![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
Član od: 23.1.2012.
Zahvalnice: 640
Zahvaljeno 292 puta na 235 poruka
|
![]()
Malo ga gde ima, u NS nema nigde. Čim bude, uzimam i ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
Član od: 18.10.2012.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 52 puta na 43 poruka
|
![]()
Ja sam nasao u KG-u za 2200 dinara. U ponedeljak idem da kupim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
|
![]()
Фала Фламингосу на обавјештењу око овог "крвавог" миша...
![]() Био сам одложио куповину миша јер ми је стари још радио, али кад сам погледао како изгледа овај Bloody, и кад сам видио цијену, одмах сам јуче отишао да га купим. Када сам видио како паковање и шта све дође за 2300дин, нисам могао да вјерујем, баш сам био пријатно изненађен. Толико су моћно то одрадили за ову своту да ми дође да сједнем и одрадим један rewiew. ![]() Сада, видићемо како ће се у пракси показати, али надам се да ни ту неће оманути. Иначе, почео сам да обожавам овај А4 Tech... није да сам имао много ствари од њих, али опет, њихов прошли миш (слика доле), је за мене нешто ненадхебиво.... купљен прије тачно 5 година, тада био око 600кинти ако се не варам. Невјероватно шта је тај миш све преживио... ја сам живио у дому свих тих 5 година, моја соба је била је била једна од прометнијих.. на дневној бази за мој комп је сједало бар 4-5 различитих људи... десетине спадања са стола, поливаља пивом, Вињаком и осталим дериватима.... 2-3 пута је престајао да ради, па га друг који се разуме мало око електронике растављао, чистио му чип, у једном наврату чак и каблове спајао јер их је неко покидао... па је буџен у њему један дио са селотејпом (јер се откачио један комадић пластике унутра па нема шта да причврсти онај скрол точкић)... и сваки пут послије "оправке" он настављао да ради као сат. Ево га и сад ради, само сам га сад ставио у пензију, нек буде златна резерва. А4 Tech ftw! =) ![]() Poslednja ispravka: joximovic (9.2.2013 u 17:39) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku joximovic na korisnoj poruci: | ||
flamingos (12.2.2013) |
![]() |
#24 |
Član
|
![]()
E druze reci mi jel ovaj A4Tech V7 Bloody, iste velicine i tezine kao ovaj prethodni sto si imao posto ja imam isti kao tvoj stari A4, pa me zanima da li cu se moci navici na novi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
|
![]()
Дужина скоро па идентична... ширина... мало је v7 шири, због оних "стопа" које има са стране... тежина... тежи је v7 такође, одаје квалитетнији утисак. =Р
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Kupio A4Tech V7 Bloody u Kragujevcu za oko 2200 dinara, izgleda odlično, plastika odlična, veličina odgovara, sve je super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Član
|
![]()
Ja imam vec 2 godine A4Tech X7gaming mis i A4Tech G800 tastaturu i mogu da kazem da su fenomenalni.Moja preporuka.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Član
|
![]()
I ja stigoh pre 2 sata iz KG-a, uzeo mis. Odusevljen sam, mnogo mi se svidja sto je skrol gotovo necujan. Uzeo sam i novu podlogu X7-200MP. Jel aktivirao neko Core 3 ili mora da se kupuje? Sad sam umoran da bih citao sta i kao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
Član od: 7.2.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ja sam bio naručio iz du*coma još u petak, pošto u Subotici nigde nisam uspeo naći. Poslali su mi preko pošte pa je tek danas stiglo umesto subote
![]() No nema veze, vredelo je čekati ![]() Miš fenomenalno izgleda i prijatno ga je držati u ruci. Malo je težak, barem meni, posle skoro 3 gorine korišćenja xl-750bf, mada se verovatno samo nisam navikao. Probao sam odigrati par rundi cs-a, čisto da vidim kako se ponaša miš u akciji. Nišan je uvek tamo bio gde sam i zamislio. Lako može da se prebaci u mod gde ispaljuje samo dva ili tri metka, što zna biti korisno. Program koji se dobija uz njega ima svašta nešto da podešava, samo što nisam malo dublje zalazio u to. PS. ako neko nađe lek za ultra gun3, slobodno može da me kontaktira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Vuuhu,kolko krvavih miseva,bice krvi do kolena
