![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Izgleda cemo dobiti novi DLC sa Britanskim snagama u glavnoj ulozi, sudeci po novom postu na FB stranici.
Spoiler za Veca slika:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Definitivno DLC sa Britancima sada je 100% sigurno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Starosedelac
Član od: 18.3.2013.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 365 puta na 235 poruka
|
![]()
Pa nije valjda da nisi vidjeo sve one procurjele slike iz Alphe, ljudi su čak postavljali i kompletan peč i promjene, pa čak i strimovali.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Renner na korisnoj poruci: | ||
Al Capone (9.7.2015), pentraksil (9.7.2015) |
![]() |
#506 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Mada bezveze, mislio sam da ce biti neka kampanja. Lep dodatak, ali ocekivao sam nesto kao za Ardene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Britanci su OP. Ništa im ne mogu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Član
Član od: 23.1.2009.
Zahvalnice: 102
Zahvaljeno 38 puta na 36 poruka
|
![]()
Samo close range protiv njih i to je to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Starosedelac
|
![]()
Jes', close range dok ne padnu komandosi koji metu iz blizine. Iz nekog razloga, Bitanci se baš pate sa snajperima, a njihov baš i ne može agilno da odgovori kao snajperi iz drugih frakcija, mada nije ni čudo jer mu je uloga drugačija (laka protivoklopna podrška).
Baš zato određene jedinice dobijaju bonus u preciznosti protiv njih. Relic je stavio kraj na zatvorenu Alpha grupu nedavno, čiji sam i sam član bio, gdje smo testirali budući sadžaj i promjene, pa su usmjerili testiranja na širu zajednicu preko balans modova iz Workshopa. Imate novi mod ovdje sa nadolazećim promjenama: http://steamcommunity.com/sharedfile...74&searchtext= Changenotesi su ovdje, zajedno sa sitnim zakrpama koje je u međuvremenu poprimio: http://community.companyofheroes.com...hangelog/page7 Dajte malo vremena da se priviknete. Njemci i dalje imaju jaku završnicu kao i uvijek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Član
Član od: 24.11.2014.
Zahvalnice: 449
Zahvaljeno 174 puta na 97 poruka
|
![]()
Napucano dok ne prodaju DLC,posle ide nerf,standardno. Na tu listu mozete slobodno da dodate i komandose. I oni lete 100%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#511 |
Starosedelac
|
![]()
To je, inače, standardna priča ljudi kojim imaju poteškoća sa privikavanjem. Tolika se frka diže oko DLC-ova da, recimo, negativne recenzije na Steamu ni o čem drugom i ne pričaju. Pa tako i da su armije prejake pa se posle nerfnu da bi se prodale dobro. Njemici i dalje imaju jaku završnicu, i nema te stvarčice u arsenalu koja će to s lakoćom da opovrgne.
Da je to istina, ih brale, kad se sjetim rane Alfe za USF/OKW armije. Sadašnji King Tiger je samo sjenka onoga što je nekad bio, a bio je daleko okretniji, brži, a dupetom je odbijao čak i najjače Tank Destroyer kalibre koje su Saveznici imali. Da ne spominjem bazukice koje su u to vrijeme imale čak i manju penetraciju nego PTRS. Isto tako, i Američki lovac sa raketama je prosto sve meo u jednom naletu, pa čak i KT na 100% statistike. Bio je dogovor kad smo igrali vi ne koristite aviončić a mi nećemo KT. Ako neko prekrši dogovor i pozove KT lako se rješi... Ako skrešu komandose sigurno će i cijena pasti, ali meni ovako odgovara, ta cijena za taj performans je onako taman. Moram reći da balans uopšte nije loš, a to nije mala stvar za jedan RTS sa 5 frakcija, najviše što je dosad CoH franšiza imala. Nadolazeće promjene su super. Lično su mi se dosad svidjele promjene na plamenobacačima, kao i promjene gdje kad nadogradite naoružanjem HT ili M5 ovi gube mogućnost da nadopunjuju odrede (pošto, jel, gube transportni dio). To je promjena koju je jedan od developera spomenuo nam prije skoro dvije godine, a evo tek je danas uvode... Isto mi se sviđa što su skresali popcap zahtjevnost za teške tenkove, što je bila relikvija iz vremena gdje si mogao da imaš više od jednog, pa da ih ograniče na polju... Sad može jedna dodatna jedinica da se pozove bar. Inače, ko nije gledao Brits Launch trejler nek obavezno baci pogled: https://www.youtube.com/watch?v=KWMheMRKAYE |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Član
|
![]()
Pitanje je samo kad. Popice nerf 100% kao sto i treba. Cena nije bitna, igra ne treba da sadrzi terminatore ,a komandosi to jesu. Isto je bilo i sa super izdrzljivim vet volks i terminator Oberima. A i assault grens su bili slicno nesto na dan kada su se pojavili. Danas sam koristio vet grens sa LMG u green cover protiv commandosa na otvorenom vez vet-a na srednjoj udaljenosti i commandosi su pobedjivali sto je van pameti. Isto kao i Obersi kad se pojavio OKW
![]() Mada su me iznenadili kako su brzo reagovali na neke druge op budalastine(brace, bacac plamena na nekim vozilima itd.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Starosedelac
|
![]()
Nisam nikako mogao da pronađem onu karikaturu iz starih CoH1 dana, kad su komandosi isto bili ludi, gdje čovjek nacrta kako im se meci odbijaju o' prsa a siroti Njemci blenu...
