnriha i Tomasa. Sa Pederom (Rudi GEJ), O Džej Majonezom (O.J. Mayo) i Gasolom starijim (koliko znam Pau je mlađi), Rouz je odlična rookie postava (samo Gay nije ruki od njih četvorice). Pošto mi ne trebaju dva dobra pleja, Hajnriha sam liferovao u Atlantu za Džoša Smita (odličan PF sa platom od 10 miliona, ali mu u sledećih 4 ili 5 sezona plata raste jako malo) s tim što sam izgubio još par dobrih rezervi zbog toga, ali je zato prva petorka odlična. Iz zezanja sam postavio Gasola u trading block i Atlanta mi je ponudila Horforda (odličan centar), mada sam nešto nanišanio Bierdrinsa, jer mu je ugovor takav da mu je plata ista svih 6 sezona trajanja (9 miliona) što ne opterećuje budžet previše.
I eto lepog tima za kratko vreme. Ovo sa Vilijamsom se može izvesti, naravno, sa bilo kojim drugim timom.

Citat:
Borowatz kaže: Pregled poruke
Zašto su rosteri 5 bolji od 5.5? Ja sam mislio da ih stavim zbog novih trejdova. Jel to imaju neki bug?
Nije zbog bug-ova nego je Albys ovog puta, sa 5,5 SLAJDERIMA (rosteri su OK) preterao sa otežavanjem dodavanja. Ukoliko dodaš nekome pod koš, u 80% slučajeva će da ispusti loptu. Ko zna koliko puta vidim da mi neki od igrača utrčava pod koš, dodam mu loptu i, kao što napomenuh, ispada mu iz ruke kao da sam mu bacio sapun. To mi je nekako bilo najupečatljivije, ali ima još par sitnica koje su bolje odrađene u RR5. I koliko vidim na forumu NBA LIVE nisam jedini koji se žali na RR55. Ako imaš ranije slajdere, samo stavi nove rostere i biće dobro. Koliko sam čitao 19. će izaći RR6 verzija pa ću se strpeti dotle...
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.2.2009, 20:18   #535
rope
Član

Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 59 puta na 44 poruka

Citat:
AcMilan91 kaže: Pregled poruke
ljudi ja kad sam skinuo slidere i rostere nesto mi zabada igra zbog cega to?
takodje...isti prob...
rope je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.2.2009, 21:39   #536
k750
Član

Član od: 10.8.2008.
Zahvalnice: 184
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka

imam procesor Dual core 1.8 ghz, integrisana graficka NVidia 7050, 1 GB RAM...
na low najmanja rezolucija sve na minimum pomalo ``secka`` ali kod replay-a bas ``secka``.
Ima li neki patch, fix ili nesto slicno da bi igra bolje radila...?

isto jos nesto da pitam
na raznim mestima sam procitao da je najbolje da se igra na dzojstiku zbog ``pecurkica`` radi lepseg zakucavanja, kako da to podesim u kontrolama?
k750 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.2.2009, 15:19   #537
Extreme Player
Član

Član od: 24.12.2006.
Zahvalnice: 316
Zahvaljeno 108 puta na 50 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Extreme Player

Citat:
Gde bogovska majke ti??? Sto se tice slajdera, tu sam pogresio, priznajem, ali i dalje stojim iza toga da je ova igra losa, igrao sam NBA 2k7 i 8 na ps2 i obe su meni dosta bolje od ove. Ipak, svako ima pravo na svoje misljenje, mada mislim da je na sveopste balavljenje za ovom igrom uticao i prelaz sa NBA Live-a koji bolje da ne komentarisem.
Tako je, svako ima pravo na svoje misljenje, ali ono sto je kvalitetno ne treba kritikovati. 2k je izdao odlicnu igru koju je ogroman broj igraca docekao oberucke.
Tvoje misljenje je trivijalno, i iz gore navedenog izuzetno povrsno. Za ozbiljniju procenu igre potrebno par dana.
Mislim da ce se sa zadnjom recenicom sloziti vecina...
Extreme Player je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.2.2009, 19:00   #538
Steve O
Član

