![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Ma napajanje je u pitanju nema šta drugo da bude , uzmi nešto kasfetno tipa LC GP6550 ili nešto na taj fazon i nećešimati tih problema ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Da nije previse 550W za celerona i ostalo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uvek ti može poslužiti za kasnije. A LC6550 i nije previše skup (oko 40e) ali opet, kao što kažeš, ne treba ti toliki ''firepower''. Imas za 20e, možda i manje LC420 koji bi zadovoljio tvoje potrebe. A ako ti ipak treba malo više snage na granama imaš za 30e i LC5450. Odluči, vidi i proceni da li planiraš sa tim napajanjem da radiš nešto više kasnije ili ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja planiram da ovaj komp prodam posto-poto i kupim nesto pristojnije,jer me gusi celeron.
Ja bi ovu starudiju koja je stara kusur godina samo da privremeno popravim i ispravnu je prodam.Samo toliko. Evo jos jedne informacije u vezi kvara.Desilo mi se da se resetuje i izbaci gresku u obliku "BIOS" slova i iskuca mi da je problem izazvan neslaganjem softvera i hardvera tako da me to totalno zbunjuje. ![]() Ako ovo sta mijenja recite mi da nije slucajno nesto drugo...Mada ne vjerujem da je ovo nesto "krupno" |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.385
Zahvaljeno 3.332 puta na 2.305 poruka
|
![]()
Verujem cvrsto da je napajanje, ako nije onda baci to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo jos nesto da iznesem ako preko ove tvrdnje bude bilo napajanje kupujem novo.E ovako:Meni se desi da se komp resetuje i dok je na skrin sejveru ili stend baju zna da se resetuje.Logicki gledano,da je napajanje uvijek bi se resetovalo kad bi kompjuter bio i pod najmanjim opterecenjem,a ovako da je najgore napajanje izdrzalo bi na ovako malom opterecenju.Meni ovo najvise lici na neki problem sa CPU-om (citajte lose hladjenje usled vrucina,zaprljanost prasinom samog podnozja,kulera i sl.).
Ako neko moze da opovrgne moju tvrdnju i kaze mi nesto malo vise neka se javi jer cu biti mnogo zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
Član od: 16.11.2008.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 301 puta na 247 poruka
|
![]()
E sad tipujem na maticnu plocu.
Mozemo mi ovako u nedogled, ali resenje je sledece.Nadji drugara koji ima slicnu starudiju kao ti ali da normalno radi, i izdvoji ceo dan.Idi redom deo po deo i na kraju ces utvrditi koji ti hardverski deo ne radi kako treba.Prvo kreni od memorije,hdd,grafa, pa napajanje, procesor dvd/rw (ko zna mozda i tu nesto kolje, nikad nisi nacisto sa tehnikom) i na kraju maticna.Jeste da treba vremena ali ces makar ustanoviti sta je problem.Ovakvim nasim nagadjanjima ne pomazemo nista.Znaci samo na ovaj nacin mozes ustanoviti u cemu je problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zamijenio sam napajanje i istestiro sam komp stvarno dosta i sve radi vrhunski,bez problema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Novi član
Član od: 5.7.2009.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
da li ko zna kakav je ovo problem:instaliro sam Conflict denied ops instalacija je uspjesno prosla i krekovanje ali kad pokrecem igricu pise:your current hardware configuration does not meet the game's required standards.ja pritisnem ok pojavi se tabela sa nekom slikom i ispod pise play game,settings i quit ali play game ne moze ja idem na treba nesto da se namjesti u settings kad se otvori seings ima tabela i na njoj pise 3D device i dole da odaberes ispod toga pise resolution i isto ima da odaberes a ispod toga u redku pise reset to defaults scan hardware advenced settings i ispod ok i cancel pa ako neko zna sta treba neka javi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Qzmizam" - Da li su igre umetnost? | iurisvulgaris | „Ja, igrač!” | 590 | 7.12.2012 23:33 |
Ultimate Fight igara - prva sezona | Patton | O igrama uopšte | 102 | 9.5.2009 0:08 |
Plavi ekran i resetovanje računara | donboske | Kvarovi | 5 | 19.3.2009 16:03 |
Video igre - uticaj na mlade i još ponešto | Nenad Stevanović | O igrama uopšte | 116 | 10.3.2009 0:04 |
G-thing program za LG(imam U8180) za java igre trazim gde ima? besplatno?trial? | Ilic Marko | Programi za mobilne telefone | 1 | 9.2.2006 14:09 |