![]() |
![]() |
![]() |
#3981 |
Član
|
![]()
Ne razumem,ali amx_banid banuje STEAM ID i nema sanse da igra na serveru,barem dok ne prodje ban
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3982 | |
Član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 43
Zahvaljeno 60 puta na 48 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() A kako da mu prođe ban ako si kucao permanent tj. 0? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
Član
|
![]()
Dosta servera je preslo na protokol 48, i tako svaki igrac dobije jedinstveni steam id koji ne moze da promeni ,i kad dobije ban ne moze da igra .
U prethodnom postu nisam napisao 0 ,pa sam dodao da ne moze da igra sve dok ne prodje ban ( primer :P) ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku b4Ne na korisnoj poruci: | ||
ivan.a (4.2.2010) |
![]() |
#3984 |
Član
|
![]()
To nisam znao. Mislim... znao sam za crakovan protocol 47/48, ali nisam bio upućen da dodeljuje jedinstveni ID, tj. da uspešno emulira steam. Mada je glupo da ti banuje Steam, a igraš na non-steam serveru (ali to valjda i nije moguće). Verovatno je ban client side.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3985 | |
Veteran
|
![]() Citat:
A ovo za kgb ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Iskren da budem, taktika je dobar deo pobede, treba znati taktiku za sve, a i imati dobre igrace..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3987 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3988 |
Novi član
Član od: 5.2.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Treba mi pomoc,danas sam oborio sistem i instalirao cs.Medjutim pri pokusaju da pokrenem igru izasla mi je greska 5889 metadata missing.Pre ovoga sam normalno igrao i radilo je ali vise nece.Ae neka neko kaze sta i kako.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3989 |
Veteran
|
![]()
Uzimajuci u obizr pretpostavku da se radi o cs-u(kako sam ovo zaj*ebano reko), jedino sto cu ja da ti kazem je da skines novi paket cs1.6. + patch v42(integrisan p48) 2 u 1, i da probas tako, ako nece greska je u windowsu za sta ces da se obratis u temi predvidjenoj za to na SK forumu. Ae pa srecno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3990 |
Član
Član od: 4.2.2010.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 8 puta na 4 poruka
|
![]()
Gde mogu da downloadujem najnormalniji cs 1.6 v42 a da nije sa kgb-a???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3991 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hocu da snimim svoju partiju cs-a u video zapisu, dal je neko radio to do sad i koji je program koristio??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3992 | |
Guest
|
![]() Citat:
evo ti link http://www.fraps.com/download.php ako hoces verziju bez ogranicenja vremena snimanja pisi mi pm |
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku na korisnoj poruci: | ||
Aleksandar1987 (9.2.2010) |
![]() |
#3993 |
Član
|
![]()
Mozes da koristis FRAPS ,ali dobija se los kvalitet kada se snima preko njega.
Ja sam pokusavao i snimio sam dosta akcija ,samo je problem u SonyVegas-u podesiti ,kako bi dobio najbolji kvalitet boja i ostalog. Evo kako sam ja radio Skinuo sam HLAE ,otvorio i ukucao sledece komande viewdemo b4Ne mirv_movie_fps 90 mirv_movie_export_sound 1 i kad sam nasao deo odakle hocu da pocne snimanje ukucao sam mirv_recordmovie_start kada zelis da prekines snimanje ukucas mirv_recordmovie_stop Ovako ti se u CS folderu naprave frejmovi ( 90 frejma po sekundi jer sam izabrao mirv_movie_fps 90) i pojavi se audio fajl koji smo dobili komandom mirv_movie_export_sound 1 . Da bi spojio te sve frejmove preporucujem program VirtualDub . Otvoris VirtualDub ,pa odaberes Video -> Compression -> Uncompressed Video -> Frame Rate -> 90 i posle ides SaveAs i ono ce spojiti u jedan video fajl ,koji kasnije mozes da otvoris preko SonyVegasa i editujes,ja sam pokusavao ali nisam bio bas nesto uspesan ![]() Na ovom linku imas tutorial kako da sve odradis ,objasnjeno je i mislim da je najbolji tutorial sto se tice moviemaking-a http://www.pgl.ro/forum/showthread.php?t=46512 Evo mog pokusaja al' nije ispalo bas lepo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ioCmkM2Mwpw EDiT : Brzi sam :P:P:P:P:P ![]() Isto vreme ,neverovatno ![]() Poslednja ispravka: b4Ne (9.2.2010 u 20:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3994 | |
Član
|
![]() Citat:
Evo kratko uputstvo: Izbinduj komande za snimanje i prekidanje: bind "f1" "startmovie IME_DEMO_FAJLA.dem" "90" (ovo 90 je FPS) bind "f2" "endmovie" Startuj .dem fajl sa recimo SKPlayer-om ili uz pomoć komande viewdemo IME_DEMO_FAJLA.dem i sa f1 snimaš, sa f2 stopiraš snimanje. U /cstrike folderu se nalaze sve snimljene slike. -Otvori Vdub prevuci sve slike u prozor Vduba. Zatim Video>Frame Rate neka bude isti kao gore (u ovom slučaju 90) -Video>Compression > Uncompressed i save as avi. Kada si snimio sve scene posle možeš da ih spajaš i ubacuješ efekte itd. preko Sony Vegas, Win Movie Maker itd. Takođe, kada si završio koristi huffyuv codec za kompresiju (traži na google). EDIT: Lol, sad vidim da smo svi pisali u isto vreme. ![]() Poslednja ispravka: ivan.a (9.2.2010 u 20:53) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3995 |
Starosedelac
|
![]()
Mozes da direktno snimis capture programom, odlican za to je wegame
a bolje resenje je prvo da uhvatis demo, a onda taj demo da snimas ![]() U konzolu kucas: record neko_ime ; kad zavrsis kucas stop Posle kad pokrenes wegame(u njemu odredis taster za snimanje) udjes u cs pa u konzolu: viewdemo neko_ime , on se pokrene i onda hvatas dobre fragove prosto ko pasulj ![]() Edit: Uh ala ja kasnim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3996 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probao sam vec fraps, odlican je, bas ono sto sam trazio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3997 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Bolje batalite te stvari ,jer Once a cheater always a cheater samo procitaj sta si napisao.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3998 |
Član
|
![]()
A sta sam to napisao ?
Ako vec ne mozes da razumes nemoj molim te da komentarises. U prevodu : Batalite te stvari (odnosi se na citeve ) a ovo Once a cheater always a cheater se dokazalo u 9/10 slucajeva tacnim . GG |
![]() |
![]() |
![]() |
#3999 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
pa brt,ti si napisao da citeri batale citove,a pored toga si stavio da je jednom citer uvek citer,sto znaci ako je neko citer kako ce on da batali cit,ako ce uvek biti citer??a??? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
counter strike, cs 1.6 |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Counter Strike FAQ, Serveri, Troubleshooting | Sale013 | Mrežne igre | 93 | 24.4.2020 15:26 |
Besplatni CS 1.6 serveri | Milan Milicevic | Mrežne igre | 574 | 26.8.2014 5:45 |
Counter Strike 1.5 logo | Aleksandar1987 | Mrežne igre | 12 | 7.1.2008 22:07 |
Grand Theft Auto : Counter Strike | dodgeme | Akcione igre | 0 | 16.5.2006 22:26 |