![]() ![]() Za taj ultra gun 3 zaboravi to je mikro skirpta koja je u gejmerskom svetu poznata kao cheat,tako da ces biti banovan i pre nego probas misa ![]() ![]() Igrao sam se malo i sa hama urage misem,gejemrski klon razera,bogami,i on moze u tu cenu da ide ko best buy,za ono malo sto mi dadose da ga opipam. Sve je vise povoljnih gejming miseva sto me licno raduje,obzirom da ima jos par miseva koji se mogu naci na ebay,ali ima i kod nas po neki primerak,za 1800 din koji zaista dobro izgledaju i u praksi imaju veliki dpi,e sad u teoriji,vrag ce ga znati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Starosedelac
|
![]()
Kupio i ja Bloodyja..al odma belaj
![]() Levi taster klimav, nije baš previše, al jbg, klimav je, hoću da bude besprekoran. Moraću ga vratit. A ostalo je u fulu. Leži u ruci ko saliven, precizan, brz, gomila podešavanja (koja nisam još doduše sve proučio). Izgleda mnogo opasno, crveno/žuto/zeleno svetlo.. skrol savršen..promena osetljivosti u toku igranja, jednostavnim dvoklikom na za to predvidjeni taster. Materijal na dodir prijatan, imate utisak da u ruci držite mnogo skuplji miš. Kabal ogroman. Odmah sam ga testirao u Far Cry (inače po mom skromnom mišljenju najteža igra koju sam ikad igrao, instalirao sam je samo da bi testirao miša ![]() Pakovanje prelepo, dobije se softver, rezervni klizači (!), krpica za čišćenje. Uz njega sam kupio i x7 podlogu ( na preporuku flamingosa), i savršena su kombinacija. Sve u svemu, miš je desetka..eto, samo da me nije zapao faličan primerak, al nadam se da ću sutra uspeti da ga zamenim. Hvala flamingosu na preporuci ![]() Poslednja ispravka: malo blesav (12.2.2013 u 20:56) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku malo blesav na korisnoj poruci: | ||
flamingos (12.2.2013) |
![]() |
#32 |
Član
Član od: 30.12.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]()
Brate, i meni je levi taster malo klimav, nije da je to sad neki problem, ali me iskreno nervira. Desni je ok i sve ostalo na mišu je savršeno, osim levog tastera. Ne znam da li može da se zameni, šta mislite? Je l' ima još neko isti problem kao nas dvojica? Ili sam ja dobio loš primerak, ili je cela serija takva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
Član od: 7.2.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ja nisam primetio nikakvo klimanje na mom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Član
|
![]()
Ja cu sad zbog vas da rasklimam mog
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Član
Član od: 30.12.2011.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Na koji nacin vam se klima? Prvo,svaki mis se razradi,i vremnom dodje malo do toga,drugo,zaboga ovo je mish od 20e,normalno je da malo bude klimavo,to niej nista optrecujuce. Naravno,imate zakonski rok da vratite,ako niste zadovoljni,i to je 7 dana, slovima sedam dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Starosedelac
|
![]()
Kad lagano lupkam po levom tasteru, čuje se lupkanje plastike, a taster šeta gore-dole milimetar. Nije puno, ali smeta. I kada kliknem, imam osećaj da sam dvaput kliknuo, prvi put klikne plastika, a drugi put baš klikne. Ili recimo, ako podignem i spustim miša, jasno se čuje da levi taster lupka, "landara", kao da nije dobro zategnut. Sa desnim tasterom je sve ok. Druga stvar, bojim se da se još više ne rasklima, ko zna kakav će biti za mesec dana ako je sad ovakav.
A ček, kako misliš zakonski rok 7 dana, mogu u tom vremenu da ga vratim bez obzira šta mu je? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
|
![]()
Zamenio ga. Probao ga on na licu mesta, uverio se da je klimav, i bez reči mi dao novi. Još se i izvinjava. Novi je (da kucnem u drvo) odličan. A pazi mene kretena, u celoj zbrci oko vraćanja, ja izgubim račun
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Pored toga garancija se ostvaruje i preko serijskog broja proizvoda takdoje,kada se utvrdi da je u doticnoj randji bio ![]() Posto vidim da imamo dva slucaja sa klimavim tasterima,jedini logican zakljucak jeste da je pri transportu,malo lupkao. NAravno,vi imate garanciju i pravo rekalamcije kao i povracaj robe ukoliko ne odgovara vasim kriterijumima u roku od 15 dana od dana kupovine. ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku flamingos na korisnoj poruci: | ||
malo blesav (13.2.2013) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
(kakav takav) gejmerski komp za 350e | NIx Car | Šta da kupim? | 28 | 1.7.2011 15:39 |
Gejmerski miš do 50e? | MilošMiki | ŠDK - Ostale komponente | 6 | 10.3.2011 4:25 |
OCZ NIA - Neural Impulse Actuator (gejmerski čitač misli) | Freško | Ostale komponente | 27 | 2.5.2009 17:20 |
Najbolji gejmerski sajtovi za vijesti? | M1los | O igrama uopšte | 6 | 4.7.2007 15:19 |