Ima daleko gorih stvari od njih, prvenstveno Čerčil tenk (da, to govorim jer sam danas popizdio). Brate mili, dva Volks odreda nadogradim šrekovima, imam jedan raketenwerfer i još Jagdpanzer 4 pored njih, i dođe Čerč odbija ih sve do jednog. Ping, ping, ping, šta bre, haha, ne mogu da vjerujem. A posle dođe Crock sa plamenobacačem... Što je još smješnije igrali smo sa mod pekom od jednog lika, koji je većinu stvari ostavio netaknutim, samo je Čerčilima skresao health za neki 400 poena, i uprkos tome pored ono malo pogodaka koje prođe kroz oklop nikako ih ubiti koliko zdravlja imaju. Srećom, bar ne udaraju prejako, to je valjda neka trampa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ipak ništa nije OP kao onaj oficir sa Tiger Ace tenkom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Član
|
![]()
Kakav je bio sada je jos i dobar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Starosedelac
|
![]()
Da, sad je polovina onog što je bio. Vet 3 Tiger sa duplim zdravljem, duplim oklopom, duplom štetom, duplim svim. Bio je malo sporiji i zaustavljao dotok svih resursa, ali kome trebaju resursi kad imaš mašinčinu koja sve briše pogledom, i odbija sve živo. Bio je trend da ljudi voze pravac u protivničku bazu i unište je, tako je brže, da ne čekaju da isteknu poeni... Ljudi sade mine oko baze i spremaju klopke, al badava.
Relic zna nekad tako da baci neke lude stvari u igru i vide kako će da radi i šta ljudi imaju da kažu. Znam jednom su tako uduplali štetu na Katjušama, pa kad je zavladao spam, zbogom OKW strukture, zbogom sve. Precizni napad na Elefanta ode više od pola zdravlja. To su isto relativno brzo promjenili. Sjećam se i onog jednog ludog mjeseca kad su Grenadiri bili napucani, sa bafovanim Scout Carom. Bio lik naredao skoro 80 pobjeda u nizu samo spamujući Grenadire sa G43-cama, pravo u SC, tu i tamo koji Panzer 4 i onda Tiger Ace za poslednji ekser u lijesu u slučaju da protivnik nije već izgubio. I onda ga zaustavi lik koji nije ništa drugo radio nego spamovao Konskripte u par T-34/85-ica... Nekad prošle godine, bilo je svašta u ovoj igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Džaba, protiv early britanskog scout vozila sa bacačom plamena ne mogu ništa -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | ||||
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Starosedelac
|
![]()
Plakanje.... Što reče direktor te igre: "Svaka bitka ima svoju priču."
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bundle, campaign, company, heroes, red army, rts, ww2 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Company of Heroes II | OrthodoxBabec | Strateške igre | 5 | 4.8.2011 17:18 |
Company of Heroes Tales of Valor | masteri | Strateške igre | 107 | 21.6.2011 18:04 |
Company of Heroes Online | Zemunelo | Mrežne igre | 20 | 7.2.2011 13:36 |
Company of Heroes: Opposing Fronts | shimec | Strateške igre | 106 | 10.4.2009 11:25 |
Veliki Problem Company of Heroes lan | AcMilan91 | Mrežne igre | 5 | 21.9.2008 1:13 |