![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Član
|
![]() Citat:
Ja igram MTW sa Vikinzima + 2.01 patch + XL mod 2.0 + 2.1 lite patch + jos malo modovano:mapa,startne provincije,statistike jedinica koje je uradio Duke of Serbia! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: aleksandar macedonian II (5.5.2006 u 13:26) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
|
![]()
Pa ovako...
Malo sam krstario ovim delom naseg foruma,a posto sam zagrizeni igrac Medieval Total war-a,zeleo sam da dam neko svoje subjektivno misljenje. Ja sam Medieval presao dva puta(Jednom sa Francuzima,jednom sa Spancima).Elem,kao sto je aleksandar II rekao,Danci su zaista jaki.Jednom sam se sa njima razgradio(Na mapi smo ostali samo ja,Rusija i Egipat!).Medjutim,****ni Rusi i Egipcani se ujedine i ****u me.Toliko sam popizdeo da sma izbrisao igru sa harda,ali sam je posle dva dana ponovo instalirao(naravno!).Nisam igrao Viking Invasion,ali prema screenshot-ovima koje sam video igra bi trebalo da je dostojna MTW.Mod sa Srbijom je sigurno extra!Kako da ga nabavim?Da li postoji neki nacin da to uradim preko neta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
|
![]()
kada nabavis VI skines jos XL mod i onda imas da igras sa srbijom do mile volje
sto se tice skidanja VI sa neta to ne znam,valjda imas negde da ga kupis (cca 100 din kosta) ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: aleksandar macedonian II (5.5.2006 u 17:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Medieval Viking Invasion + XL full mod 2.0 + XL 2.1 full patch + чекам да ми Duke of Serbia пошаље своју модификацију.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Starosedelac
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 353 puta na 261 poruka
|
![]() Citat:
Mercia (Angli) imaju 100% istovetnu armiju kao i Saxons, a uz to su mnogo bogatiji. Expert - AI ima +5 napad i +5 moral u startu i zato se nemoj cuditi zasto si izgubio, kao sto je neko pre mene i naveo. I imao je boljeg generala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
EARLY je uvek najbolja, ali nije losa ni HIGH, sto sam upravo poceo igrati sa Sicilijom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Starosedelac
|
![]()
@ aleksandar II
Ali moj srpski kralj ce ostati rekorder sa 5 princeva i 6 princeza ![]() ![]() Poslednja ispravka: DukeofSerbia (6.5.2006 u 11:53) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
|
![]()
I kako je papa Nikola III zavrsio na lomaci od strane mog engleskog velikog inkvizitora...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Član
|
![]()
ja ga palio,palio,palio i nista
dobio vice & virtues "born again" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Starosedelac
|
![]()
Aleksandre,jel znas gde mogu kupiti sve te patcheve i modove?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Sala, stvarno gde se to moze kupiti, skinuti, pokupiti ili na bilo koji nacin dovuci na HDD? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Član
|
![]()
Probaj Ovde
http://www.twcenter.net/downloads/db/?mod=103 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
|
![]()
eto covek vam ostavi link
a tamo mozte naci i patch 2.01 za VI koji vam treba da bi igrali xl mod imam i neke ispravke za taj mod koje je napravio Duke of Serbia koje su dobre i poboljsavaju sam xl mod |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
|
![]()
Skinuo, instalirao i igram. Uzeo sa Srbijom na Expertu, ali tesko, nema veze, volim izazov... Dobro je uradio - svaka mu cast!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Član
|
![]()
pazite ovih mocnih krstasa cak 3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
|
![]()
Da bi ste instalirali XL mod treba sledece:
1. Medieval Total War 2. Viking Invasion (ekspanzija za Medieval Total War) 3. 2.01patch za Viking Invasion (http://download.activision.com/activ...on201Patch.exe) 4. XL mod 2.0 i 2.1 patch (http://forums.totalwar.org/vb/showthread.php?t=31201) Kome trebaju ispravke za XL mod neka me kontaktira putem privatne poruke (igra je realnija i istorijski autenticnija) pa cu da posaljem na mejl. Poslednja ispravka: DukeofSerbia (10.8.2006 u 12:42) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 485 puta na 232 poruka
|
![]()
Ево ја гарантујем да је добро
Имам: MTW+MTW Viking Invasion+XL Full mod+Patch XL Full 2.01+Duke-ova modifikacija Играјте се и покорите европу ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Član
|
![]()
dajte ljudi nekih slika ko ima zanimljivih iz mtwa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
|
![]()
MTW dozvoljava max 32 fakcija, uključujući i pobunjenike. Fakcije (narodi) u XL modu su sledeći po erama i religiji:
EARLY XL moja modifikacija startnih pozicija ![]() pravoslavni Donja Jermenija (Jermeni) Kijevljani (Kijevski Rusi) Novgorod Srbija Vizantija muslimani Almoravidi Fatimidi (Egipat) Seldžuci Volga Bugari pagani Litvanija Kumani Zlatna Horda (Mongoli, kroz događaj 1231.) rimokatolici Aragon Češka Danska Đenova Engleska Francuska Irska Kastilja-Leon Mađarska Norveška Papska država Poljska Portugal Sicilija Sveta Rimska Imperija (Nemci) Škotska Švedska Venecija + pobunjenici (rebels) HIGH XL moja modifikacija startnih pozicija ![]() pravoslavni Bugarska Donja Jermenija (Jermeni) Kijevljani (Kijevski Rusi) Novgorod Srbija Vizantija muslimani Ajubidi (Egipat) Almohadi Seldžuci Volga Bugari pagani Litvanija Kumani Zlatna Horda (Mongoli, kroz događaj 1231.) rimokatolici Aragon Danska Đenova Engleska Francuska Kastilja-Leon Krstaške države Mađarska Papska država Poljska Portugal Sicilija Sveta Rimska Imperija (Nemci) Škotska Švedska Tevtonski vitezovi Venecija + pobunjenici (rebels) Ako je neko igrao do kraja, mogu se pojaviti i Burgundi i Švajcarci kroz događaj, mada ja to nikada nisam video (važi za nemodovanu igru, u XL modu toga nema), ali na netu ima ljudi koji su imali da su im se u kampanji pojavili. Poslednja ispravka: DukeofSerbia (12.5.2006 u 19:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
|
![]()
Evo jedna suluda situacija. Papi se ne moze ponuditi brak sa princezom, mada ima mali "bag" pa mu se moze uvaliti princeza putem emisara.
Ali ovo je previse - papski emisar je zatrazio ruku moje princeze i ja sam pristao. Ja sam Sicilija, High Xl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|