![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 22.10.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
skini program sa SE-owog sajta i pojacaj zvuk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nepotvrđena registracija
Član od: 30.12.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 57 puta na 43 poruka
|
![]()
a koji je to program koji se skine sa SE sajta i to pojacava zvuk jos.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
|
![]()
E ljudi karatko pitanje!
Ja imam SE W700i,medjutim u korisnickoj podrsci na SE sajtu ovaj telefon nije u ponudi,pa me zanima za koji telefon da downloadujem software pa da ubacim u moj tel??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
|
![]()
Treba vam kabl (ne, ne može preko bluetootha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nepotvrđena registracija
|
![]()
ne znam sta si sad izlupetao,kabal kosta oko 10e i za k750i/d750i/w800i/w810i i jos dosta telefona je DCU-60 koja ide uz sve telefone.
Dusan_BG,pa ne znam koji sad imas,ja dok sam imao k750i imao sam R1BC002 i on je bio sasvim ok meni,ima najnoviji ovaj ali on malo zeza sa slikama nisu tako dobre,ali on ima najnoviji cam driver.Najnoviji sw je R1DB001,ne znam da li imas CID36 ili CID49 fon ali posto je i CID49 provaljen omoguceno je ubacivanje novih cam i sound drivera koji veoma poboljsavaju slike i zvuk ![]() next,ovako nema veze ako ga nema skini Sony ericsson update service za bilo koji telefon(koji selectujes) za sve modele je isti taj SEUS program,ali ti kad krenes update on ce prepoznati koji imas telefon,znaci skines normalno program je univerzalan i za sve je modele ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Veteran
|
![]()
Dečko, nauči se malo pristojnosti i čitaj malo:
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Nepotvrđena registracija
|
![]()
Koje pristojnosti kad pravis samo zbrku neku,pa ne trebaju oni da kupe fleshbox i original kablove ko da rade u servisu,ovo nije fleshovanje vec update softvera.Kaze trebaju original,ne trebaju rade oni i sa pijace jedino ako ne kupite neki koji je sklepao neko nas,i ti kazes oni kostaju toliko ko da kostaju 50e.Pa nece on da upotrebi taj kabal jednom i da ga baci u smece,kabal je bolji jer je prenos brzi a i sigurniji.
Obavestenje:svi koji imaju vodafone sw i telefon koji je skidan sa neke mreze,i koji pokusaju da rade update sw preko SEUS-a 98% je da ce se telefon zakljucati opet za vodafone mrezu ili neku drugu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
Član od: 23.2.2006.
Zahvalnice: 16
Zahvaljeno 12 puta na 12 poruka
|
![]()
gde se proverava da li je fon CID49 ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Nepotvrđena registracija
|
![]()
odes na sajt DaVinci team i nadjes davinci flesher ili tako nesto,snacices se i to skines pratis tamo uputstva sta pise,pise da se iskljuci telefon,drzi se C i prikaci se na USB,kad pokrenes program pisace ti sve kad krenes da drzis i da stavis i kad ga on nadje stisnes u programu dugme Read CID i kad zavrsis pisace ti da li imas CID36 ili CID49
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Veteran
|
![]() Citat:
E izvinjavam se sto me nije bilo ovako dugo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
ja ga imam.. ne znam sta da ti kazem, meni je potpuno bez bagova, nije nikad zakucao itd.. znaci sve naj bolje
sto se tice slika mogu ti okacit da vidis, sve u svemu super,.. mene je iznenadio nocni mod i kad slikam i kad snimam klip tako da.. sve ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
|
![]()
moram da pitam jos nesto...Kad prekrijes kameru prstom il bilo cime drugim da li ti je slika potpuno crna ili imas kao neke smetnje. Kod druga koji ima k510 je potpuno crna bez ovakvih stvari a nisam jos imao prilike da proverim kod nekoga ko ima k750 kako izgleda. Pre neki dan sam citao neki test k750 na bench marketu na kome su naveli da im se pojavljivao sum na tamnim delovima slike pa sam se istripovao da nije to i kod mene
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
kod mene se pojavljuju sumovi ali mislim da je to normalno, kad ulazis u tamniju prostoriju slika se sama posvetli a to je normalno.. dok recimo kod w550 nema toga li zao zaboravi slikanje u tamnim prostorijama a kamoli u mraku.. mislim da se sumn treba javljat kad je postavljeno na automacko kod "White Balans"
------------------------ Edit: Evo ti slika u potpunom mraku pa prosudi sam http://img340.imageshack.us/img340/1809/dsc00669oj8.jpg opet ne kazem da je taj sum prisutan na svim ili novijim verzijama.. nisaqm toliko testirao ostale k750 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku jonathan na korisnoj poruci: | ||
Dusan_BG (2.4.2007) |
![]() |
#36 |
Starosedelac
|
![]()
Evo malo da pojasnim stvari
![]() Da bi flashovao firmware (legalno, dakle ne ubacuješ software od W800i niti skidaš Vodafone ili šta već ![]() Firmware utiče kako na generalne, tako i na posebne funkcije telefona. Može biti dodat neki novi "feature", a može biti i unapređena kamera, ali ne mora. Svaki hardware u telefonu ima svoj firmware, koji su neka vrsta pod-firmwarea ovog glavnog. I kamera ima svoj firmware, između ostalog. Međutim, ubacivanjem glavnog firmware-a preko SEUS-a ne mora da znači da ćeš ubaciti i novi firmware za kameru (i samim tim poboljšati je) - jednostavno, SonyEricsson još uvek nije izbacio novi firmware za tvoju kameru na tržište. @Dusan_BG : U pravu je jonathan. SE Novije generacije i poseduju SmartCam II koja automatski poboljšava osvetljenje (puni CMOS senzor sa više struje nego inače, a kada je Night Mode uključen, puni ga i do 4 puta više). Ako poseduješ digitalni fotoaparat, možeš primetiti (mada ne garantujem) da i on pojavljuje šum ako mu se stavi prst "u oko". I ako nije bilo jasno: K750i definitivno može da se prebaci u W800i, imam druga koji je to uradio ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Deusdies na korisnoj poruci: | ||
Dusan_BG (2.4.2007) |
![]() |
#37 |
Veteran
|
![]()
Kada se povezuje na komp , da li mora da se vadi SIM kartica, posto moj komp ga ne vidi kao USB mass storage?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Novi član
Član od: 23.3.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kako da fleshujem Nokiu 6600?Pomoc!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
![]()
pa googlaj malo.Nacices
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako menjati boju automobila u photoshopu? | freeminder | Grafički softver i radovi | 16 | 31.10.2007 17:03 |
Kako instalirati program na Fedori? | dacho | Slobodni softver | 2 | 4.10.2007 9:00 |
Kako da ukljucim mreznu kartu i lan??? | wu-gambino | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 11.9.2007 23:19 |
Deljenje kablovskog interneta: Kako povezati TP-Link TL-WR541G i Thomson Cable Modem? | gosn.prirodni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 31.7.2007 10:41 |
kako da napravim sljedece (portal za vijesti): | alx.iznogood | Internet usluge | 3 | 20.5.2007 4:13 |