![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
Pregled rezultata glasanja: Koju muziku najviše slušate / preferirate? | |||
Metal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
337 | 18,53% |
Rock |
562 | 30,90% |
Punk |
63 | 3,46% |
Rap/Hip-Hop |
211 | 11,60% |
Narodna |
79 | 4,34% |
Techno/Electro |
315 | 17,32% |
Ostalo |
167 | 9,18% |
Ono što puštaju na radiju |
85 | 4,67% |
Glasova: 1819. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#5202 |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]()
A utisci?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5203 |
Novi član
Član od: 21.1.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 12 puta na 8 poruka
|
![]()
1 slika 1000 reci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5204 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5205 |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]()
Ja sam čula da je bilo prosečno, zato me i interesuje šta Garson ima da kaže.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5206 |
Starosedelac
|
![]()
Sta kazete za ovu moju preradu pesme Fear of the Dark od Maidena
![]() E'o mog masterpise,nastalog pre nekoliko minuta ![]() Iron Maiden - Fear of the High I am a man who stands alone And when I'm standing at window I’m scarred of high like a cow When the high begins to change I sometimes feel a little strange A little anxious when its high Fear of the high, fear of the high I have a constant fear that something will drag me down Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that I will go down Have you ever run from window And have you felt your neck skin crawl When you're searching for hiding spot? Sometimes when you’re scared to take a look Through the window of the room You’ve sensed that somethings pulling you Fear of the high, fear of the high I have a constant fear that something will drag me down Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that I will go down Have you ever climb so sky-high And you can’t climb down And turned around and no ones there? And as you scared to the death You find it hard to look again Because you’re sure that you’re so fucking afraid Fear of the high, fear of the high I have a constant fear that something will drag me down Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that I will go down Watching parachutists the night before Debating falls and broken bones The unique troubles on your mind All’s gonna bi alright on the dawn You’re frighten and suddenly fall down To the tough ground Fear of the high Fear of the high Fear of the high Fear of the high Fear of the high Fear of the high Fear of the high Fear of the high Watching parachutists the night before Debating falls and broken bones The unique troubles on your mind All’s gonna bi alright on the dawn You’re frighten and suddenly fall down To the tough ground Fear of the high, fear of the high I have a constant fear that something will drag me down Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someones always there Fear of the high, fear of the high I have a constant fear that something will drag me down Fear of the dark, fear of the dark I have a phobia that someones always there I am a man who stands alone And I’ve broke 16 bones xD … ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5207 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Takodje, velika vrucina je mnogima umanjila dozivljaj. ![]() Moja jedina zamerka je na Stingovo inace odlicno pevanje.Nije mi se svidelo shto je Sting pesme Police-a pevao u fazonu svojih (solo) pesama, sa karakteristicnim zapevanjem a ne onako energicno kao na Police albumima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5208 |
Član
|
![]()
Nightwish, Deep Purple, Arch Enemy, Children of Bodom, Vader, Norther, Guns 'n' Roses, Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Blind Guardian, Sodom, Korn, Ozzy Osbourne, Amon Amarth, Bleeding Through, Doors, Led Zeppelin, Queen, Kud Idijoti, Scorpions, Metallica, Nirvana, Tristania, Tarja Turunen.... Ah ima ih gomila
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5209 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
Poznat po hitovima "Love is gone" i "The world is mine". Ostale singlove i albume možeš pročitati na linku koji sam ostavio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5210 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Sad sam neshto u gotik raspolozenju... Zadnja dva dana mi se po winampu konstanto vrte Sentenced, Charon, For My Pain, Poisonblack i slicna balavurdija
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5211 | |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 931
Zahvaljeno 586 puta na 365 poruka
|
![]() Citat:
Uzgred ova pesma zvuci interesantno a tek video sto je neko napravio ... After Forever "Equally Destructive" http://www.youtube.com/watch?v=UhyTr...eature=related PS: Malo potresne scene prirodnih katastrofa (ali i o tome se peva u pesmi). |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zokocx na korisnoj poruci: | ||
WhenDarknessFalls (1.7.2008) |
![]() |
#5212 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Samo da dodam - Counting Crows koji su nastupili kao predgrupa su bili sjajni! Samo zbog njih je i vredelo otići na koncert... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5213 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 912 puta na 524 poruka
|
![]()
Sad preslusavam Avenged Sevenfold i ljudi su sjajni pesme Bat country,Seize the day,Afterlife posebno afterlife su im izuvacke ko sto kaze moj mladji brat!!!Ko ih nije slusao neka poslusa nece se razocarati...barem ja nisam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5214 |
Veteran
|
![]()
Trenutno slusam deep purple, disturbed, cranberies, placebo. Od nasih haustor, kerber, art diler...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5215 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Ehh, deckonja, blagos tebi!
![]() Interesuje me i koju si kartu uzeo, neku sirotinjsku varijantu ili mozda vlastelinsku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5216 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Sto se tiche Epike, vise bih ih svrstio u simfonik metal, mada ima gotik uticaja... Nisu losi uopste. Koliko znam, upravo sa njima svira bivshi gitarista After Forevera. A i pevacica je prelepa ![]() ![]() A Sireniju obozavam, jer su zapravo manje vise jedini gotik bend koji mogu da slusam mnogo dugo a da mi ne dosade, jer su im pesme zaista interesantne, i imaju neku karakteristicnu melodiju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5217 |
Novi član
|
![]()
E'o malopre sam napravio UG profil (iako sam clan odavno
![]() http://profile.ultimate-guitar.com/Rax13/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5218 | |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]() Citat:
![]() Mene nervira ovaj krelac što pokušava kao neki growl ili šta već... Da nema toga, konkretno u ovoj pesmi bila bi 10x bolja... Mislim, što se mene tiče lik ne zna jednostavno. ![]() ![]() Poslednja ispravka: Ulmawen (1.7.2008 u 12:14) Razlog: slika na pola strane... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5219 |
Veteran
|
![]()
Samo mali update za nastup Paul Gilberta ...
http://www.paulgilbert.com/viptickets.html Cak bi i ovo mogao da priustim ,sta je 160 evra a sta se sve dobija ... Samo sto bi mene bilo sramota da sviram pred njim kad nemam pojma ![]() * A one-hour guitar lesson with me * VIP access to watch soundcheck * An official tour laminate pass * A new Paul Gilbert T-shirt, CD, instructional DVD, and guitar pick * And of course, a ticket to the show! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GordoN na korisnoj poruci: | ||
Insecticide (1.7.2008) |
![]() |
#5220 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
metalsucks, muzika, satana, \m/ |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Dobijanje broja koji je stepen od 2 | Stevvan | Programiranje | 14 | 6.3.2008 9:25 |
Kazna od 222.000$ zbog skidanja muzike | Bryan Fury | Opšta kultura | 23 | 13.11.2007 19:56 |