Pa ja i igram igru vec nekih nedelju dana i uopste mi se ne svidja, a i ono sto su slajderi po*ebani mislim da bi trebalo da udje u ocenu igre, ne razumem zasto oni sami nisu izbalansirali to nego ja treba da ih ciljam.
Upravo sam izbrisao igru, meni je jednostavno tesko sr*nje. Izvinjavam se svim fanovima, ali me je nervirala i samo da je gledam na desktopu. I ono sto je najgore, bio clutch factor na on ili off, svejedno je, ako CPU hoce da pobedi, on ce pobediti.

Poslednja ispravka: Steve O (16.2.2009 u 17:24)
Stara 17.2.2009, 10:26   #539
NastyB
Banned

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka

Citat:
Pa ja i igram igru vec nekih nedelju dana i uopste mi se ne svidja, a i ono sto su slajderi po*ebani mislim da bi trebalo da udje u ocenu igre, ne razumem zasto oni sami nisu izbalansirali to nego ja treba da ih ciljam.
Upravo sam izbrisao igru, meni je jednostavno tesko sr*nje. Izvinjavam se svim fanovima, ali me je nervirala i samo da je gledam na desktopu. I ono sto je najgore, bio clutch factor na on ili off, svejedno je, ako CPU hoce da pobedi, on ce pobediti.
Pa, sad, što se slajdera tiče, ima više ljudi koji više vole da igraju arkadni basket, nego simulaciju, kao i onih drugih i zato su slajderi i napravljeni, da bi svako mogao da igru namesti onako kako to želi, a to što ONI SAMI NISU izbalansirali po svačijem ukusu, jednostavno je nemoguće.
I razumem što ti se igra ne sviđa. Poznajem par ljudi kojima su vrh igre roštiljanja po svemu što se mrda, bez trunke razmišljanja ili priče (koje čak i Half Life smara, jer na početku igre nema bar 16 vrsta oružja, bombi i drugih džidžabidža), a nikada, iz patriotskih razloga, nisu odigrali "Serious Sam" jer je to hrvatska igra, iako je ona suština onoga što žele. Ovim te ne vređam, nego zaista ima ljudi koji se jedino tako opuštaju i zabavljaju, rkljajući po svemu što mrda bez nepotrebne priče. Par mojih ortaka se oduševilo kad su videli kod mene Mass Effect i to na samom početku igre, kad se kod onog voza i u njemu napucavaš sa Alienima, te su odmah presnimili i sebi, ali im je oduševljenje naglo splaslo kad su videli da u toj igri i te kako ima priče i razmišljanja i, iako je to fantastična igra, nisu je igrali jer ih "sva ta priča smara, a i ne razumeju baš najbolje šta pričaju".
Jednostavno, to je tako. NBA 2K9 je igra u koju je potrebno uložiti malo vremena da se nauče fore i fazoni, malo truda da se igra podesi onako kako želiš (zato i ima već urađenih slajdera i setovanja) i onda postaje daleko najbolja simulacija basketa koju je PC svet ikada video. Ja, lično, od kad se pojavila, jedino sam prešao Tomb Raider Underworld (oko 20-ak sati) i jedno 5-6 misija GTA4 (10 sati, uglavnom sam uživao u vožnji po gradu), a sve ostalo slobodno vreme od kraja oktobra do danas (4-5 sati dnevno) deljem po basketu. I ne da se ne slažem sa tobom, nego mogu na svaku tvoju kritiku igre da odgovorim sa najmanje tri pozitivne.
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.2.2009, 12:15   #540
NEMUS
Član

Član od: 5.10.2006.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku NEMUS
Exclamation Re: NBA 2k9

Imam problem kada instaliram 2K9 i udjem u igru cujem zvuk ali ne vidim nista!!
NEMUS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 1:26.